Meni
Your Cart
LIMETREE BRIDGE II-Mrežni predvajalniki, LINDEMANN AUDIO
LIMETREE BRIDGE II-Mrežni predvajalniki, LINDEMANN AUDIO
LIMETREE BRIDGE II-Mrežni predvajalniki, LINDEMANN AUDIO
LIMETREE BRIDGE II-Mrežni predvajalniki, LINDEMANN AUDIO
LIMETREE BRIDGE II-Mrežni predvajalniki, LINDEMANN AUDIO
LIMETREE BRIDGE II-Mrežni predvajalniki, LINDEMANN AUDIO

LINDEMANN AUDIO
LIMETREE BRIDGE II

Visokozmogljiv omrežni most s studijsko vrhunsko kakovostjo predvajanja.

Limetree BRIDGE II je visokokakovostni omrežni adapter ali upodabljalnik zvoka, ki lahko digitalno prenaša glasbo v studijski mojstrski kakovosti od ponudnikov pretakanja in lokalnih medijev za shranjevanje do obstoječih D/A pretvornikov ali drugih naprav z digitalnimi vhodi. To omogoča nadgradnjo obstoječega hi-fi sistema s pretakanjem za malo denarja. Tukaj bi radi nagovorili lastnike starejših naprav LINDEMANN, kot sta 820S ali 825, seveda pa tudi vse ostale kupce s pretvornikom ali CD predvajalnikom z digitalnim vhodom.

V ta namen se Limetree BRIDGE II preprosto poveže z omrežjem s kablom LAN ali prek WLAN. Ima tudi vrata USB za priklop trdih diskov ali USB pomnilniških medijev. Obstaja optični in koaksialni digitalni izhod. Profesionalni studijski inženirski pretvornik hitrosti vzorčenja poskrbi, da je mogoče vse pretočne formate predvajati na obstoječem pretvorniku brez večjih izgub v kakovosti zvoka.

Pretakanje
Pretočna platforma LINDEMANN ponuja studijsko mojstrsko reprodukcijo. Bodisi prek povezave LAN ali brezžično prek WLAN. Zaradi WPS je integracija naprave v vaš obstoječi sistem preprosta. Poleg tega je platforma zaradi visokozmogljivega jedrnega procesorja ARM in funkcije spletnega posodabljanja povsem pripravljena na prihodnost.

Aplikacija
Aplikacija LINDEMANN je na voljo za Android in iOS, tako za pametne telefone kot tablice. Omogoča predvajanje vsebin vseh večjih ponudnikov pretakanja, glasbenih strežnikov in medijev za shranjevanje USB. Programiranje, usmerjeno v album, odlikuje gladko brskanje in preprosto, intuitivno upravljanje.

Bluetooth
Limetree BRIDGE II ponuja funkcijo Bluetooth, ki omogoča brezžično predvajanje glasbe, npr. iz pametnih telefonov ali tablic. Hkrati protokol za prenos zvoka A2DP Bluetooth zagotavlja najboljšo kakovost zvoka.

Multiroom
Poseben poudarek je naša funkcija za več prostorov, ki omogoča zagon več strimerjev v različnih prostorih ločeno ali skupaj. Ti se priročno upravljajo prek aplikacije LINDEMANN.

Zunanji CD USB
Preko USB-ja Limetree BRIDGE II podpira priklop zunanjih pogonov CD-ROM (npr. Apple USB SuperDrive) in se spremeni v vrhunski CD predvajalnik brez veliko truda ali stroškov! Pogon je samodejno prepoznan in predvajanje CD-ja je mogoče upravljati z aplikacijo LINDEMANN ali IR daljinskim upravljalnikom. Tako se podatki o CD-ju shranijo v predpomnilnik in nato pretakajo.

USB
Limetree BRIDGE II lahko predvaja glasbo iz USB pomnilniških medijev, kot so USB ključki ali trdi diski. V ta namen je naprava opremljena z gostiteljskim priključkom USB na zadnji strani.

Izhodni način
Digitalne izhode Limetree BRIDGE II je mogoče popolnoma prilagoditi vhodu uporabljenega D/A pretvornika. Najprej se nastavi največja dovoljena hitrost vzorčenja priključenega D/A pretvornika. V drugem koraku se zvočni podatki iz pretočne platforme prilagodijo z visokokakovostnim pretvornikom hitrosti vzorčenja iz studijske tehnologije, da se omogoči reprodukcija vseh ločljivosti brez izgube kakovosti zvoka. Za postopek vzorčenja navzgor in navzdol uporabljamo samo binarne večkratnike: x1, x2, x4, x8. 192 kHz se bo tako pretvorilo v 96 kHz ali 48 kHz in obratno, 44,1 kHz bo postalo 88,2 kHz ali 176,4 kHz. Na izbiro sta dva različna načina delovanja (strategije): povečanje vzorčenja na najvišjo možno vrednost v vsakem primeru ali bitna popolna reprodukcija brez povečanja vzorčenja.

Aplikacija LINDEMANN
Limetree NETWORK II se upravlja skoraj izključno prek na novo zasnovane aplikacije LINDEMANN, ki je na voljo za Android in iOS. Poleg različice za pametne telefone obstaja tudi lastniška različica za tablične računalnike v ležečem načinu. Aplikacija omogoča tekoče, intuitivno brskanje in iskanje. Nova funkcija je hkraten prikaz pogleda brskanja in pogleda predvajanja. Poleg tega lahko prikličete tudi trenutno čakalno vrsto predvajanja. Albumno usmerjeno programiranje omogoča predvajanje celotnega albuma z enim samim pritiskom na gumb!

Poleg tega posebej integrirana funkcija za več prostorov omogoča tudi vodenje več strimerjev v različnih prostorih ločeno ali skupaj. Ponudba pretočnih storitev je zelo raznolika, z jasnim poudarkom na studijski kakovosti in naročninah na hi-fi. Uporabniki lahko izbirajo med TIDAL Connect, Qobuz, Deezer, HighResAudio in Spotify Connect. Poleg tega je na voljo na tisoče podcastov in radijskih postaj z vsega sveta.

Tehnologija
Vezje – zasnovano na zmogljivi pretočni platformi – je bilo uglašeno za optimalno kakovost signala. Vse glasbene datoteke naknadno sinhronizira izjemno natančen FemtoClock. Tako obdelani podatki so brez »tresenja«, ki je najpogostejši vzrok za slabo kakovost digitalnega predvajanja. Zvok je odprt, naraven in v pravem pomenu sledi posnetku.
Za izhodno stopnjo uporabljamo enega najboljših ojačevalnih modulov na trgu, ki postavlja nove standarde kot ojačevalnik za slušalke ne le v smislu meroslovja. Za napajanje uporabljamo visokokakovosten “medical grade” stenski transformator, ki zagotavlja posebno dobro izolacijo pred motnjami v liniji. Zaradi dodelanega vgrajenega filtra in posebnih regulatorjev napetosti nam je uspelo realizirati izjemno tiho napajanje z valovno napetostjo pod 10 µV.


IZDELANO V EVROPI. ZASNOVANO V NEMČIJI.


Informativna cena:
€ 875,00
(vključuje 22% DDV)