Meni
Your Cart
IS-1000 LINE-Integrirani, GOLD NOTE
IS-1000 LINE-Integrirani, GOLD NOTE
IS-1000 LINE-Integrirani, GOLD NOTE
IS-1000 LINE-Integrirani, GOLD NOTE

GOLD NOTE
IS-1000 LINE

RES VRHUNSKI INTEGRIRAN OJAČEVALNIK

 

SUPER INTEGRIRAN OJAČEVALNIK

Z znanjem in izkušnjami, razvitimi v več kot 20 letih raziskav, lahko ponudimo rešitev vse-v-enem, ki jo poganjajo najnaprednejše tehnologije in komponente za doseganje prave avdiofilske kakovosti zvoka. IS-1000 združuje zmogljiv integrirani ojačevalnik razreda AB, vrhunski DAC in visokoločljivi strimer v enem samem edinstvenem viru.
Ojačevalnik razreda AB s 125 W 8 Ω @ 1 kHz na kanal zagotavlja čist zvok, živo dinamiko in najboljše podrobnosti.
Ponuja tudi široko paleto digitalnih in analognih vhodov, ki zagotavljajo popoln nadzor in svobodo nadgradnje, razširitve ali povezovanja več naprav z IS-1000. Ne potrebujete ničesar drugega, da bi doma izkusili pravi užitek zvoka visoke ločljivosti. Nič drugega kot IS-1000 in vaši zvočniki. Res je tako preprosto.

 

ENOSTAVEN DOSTOP DO VAŠE GLASBE

IS-1000 je naprava z namestitvijo plug&play, popolnoma združljiva z večsobnimi sistemi.
Pretakate lahko prek Roon, Airplay, Tidal, MQA, Qobuz, Spotify, vTuner in Deezer ter upravljate IS-1000 z našo aplikacijo GN Control, ki je preprosta za uporabo, na vašem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku (brezplačno na voljo za iOS in Android) .
Brskajte po svoji zbirki digitalne glasbe, ki je lokalno shranjena na NAS ali bliskovnem pogonu USB, in uživajte v svojih najljubših skladbah. Če imate radi vinilne plošče, povežite svoj gramofon neposredno z IS-1000 in uporabite integrirani fono predojačevalec.

 

ROON PRIPRAVLJEN

Omrežne naprave Roon Ready imajo vgrajeno Roonovo pretočno tehnologijo in so certificirane s strani Roon Labs, da zagotavljajo najvišjo raven kakovosti in zmogljivosti pri omrežnem pretakanju.

 

TIDAL CONNECT (OD S/N 79486)

S Tidal Connect lahko pretakate glasbo na vaš IS-1000 neposredno iz aplikacije Tidal (tako za iOS kot Android).
Prosimo, upoštevajte – Vse enote, izdane s prejšnjo serijsko številko 79486, ne morejo izvajati Tidal Connect, vendar ga je mogoče implementirati z dodatnim kompletom za nadgradnjo strojne in programske opreme. Za več informacij se obrnite na lokalnega pooblaščenega prodajalca Gold Note.


Popust velja za verzijo BLACK.

  • Proizvajalec: GOLD NOTE
  • Model: goldnote_is1000line

Informativna cena:
€ 4.790,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti