Meni
Your Cart
2MR 78-Odjemne doze, ORTOFON

ORTOFON
2MR 78 GRAMOFONSKA ODJEMNA DOZA

Narejena za predvajanje 78 obratov na minuto gramofonskih plošč. Potujte nazaj v čas z 2M 78 Mono odjemno dozo, posebej zasnovano za predvajanje gramofonskih plošč iz 78 obratov na minuto. Poglobite se v avtentično nostalgijo monofonskih vinilskih plošč, ki oživljajo z brezhibno natančnostjo in zvestobo.

Igla
2M 78 ima konico igle s sferičnim diamantom, idealnim za predvajanje gramofonskih plošč iz 78 obratov na minuto. Te edinstvene plošče zahtevajo večji profil igle, in 2M 78 to brezhibno omogoča, zagotavljajoč optimalno kakovost predvajanja in ohranjanje avtentičnosti vaše ljubljene zbirke.

Izhod
2M 78 uporablja povezan izhod za oddajo istega izhodnega signala iz obeh nizov polpinov. To učinkovito odpravlja potrebo po mono-specifični opremi in omogoča uživanje v pravi monofonski reprodukciji na katerem koli stereo predvajalnem sistemu.

Združljivost
Serija 2M je zasnovana za enostavno namestitev doze in za težo ter velikost, ki se prilegata večini običajnih gramofonov, ki so danes na trgu. Serija 2M je na voljo v štirih različnih konfiguracijah izdelkov: 2M za večino gramofonov, ki so danes na trgu; 2M Premounted za stranke, ki želijo neposredno in enostavno namestitev in zamenjavo na svojem tonarmu v obliki črke S; 2M Verso za glave s spodnjim montažnim nosilcem; in 2MR, ki je zasnovan za ohišje doze, prilagojeno gramofonom in tonarmom, kot so Rega, kar ustreza njihovim zahtevam po nizkoprofilnih dozah.

  • Proizvajalec: ORTOFON
  • Model: ortofon_2mr_78

Informativna cena:
€ 149,00
(vključuje 22% DDV)