Meni
Your Cart
PA-10-Močnostni, GOLD NOTE
PA-10-Močnostni, GOLD NOTE
PA-10-Močnostni, GOLD NOTE
PA-10-Močnostni, GOLD NOTE

GOLD NOTE
PA-10

IMPRESIVNO KOMPAKTEN, IMPRESIVNO MOČAN

 

IZJEMNA ZMOGLJIVOST

PA-10 je visoko zmogljiv ojačevalnik, za katerega sta značilna kompaktna velikost in vsestranskost, primeren za kateri koli sodoben avdio sistem visokega razreda in zmožen predvajati v stereo ali mono (premoščenem) načinu. Estetika ohišja izhaja iz izdelkov serije 10, ki združuje PA-10 v skladen koncept, ki ga navdihujeta italijanski slog in modularna zasnova Gold Note. Ohišje je izdelano iz težkih aluminijastih plošč in natančno izbranih avdio komponent.

Zamisel za PA-10 je bila zasnova močnostnega ojačevalnika kompaktne velikosti, ki pa je zmožen doseči osupljivo moč in poganjati vse vrste zvočnikov. Zaščitena tehnologija, razvita za PA-10, omogoča, da ojačevalnik deluje kot ojačevalnik razreda A, ki podvoji svojo moč, hkrati pa zniža impedanco zvočnika. Odlikuje ga 75W pri 8Ω, 150W pri 4Ω in 300W pri 2Ω v stereo načinu ter neverjetnih 300W pri 8Ω, 600W pri 4Ω v mono načinu.

 

PAMETNE FUNKCIJE

PA-10 se odlikuje po svoji vsestranskosti: zahvaljujoč nastavljivemu faktorju dušenja in tehnologiji The Bridge-Tied-Load (mono način) se odlično poveže z vsemi vrstami zvočnikov, od najtežjih do visoko občutljivih in mini zvočnikov. monitor.

Stereo izhod XLR omogoča serijsko konfiguracijo PA-10 za visokokakovostne rešitve za več prostorov, kar olajša samodejni način vklopa/stanja pripravljenosti na podlagi prejetega zvočnega signala. PA-10 ima tako RCA kot XLR vhode. Opcijsko ponuja možnost hkratne povezave z dvema različnima viroma.

Uporaba je enostavna zahvaljujoč tehnologiji GN Link, ki omogoča uporabo dveh ali več ojačevalnikov v načinu master-slave z drugimi enotami, ki predstavljajo isto funkcijo (vklopi/izklopi vse enote, povezane prek GN Link).


Informativna cena:
€ 1.790,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti