Meni
Your Cart
REFERENCE LSP 2-Anivibracijski pripomočki, ALTO-EXTREMO

ALTO-EXTREMO
REFERENCE LSP 2

Končno vam lahko predstavimo absorberje LSP. LSP predstavlja naslednji korak k popolni reprodukciji. Notranje dušenje je bilo znatno povečano, ne da bi motilo pretok energije. To naredi LSP še bolj neodvisen od podzemlja.
LSP je kratica za zvočnik. Tu lahko LSP pokaže svojo polno moč. Vibracije se lahko zelo dobro absorbirajo in zmanjšajo v absorberju. LSP so tudi prava izbira pod stojalom.
Alto-Extremo pomeni prilagodljivost. To velja tudi za LSP. Pod hi-fi opremo so LSP zelo dobra izbira, saj zagotavljajo zelo dobro reprodukcijo.
LSP absorberji stojijo za uravnoteženo, stabilno zvočno sliko. Glasba lahko teče, fokus se povečuje. Naš vrhunski izdelek za številne aplikacije v ne-magnetnem sektorju.

LSP-2 je večja različica LSP-1. Tukaj se uporablja velika bronasta krogla za optimizacijo pretoka energije. LSP-2 ima visoko notranje dušenje in zato lahko absorbira veliko energije. Resonančni odbijač na podpori kroglice optimizira LSP-2. Pozornost je namenjena pretoku energije, da zvok ne postane nejasen ali neuravnotežen.

Popolno ravnovesje med povezovanjem in ločevanjem!

Informacije za en absorber:

Dimenzije:
43 mm visoko
64 mm premer
z M8 navojem

Nosilnost:
100 kg na absorber

Cena:
Prosimo, vprašajte svojega lokalnega trgovca.

Maloprodajna cena je za 1 komplet (4 kosi).

  • Proizvajalec: ALTO-EXTREMO
  • Model: alto_extremo_reference_lsp-2

Informativna cena:
€ 860,10
(vključuje 22% DDV)