Meni
Your Cart
PA-1175 MKII-Močnostni, GOLD NOTE
PA-1175 MKII-Močnostni, GOLD NOTE
PA-1175 MKII-Močnostni, GOLD NOTE
PA-1175 MKII-Močnostni, GOLD NOTE

GOLD NOTE
PA-1175 MKII

OJAČEVALEC MOČI ZA NAJZAHTEVNEJŠE AVDIOFILE

 

ELEGANTNO IN MOČNO

Močnostni ojačevalnik razreda AB z nastavljivim faktorjem dušenja za enostavno ujemanje z najrazličnejšimi zvočniki. Odlikuje ga lastniški optični BIAS, ki zagotavlja visoko moč z izjemno nizkim popačenjem.

Optični BIAS nadzoruje napetost enote in ima optično ločevanje za premagovanje slabših rešitev tradicionalne elektronike. Optično analiziranje signala, medtem ko je popolnoma ločen od poti zvočnega signala, zagotavlja najvišjo zaščito in neprekosljivo zmogljivost. PA-1175 MkII je zgrajen tako, da minimizira RFI in EMI (motnje) z uporabo masivnih plošč iz visokokakovostnega aluminija, ki imajo nedvomno zasnovo ukrivljenih zračnikov Gold Note. Tehnologija BTL (Bridge-Tied-Load) omogoča enostavno premostitev enote, da lahko deluje kot mono ojačevalnik. Izjemnih 200 W @ 8 Ω na kanal v stereo načinu se poveča do znatnih 520 W na kanal v mono. S povečanjem čiste zvočne zmogljivosti omogoča PA-1175 MkII enostavno poganjanje najzahtevnejših močnih zvočnikov na trgu.

 

FLEKSIBILNA TEHNOLOGIJA

Močnostni transformator PA-1175 MkII je poseben toroidni model z edinstvenim rezanim spiralnim jedrom. Prefinjen mehanski postopek naredi jedro popolnoma stabilno, prekliče vse mehanske vibracije, kar zagotavlja izjemno zmogljivost in popolno izolacijo, medtem ko majhen sekundarni transformator napaja pomožne funkcije z namenskimi vezji zunaj signala zvočne poti. PA-1175 MkII ima lastniško nastavljivo tehnologijo faktorja blaženja, ki jo lahko preprosto izberete na sprednji plošči. Če nastavite faktor dušenja na 250 ali 25, boste našli idealno ujemanje s katero koli vrsto zvočnika. Uporabite ga na 250, da pridobite moč in nadzor, ki sta potrebna za pogon velikih zvočnikov z nizko občutljivostjo, ali pa ga nastavite na 25, da uporabite ojačevalnik, kot da bi bil cevni ojačevalnik z nizko močjo, popoln za pogon visoko občutljivih in mini monitorjev zvočniki.

  • Proizvajalec: GOLD NOTE
  • Model: goldnote_pa1175mkii

Informativna cena:
€ 7.590,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti