Meni
Your Cart
REFERENCE LSP 1-Anivibracijski pripomočki, ALTO-EXTREMO

ALTO-EXTREMO
REFERENCE LSP 1

Končno vam lahko predstavimo LSP absorberje. LSP predstavlja naslednji korak k popolni reprodukciji. Notranje dušenje je bilo znatno povečano, ne da bi motilo pretok energije. To naredi LSP še bolj neodvisen od podzemlja.
LSP je kratica za zvočnik. Tu lahko LSP pokaže svojo polno moč. Vibracije se lahko zelo dobro absorbirajo in zmanjšajo v absorberju. LSP so tudi prava izbira pod stojalom.
Alto-Extremo pomeni prilagodljivost. To velja tudi za LSP. Pod hi-fi opremo so LSP zelo dobra izbira, saj zagotavljajo zelo dobro reprodukcijo.
LSP absorberji stojijo za uravnoteženo, stabilno zvočno sliko. Glasba lahko teče, fokus se povečuje. Naš vrhunski izdelek za številne aplikacije v ne-magnetnem sektorju.

Izbira materiala in dušenje sta ključnega pomena. LSP-1 uporablja kroglo iz nerjavnega jekla, ki se je izkazala za idealno pri odvajanju vibracij. V kombinaciji s dušilnimi obroči in različnimi materiali predstavlja zelo dobro in širokopasovno izbiro. Resonančni odbijač na podpori kroglice optimizira LSP-1. LSP-1 je manjša različica LSP-2 in obe sta si zelo podobni. LSP-2 lahko absorbira še več energije in ima zato nekoliko močnejši učinek.

Informacije za en absorber:

Dimenzije:
32 mm visoko
49 mm premer
z M8 navojem

Nosilnost:
80 kg na absorber

Maloprodajna cena je za 1 komplet (4 kosi).

  • Proizvajalec: ALTO-EXTREMO
  • Model: alto_extremo_reference_lsp-1

Informativna cena:
€ 709,39
(vključuje 22% DDV)