Meni
Your Cart
STRATA EKSTRA-Samostoječi, NEAT ACOUSTICS

NEAT ACOUSTICS
STRATA EKSTRA

Ta elegantna nova oblika uporablja konfiguracijo, ki je bila prvič uporabljena v prestižnem zvočniku Neat Ultimatum XL6. Zgornji del je zaprt od spodnjega in vključuje dve zaprti komori, ki delujeta kot dvosmerni neskončni zvočnik. 50-milimetrski trakasti visokotonec in 134-milimetrska bas/srednjetonska enota sta oba nameščena na posebej profilirano podpregrado, pritrjeno na glavno ohišje prek ločevalne polietilenske membrane.

Zgornji del
Visokotonec je trakastega tipa, ki zagotavlja izjemno dinamično izražanje brez stiskanja. Bas/srednja pogonska enota je bila uporabljena tudi v nagrajenih modelih Neat Motive in Iota Alpha. Ima stožec iz obdelanega papirja z razširjenim profilom. Skrbno ocenjeno križno omrežje omogoča odlično integracijo teh enot.

Spodnji del
Spodnji, prestavljeni del EKSTRA ne vsebuje ene, ampak dve od 134 mm pogonskih enot za nizke tone. Ena enota je nameščena na spodnji plošči, obrnjena proti tlom, medtem ko je druga nameščena znotraj, neposredno nad prvo, v zaprti izobarični razporeditvi, ki obravnava samo nizke frekvence in deluje kot integralni nizkotonski sistem. Vrata z nizkim Q so posebej prilagojena, da omogočajo postavitev zvočnika blizu stene v večini prostorov.

Noge na voljo tudi v črni barvi.

Izobarična obremenitev omogoča globoko, dobro nadzorovano nizkofrekvenčno delovanje iz kompaktnega ohišja. Ta sistem zahteva veliko spretnosti za pravilno izvedbo in zelo uspešna implementacija v več naših drugih modelih pomeni, da lahko z zaupanjem pristopimo k tej novi zasnovi.

EKSTRA je zelo tanek, širok 17 cm in visok 110 cm. Odtis je izjemno majhen, zato ga je mogoče po potrebi postaviti v zelo tesne situacije.

Kombinacija teh elementov zagotavlja, da EKSTRA zagotavlja prepričljiv prikaz vseh vrst glasbe. Kot mnogi modeli Neat zagotavlja polno in okretno predstavitev z ogromno zvočno kuliso, ki projicira daleč preko skromnih meja kabineta.


Izdelek je na voljo samo v trgovini. Ponudba velja za demonstracijski model, kot nov, v izvedbi, ki je na fotografiji. Maloprodajna cena je za 1 par.


Informativna cena:
€ 4.990,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti