Meni
Your Cart
H390-Integrirani, HEGEL
H390-Integrirani, HEGEL
H390-Integrirani, HEGEL
H390-Integrirani, HEGEL
H390-Integrirani, HEGEL
H390-Integrirani, HEGEL
H390-Integrirani, HEGEL
H390-Integrirani, HEGEL
H390-Integrirani, HEGEL
H390-Integrirani, HEGEL
H390-Integrirani, HEGEL
H390-Integrirani, HEGEL

HEGEL
H390 Integrirani ojačevalnik

HEGEL H390 je UPORNIK, saj ponuja veliko zmogljivosti naših referenčnih izdelkov, čeprav po nižji ceni. UPORNIK, ki v enem integriranem izdelku ponuja enako kot drugi v dveh ali treh. UPORNIK, ki zagotavlja zvok svetovnega razreda, osupljivo moč in je opremljen s priročnimi storitvami.


Morda mislite, da je vzdevek H390 "Robin Hood" nekoliko drzen. Navsezadnje to ni žepnina in je ne delimo revnim. Ampak to je upor proti ustaljenemu. Je upor, ker ponuja izjemno ločljivost in glasbeno kakovost, ki jo običajno najdemo le v najbolj ezoteričnih izdelkih, vendar po razumni ceni.

Gre za upor proti vzpostavitvi »vsiljevanja« potrošnikov v uporabniški vmesnik, ki ga določi proizvajalec ojačevalnika/streamerja. H390 je v veliki meri na konici kopja v Heglovem prizadevanju, da bi glavni viri zveneli kar najbolje. To pomeni, da H390 ni samo za avdiofile. Je izdelek, v katerem lahko uživa vsa družina.

Srce H390 je Heglov patentirani ojačevalni del SoundEngine 2. SoundEngine 2 v mnogih pogledih deluje kot slušalka za odpravljanje hrupa. Računalnik v notranjosti bo vzorčil, kar pride v ojačevalnik, in to primerjal s tem, kar pride ven. Računalnik odšteje razliko (popačenje) in jo nato doda v glasbo, vendar v obratni fazi. Rezultat tega je, da SoundEngine brez kakršne koli časovne zakasnitve izniči skoraj vse napake, ki jih naredi ojačevalnik. Pušča vam najbolj muzikalen in naraven zvok, kar ste jih kdaj doživeli.

Potem je tu še digitalno. Če ne uporabljate gramofona, verjetno uporabljate digitalne povezave. Hegel oblikuje analogne in digitalne odseke od začetka in doma. Digitalni del v H390 je edinstven v tem, da ne glede na vrsto signala ali vhod, glasbeni signal v H390 ostane nespremenjen in nedotaknjen. Imenujemo ga "malo popoln" DA-pretvornik. To je digitalno v najčistejši obliki. Za tiste, ki jih zanima globoka tehnologija, oblikujemo celo digitalne ure, ki bodo sledile frekvenci vzorčenja v glasbi in "zmanjšale takt", ko bodo prejele datoteko z nizko ločljivostjo. Za netehnike je rezultat veliko bolj naraven in "analogni" zvok ter neverjetna zvočna kulisa in realističnost.

Na koncu se pogovorimo o povezljivosti. H390 ima Apple Airplay in UPnP pretakanje. Ponujamo brezplačne posodobitve s storitvami, kot so Spotify Connect, IP Control in Control4. Podpira večino zvočnih formatov, kot sta DSD in MQA. Vse vhode je mogoče konfigurirati za obvod glasnosti, tako da jih lahko integrirate v domači kino ali z Bluesound ali Sonos. S H390 lahko naredite skoraj vse, kar želite.

H390 je popoln izdelek. Vsakemu koraku oblikovanja je bila posvečena velika skrb. Od skrbnega izbora in ujemanja komponent do uporabe najboljše merilne opreme na svetu v kombinaciji z lastnimi ušesi. Resnični ljudje so nam povedali, kako bi želeli uporabiti stereo sistem. Povežete lahko skoraj vse, kar želite. Imenujemo ga Robin Hood, ker črpa prednosti iz naših referenčnih izdelkov in ponuja po nižji ceni.


Tehnične specifikacije
Izhodna moč: 2 x 250 W v 8 Ω, Dual Mono
Najmanjša obremenitev: 2 Ω
Analogni vhodi: 1 x uravnotežen (XLR), 2 x neuravnotežen (RCA)
Digitalni izhodi: 1 x koaksialni (BNC)
Digitalni vhodi: 1 x koaksialni (BNC), 1 x koaksialni (RCA), 3 x optični, 1 x USB, 1 x omrežni
Linijski izhod: 1 x neuravnotežen fiksni (RCA), 1 x neuravnotežen spremenljiv (RCA)
MQA podprti vhodi: USB, BNC, optični in koaksialni
Frekvenčni odziv: 5 Hz - 180 kHz
Razmerje med signalom in šumom: Več kot 100 dB
Preslušavanje: manj kot -100 dB
Popačenje: Manj kot 0,005 % pri 50 W/8 Ω/1 kHz
Intermodulacija: manj kot 0,01 % (19 kHz + 20 kHz)
Faktor dušenja: več kot 4000 (glavna izhodna stopnja moči)
Mere vključno z nogami: 14,5 cm x 43 cm x 44 cm (VxŠxG), teža enote 20 kg
Mere (ZDA): 5,71" x 16,93" x 17,32" (V x Š x G), teža enote 44 lbs
Posebnosti: Nastavitev zagonske glasnosti | Nastavi največjo glasnost | Nadgradljiva programska oprema | Konfigurirajte vse vhode kot vhode s fiksnim nivojem | IP nadzor

  • Proizvajalec: HEGEL
  • Model: hegel_h390

Informativna cena:
€ 6.495,00
(vključuje 22% DDV)