Meni
Your Cart
BLISS JUBILE-Kompaktni, JMR – JEAN MARIE REYNAUD
BLISS JUBILE-Kompaktni, JMR – JEAN MARIE REYNAUD
BLISS JUBILE-Kompaktni, JMR – JEAN MARIE REYNAUD
BLISS JUBILE-Kompaktni, JMR – JEAN MARIE REYNAUD
BLISS JUBILE-Kompaktni, JMR – JEAN MARIE REYNAUD
BLISS JUBILE-Kompaktni, JMR – JEAN MARIE REYNAUD
BLISS JUBILE-Kompaktni, JMR – JEAN MARIE REYNAUD
BLISS JUBILE-Kompaktni, JMR – JEAN MARIE REYNAUD
BLISS JUBILE-Kompaktni, JMR – JEAN MARIE REYNAUD
BLISS JUBILE-Kompaktni, JMR – JEAN MARIE REYNAUD
BLISS JUBILE-Kompaktni, JMR – JEAN MARIE REYNAUD
BLISS JUBILE-Kompaktni, JMR – JEAN MARIE REYNAUD

JMR – JEAN MARIE REYNAUD
BLISS JUBILE

BLISS Jubilee sledi konceptu, ki ga je uvedel BLISS Silver, ki je bil prvi v svojem času deležen strogega in strogega ujemanja vseh svojih komponent. Namen te tehnike je doseči popolno podobnost električnih in mehanskih zmogljivosti para zvočnikov za popolnoma harmoničen glasbeni rezultat.

BLISS Jubilee temelji na popolnoma novem razvoju. Slogovne kode serije Jubilee so ponovno vidne z velikimi robovi na zadnjih vodoravnih robovih in zaobljenimi robovi na sprednji strani, ki zmanjšujejo robne učinke. Zahvaljujoč uporabi zlatega reza so razmerja njegove omare bolj harmonična, takoj je veliko bolj privlačna.

Tehnično dovršen je opremljen z gonilniki EUTERPE Jubilee: novim 17 cm nizkotoncem in odličnim 28 mm impregniranim visokotoncem s svileno kupolo.

Brez kakršne koli obarvanosti ali "zvoka škatle" ponuja izjemno živahen, utelešen zvok s čudovito svetilnostjo brez kakršnega koli projekcijskega učinka ali trdote. Njegova zvočna slika je široka, globoka in stabilna, kar je dokaz skrbnega in zelo strogega faziranja.

Aksialna pritrditev s pritiskom njegovega boomerja omogoča vrnitev mehanske reference mobilne opreme na zadnji strani ohišja. Ta princip bistveno izboljša impulzni odziv sistema. Srednji register je bolj odprt, bolj zgiben in brez vseh artefaktov, povezanih s sklopko boomerja s podporno pregrado.

Njegovo filtriranje 12 db/oktavo je izdelano ročno z našimi najboljšimi komponentami:

-Srebrni armaturni kondenzatorji z označeno smerjo navitja, izdelani so posebej za JMR in uporabljajo srebrne/bakrene kabelske zaključke JMR HP1132.
- Zračna tuljava z zelo nizkim uporom z uporabo 1 mm deoksigeniranega čistega bakrenega kabla.
Neinduktivni upori.
-Notranje povezave so v celoti narejene z našim srebrnim/bakrenim kablom JMR HP1132.
Ožičenje "v zraku" (komponente, ki so neposredno spajkane druga na drugo brez uporabe tiskanih vezij za zmanjšanje vnesenih izgub), ročno sestavljeno na antiresonančnem nosilcu.

Vse komponente so izmerjene, razvrščene in usklajene s toleranco 1 %, da se doseže popolnoma enako delovanje. Od takrat naprej so zvočna slika in toni popolnoma koherentni, faziranje pa optimalno.

Da bi optimizirali njegovo delovanje v smislu pasovne širine in zvočne slike, bi ga morali povezati s stojalom Magic Stand II. Na teh podporah so bile izvedene dolge ure poslušanja, potrebne za njegovo optimizacijo in s tem za potrditev njegovega razvoja.

BLISS Jubilee bo navdušil ljubitelje glasbe, ki jim je pomemben pošten zvok, brez barvitosti ali razmetavanja, in ki si želijo odkrito dinamiko, zelo niansiran, prefinjen in raznolik tember. Zelo enostaven za dovajanje, zahvaljujoč zelo pravilni impedančni krivulji, ki nikoli ne pade pod 4 Ohme, ponuja zelo zadovoljivo delovanje. Ne smete se obotavljati in ga povezati z visokokakovostno elektroniko, da bi dosegli zelo "slavnostne" glasbene predstave. Nato bodo prostor za poslušanje enostavno nahranili z "odličnim zvokom", dobro strukturiranim, zelo homogenim in z lepo gostoto.


