Meni
Your Cart
MUSICBOOK POWER II - 1000-Močnostni, LINDEMANN AUDIO
MUSICBOOK POWER II - 1000-Močnostni, LINDEMANN AUDIO
MUSICBOOK POWER II - 1000-Močnostni, LINDEMANN AUDIO
MUSICBOOK POWER II - 1000-Močnostni, LINDEMANN AUDIO
MUSICBOOK POWER II - 1000-Močnostni, LINDEMANN AUDIO
MUSICBOOK POWER II - 1000-Močnostni, LINDEMANN AUDIO

LINDEMANN AUDIO
MUSICBOOK POWER II - 1000

Zmogljiv ojačevalnik moči razreda D v tehnologiji N-Core.

 

Kaj pravzaprav naredi dober ojačevalnik moči? Zadostna moč, dobre tehnične specifikacije z nizkimi popačenji in visokim faktorjem dušenja, morda tudi visok izkoristek. To je vsekakor res, vendar ne pove veliko o akustičnem rezultatu, ki ga lahko dosežemo z zvočnikom. Res dober ojačevalnik moči lahko poganja zvočnik na tak način, da postane zaznaven tudi zadnji delček glasbene informacije. In to vedno suvereno in zelo sproščeno.

Musicbook POWER II ni samo idealen igralni partner za Musicbook SOURCE, ampak tudi ve, kako iz zvočnika izvabiti tudi najfinejše glasbene podrobnosti. Seveda ob odličnih izmerjenih vrednostih in minimalni porabi električne energije.


Druga generacija
Z vizualnega vidika med prvo in drugo serijo glasbene knjige POWER ni razlik. Toda postavitev vezja POWER II je bila izboljšana na nekaterih bistvenih točkah:

Akustično ključna stopnja ojačanja napetosti je bila oddana iz modula N-CORE in zasnovana kot ločeno vezje. Uporaba odličnega ojačevalnika J-FET in popolnoma čiste oskrbe z energijo z manj kot 1 µV praga hrupa povzroči skoraj popolno analogno ojačanje vhodnega signala brez negativnega vpliva zaradi motenj ojačevalnika razreda D. Modul N-CORE se uporablja kvazi kot vmesni pomnilnik za napajanje že ojačane vhodne napetosti s potrebnim tokom, potrebnim za delovanje zvočnikov. Moduli N-CORE navdušujejo z veliko preglednostjo in popolnoma frekvenčno neodvisnimi parametri. Popolna ekipa z izjemnim zvočnim potencialom.

Detektor signala, ki je zadolžen za vklop in izklop ojačevalnika, je prenovljen: povečana je njegova občutljivost in hkrati zmanjšana njegova odpornost proti motnjam z uporabo popolnoma uravnoteženega vezja. Detektor signala zdaj deluje samo v levem kanalu in ima tako enako občutljivost v obeh načinih delovanja (stereo in bi-amping). Vse skupaj pomemben plus pri obratovalni varnosti.


Lastnosti

Musicbook POWER II je pravi vsestranski in ga je mogoče kombinirati s skoraj vsemi vrstami zvočnikov. Zvočniki s povprečno ali visoko občutljivostjo so že popolni igralni partnerji za Musicbook POWER 500. Za zvočnike z nizko občutljivostjo ali nizko impedanco priporočamo Musicbook POWER 1000, ki lahko "iztisne" več kot 30 amperov toka.

Musicbook POWER II uporablja trenutno najboljšo tehnologijo ojačevalnika razreda D: tehnologija N-CORE ne ponuja le odličnih izmerjenih vrednosti za popačenja, hrup in faktor dušenja – predvsem je popolnoma brez zvočnih učinkov. "Žica z ojačanjem" zadene žebljico na glavico.

Musicbook POWER II ima pametni samodejni vklop. Takoj ko se glasba začne predvajati, se samodejno vključi in nato znova izklopi, ko je delo opravljeno. To je priročno in mimogrede vam bo pomagalo prihraniti energijo.

Hitrost, dinamika, preglednost in mogočna avtoriteta v nizkem območju. A kljub temu popolnoma sproščeno in popolnoma naravno. Tako lahko najbolje opišemo zvok glasbene knjige POWER II. Lahko bi tudi rekli: velika zabava ob poslušanju!

Pri običajnih ravneh glasnosti Musicbook POWER II porabi manj kot 20 W. Pri srednjih do visokih ravneh je učinkovitost Musicbook POWER II do 5-krat večja kot pri konvencionalno izdelanih ojačevalnikih. To pomaga pri varčevanju vaše denarnice in okolja.

Musicbook POWER II ima obsežna zaščitna vezja proti kratkemu stiku, prekomernemu toku ali enosmernemu toku na izhodu. Na voljo je tudi inteligentno spremljanje temperature, ki bo v primeru preobremenitve utišalo napravo, dokler se temperatura ne vrne v normalno stanje.


Bi-Amping
Edinstvena značilnost glasbene knjige POWER II je možnost zagona enega močnostnega ojačevalnika na kanal v načinu "vertical bi-amping". To zahteva zvočnik z ločenimi priključki za nizke in visoke/srednje tone. Vsak obseg poganja lastniški ojačevalnik moči. Rezultat je očitna izboljšava kakovosti zvoka v osnovnem območju in izboljšana splošna preglednost reprodukcije. V večini primerov bo nizkotonsko območje enako koristno.

V načinu bi-amping Musicbook POWER II ponuja nadzor ravni nizkih tonov, ki je zdaj nastavljiv v desetih korakih. Ta funkcija je resnično rešitev za težave v mnogih dnevnih sobah. Odvisno od postavitve zvočnikov je tukaj manj lahko več! To še posebej velja za velike zvočnike, ki jih je težko nastaviti.


Informativna cena:
€ 3.590,00
(vključuje 22% DDV)