Meni
Your Cart
IOTA ALPHA-Samostoječi, NEAT ACOUSTICS
-35 %

NEAT ACOUSTICS
IOTA ALPHA

Neatovi zvočniki so že dolgo znani po ustvarjanju velikih zvokov iz kompaktnih in elegantnih ohišij. Vendar pa Iota ALPHA uspe ta koncept raztegniti daleč preko meja pričakovanega.

Prvotni zvočnik Iota je bil velik in stalen uspeh od svojega pojava leta 2011 in zamisel o nizko stoječi različici je bila razpravljana vse od takrat. Vse, kar je bilo potrebno za novi model, je bilo ohraniti izjemne sposobnosti Iote in jih nadgraditi v samostoječi konfiguraciji.

To je seveda lažje reči kot narediti. Toda Iota ALPHA doseže cilj v celoti.

Crossover je preprosta dvoinpolsmerna zasnova, ki uporablja naklone 1. in 2. reda. Vse komponente crossoverja so trdo ožičene, s povezavami od točke do točke, da se poveča celovitost. Crossover komponente so vrhunske avdiofilske kakovosti in vključujejo polipropilenske kondenzatorje in induktorje z zračnim jedrom z nizko dcr.

Z višino le 45 cm lahko Iota ALPHA diskretno postavite v prostor, vendar zagotavlja pristno glasbeno izkušnjo polnega obsega v obsegu, ki nakazuje veliko večji (in dražji) zvočnik.

Vizualno zavajajoča Iota Alpha je zahtevala nekaj neobičajne domišljije. Osnova originalne Iote (glavna pogonska enota in planarni magnetni visokotonec tipa EMIT) je nameščena v zgornjem delu ohišja, v zaprti prostornini, nagnjeni navzgor. Ta del je konfiguriran kot dvosmerni zaprti zvočnik. Celoten prestavljen spodnji del je namenjen povečanju nižjih frekvenc s pomočjo navzdol usmerjene 134 mm pogonske enote, nameščene na spodnji plošči.


Izdelek je na voljo samo v trgovini. Maloprodajna cena je za 1 par.
Ponudba velja za demonstracijski model, v izvedbi, ki je na fotografiji.


Informativna cena:
€ 1.574,69
€ 2.422,06
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti