Meni
Your Cart
VIKING-CD predvajalniki, HEGEL
VIKING-CD predvajalniki, HEGEL
VIKING-CD predvajalniki, HEGEL
VIKING-CD predvajalniki, HEGEL
VIKING-CD predvajalniki, HEGEL
VIKING-CD predvajalniki, HEGEL
VIKING-CD predvajalniki, HEGEL
VIKING-CD predvajalniki, HEGEL

HEGEL
VIKING CD predvajalnik

V svetu, ki je poln možnosti za prenos glasbe, zvočnih formatov, načinov stiskanja in storitev pretakanja, se lahko predvajanje glasbe zdi izjemno. Kar bi moralo biti enostavno in prijetno, nenadoma postane zapleteno in stresno. Predvajanje CD-ja na Vikingu ni. To je samo veselje. Viking je pravi domači 16/44.1 CD predvajalnik, razvit od začetka za optimalno delovanje na standardnih (Redbook) CD-jih. Zasnovan je tako, da zagotavlja najbolj zvesto možno reprodukcijo zvoka z optimizacijo svojih komponent za zagotavljanje visokokakovostnega izhoda, ki je resničen izvirnemu posnetku.


Na prvi pogled se lahko Viking zdi preprost, vendar s preprostostjo prihaja odličnost. Ker je Viking osredotočen izključno na predvajanje CD-jev Redbook, lahko doseže neverjetne ravni zvestobe. Če delate samo eno stvar, ni kompromisov. Viking je sestavljen le iz visokokakovostnih komponent, zasnovanih posebej za to nalogo, zaradi česar ta CD predvajalnik zveni resnično osupljivo.

Viking uporablja namenski laser in pogon CD, da zagotovi optimalno branje podatkov. Opremljen je tudi z najsodobnejšim DAC, ki zagotavlja visokokakovostno digitalno-analogno pretvorbo z minimalnim popačenjem, kar omogoča slišati vse nianse in tankosti v glasbi. Viking na noben način ne vzorči ali spreminja signala. Ker s tem, ko pustimo signal tak, kot je na disku, je že tako odličen DAC optimiziran za absolutno najboljše delovanje.

Pogon in DAC neposredno nadzira naš edinstven sistem Master clock, ki zagotavlja popolno časovno usklajenost med obema. Z uporabo kvarčnega kristala z zelo nizkim faznim šumom in našo patentirano tehnologijo SoundEngine Hegelova diskretna ura v Vikingu zmanjša tresenje na absolutni minimum. Predvajalnik CD-jev Viking ima tudi zaslon OLED, ki je posebej izbran zaradi nizkega šuma, zaradi česar je zvok jasnejši in podrobnejši. Analogna stopnja v Vikingu je razvita posebej za ta model. Vključuje tako naš analogni nizkoprepustni filter kot tehnologijo linijskega pogona, ki zagotavlja popolnoma uravnoteženo in brezšumno upravljanje signala vse do vašega ojačevalnika.

Ena najbolj opaznih lastnosti predvajalnika CD-jev Viking je njegova oblika ohišja. Elegantna zasnova Vikinga se ujema s P30A in H30A za sodoben in skladen videz. Toda oblikovalske odločitve niso le estetske. Zelo zanesljiva reža v pogonu ter dobro zasnovana in trdna zgradba pomenita, da bo ta predvajalnik zdržal leta in leta. Viking CD predvajalnik ima en par uravnoteženih XLR izhodov, en par neuravnoteženih RCA izhodov in en BNC digitalni pravi 75 Ohm izhod, zaradi česar je enostavno upravljanje in integracija v kateri koli avdio sistem. Predvajalnik ima tudi funkcijo samodejnega preklopa v stanje pripravljenosti za večjo priročnost in je opremljen s Heglovim daljinskim upravljalnikom RC8 iz masivnega aluminija, s katerim lahko upravljate tudi vse druge izdelke Hegel.

Hegel Viking je vrhunski predvajalnik CD-jev, zasnovan za najbolj zvesto možno reprodukcijo zvoka. S svojo mehansko zasnovo, napredno digitalno tehnologijo, našim edinstvenim sistemom Master clock in vrhunskim analognim odrom je Viking obvezna oprema za vsakega avdiofila, ki želi izkusiti glasbo v njeni najčistejši obliki. Viking je vrhunsko zmogljiv stroj. Zasnovan je tako, da naredi eno in samo eno stvar: zajame vsak posamezen vidik glasbe, ki jo poslušate. Hegel Viking je najboljši CD predvajalnik, kar smo jih kdaj izdelali.


Tehnične specifikacije
Referenčni bit-popoln predvajalnik CD-jev
Nov dizajn, ki se ujema z našimi ojačevalniki P30A in H30A
Namenski vrhunski CD pogon in laser z nalaganjem v režo
Samodejno stanje pripravljenosti (nastavljivo)
XLR, RCA in BNC izhod
SoundEngine, MasterClock, LineDriver in SynchroDAC
Podprti diski 12 cm Redbook CD-ji
Linijski izhod 1 neuravnotežen fiksni (RCA) 1 uravnotežen fiksni (XLR)
Analogna izhodna napetost 2,5 V RMS
Digitalni izhod 1 BNC pravi 75 Ohm
Frekvenčni odziv 0Hz-22 kHz
Popačenje Manj kot 0,0015 %
Finish Black
Dimenzije/teža 9,9 cm x 43 cm x 30,5 cm (VxŠxG), 7,3 kg
Mere/teža ZDA 3,54” x 17” x 12” (VxŠxG), 16,1 lbs

Izdelek bo dobavljiv v septembru 2023.

  • Proizvajalec: HEGEL
  • Model: hegel_viking
Informativna cena:
€ 4.999,00
(vključuje 22% DDV)