PRINCIP DELOVANJA:
Temelji na principu obremenitve, razvitem za Supreme Offering, napravo, ki uporablja 4 povezane votline s progresivnim dušenjem, ki vodi do sprednjega laminarnega zračnika. To lastniško načelo polnjenja bistveno izboljša čas skupinske propagacije sistema.
Mehansko napenjanje boomerja zahvaljujoč navojni palici iz nerjavečega jekla (nemagnetna), ki poteka skozi ohišje z ene strani na drugo in je pritrjena na glavo boomerja in na dno ohišja. Napetost se nastavi z visoko natančnim momentnim ključem, da se zagotovi enak navor privijanja. Ta aksialna namestitev bas zvočnika omogoča napenjanje sten ohišja in zagotavlja enakomerno porazdeljene mehanske sile med košaro zvočnika in nosilno pregrado, kar dramatično izboljša prehodni odziv sistema.

FILTRIRANJE:
Celice pri 12dB/oktavo. Zračne tuljave, navite s kablom iz deoksigeniranega čistega bakra s premerom 1,2 mm, ki zagotavlja dinamiko brez usedanja. Srebrni armaturni kondenzatorji razvrščeni v pare s toleranco 1%. Neinduktivni tuljavni upori.
Mejna frekvenca 2800 Hz. Ožičenje "v zraku" za zmanjšanje vnesenih izgub in uporaba našega srebrnega kabla HP1132. Celoten filter je sestavljen na posebnem antivibracijskem nosilcu. Postavljen je čim dlje od vseh magnetnih in vibracijskih motenj. Priključni blok tipa WBT, ki sprejme katero koli vrsto povezave (vilice, banana ali goli kabel) na aluminijasto ploščo.

BAS:
170 mm dolg vlaknasti papirni stožec z Gaussovim profilom, na notranji strani obdelan z izjemno učinkovitim vpojnim materialom. Fleksibilen in inerten pokrov jedra iz polipropilena. Ima 30 mm tuljavo na ventiliranem aluminijastem nosilcu, njegov aluminijast okvir popolnoma očisti zadnji del stožca. Njegov pospeševalnik je tudi prezračen, da omogoči boljše hlajenje tuljave in s tem občutno zniža stopnjo popačenja. Opremljen je z dvojnim magnetom za povečanje koncentracije magnetnega pretoka na tuljavi. Vzmetenje je narejeno iz zmesi gume in pene in ima progresiven profil, da doseže zelo dobro povratno silo pri ekstremno nizkih frekvencah, hkrati pa ohranja mikropomike, potrebne za reprodukcijo srednjega tona.

TWEETER:
Slednji ni nič drugega kot tisti, ki ga ponosno razkazuje naš model CANTABILEJUBILE. 28-milimetrski impregnirani visokotonec s svileno kupolasto posebno močjo. Njegova usmerjenost je seveda zelo nizka, kar nam je omogočilo, da prenehamo uporabljati fazni del. Njegova linearnost je zgledna, notranje dušenje pa optimalno. Poganja ga močan neodimski magnet, njegova zelo nizka resonančna frekvenca nam omogoča mejno frekvenco pri 2800 Hz v 12 dB/oktavo. Pritrjen je s posebnim lepilom na strojno obdelano aluminijasto hupo za boljšo mehansko referenco in dodatno izboljšanje njegove usmerjenosti in učinkovitosti.
UPORABITE NASVET:
Zahvaljujoč nizki usmerjenosti ni treba konvergirati obeh zvočnikov k idealni točki poslušanja, temveč ju zelo rahlo stisniti, da kar najbolje izkoristite fazo sistema.
Razdalja bo določena eksperimentalno. V teoriji je idealna razdalja približno 2,5 m od osi do osi, vendar se ta razdalja lahko zmanjša ali poveča glede na akustične pogoje in dimenzije prostora za poslušanje. Da bi dobili globoko in dobro zgrajeno stereofonično sliko, se prepričajte, da so zvočniki vsaj 40 cm oddaljeni od stranskih in zadnjih sten.
*Najboljše rezultate v spektralnem ravnovesju in muzikalnosti smo dosegli z uporabo našega kabla HP1132, enakega tistemu, ki se uporablja za notranjo povezavo vseh komponent sistema.
Da bi optimizirali njegovo delovanje v smislu pasovne širine in zvočne slike, ga je treba kombinirati s stojalom Magic Stand II. Na teh podporah so bile izvedene dolge ure poslušanja, potrebne za njegovo optimizacijo in s tem za potrditev njegovega razvoja.

POMEMBNO:
Ta sistem je bil razvit za domačo uporabo, v nobenem primeru pa ga ni mogoče uporabiti za javni ali zasebni ozvočenje. Naša garancija ne krije nobenega incidenta, ki je posledica takšne uporabe.

Maloprodajna cena je za 1 par.


Informativna cena:
€ 2.190,00
(vključuje 22% DDV)