Meni
Your Cart
OMNIA A200-Integrirani, NUPRIME AUDIO
OMNIA A200-Integrirani, NUPRIME AUDIO
OMNIA A200-Integrirani, NUPRIME AUDIO
OMNIA A200-Integrirani, NUPRIME AUDIO
OMNIA A200-Integrirani, NUPRIME AUDIO
OMNIA A200-Integrirani, NUPRIME AUDIO

NUPRIME AUDIO
OMNIA A200

NuPrime Omnia A200 je cenovno ugoden večconski pretočni integrirani ojačevalnik s polnimi funkcijami, zasnovan za avdiofile, ki potrebujejo digitalne vire kakovosti CD iz lokalnih glasbenih knjižnic kot tudi omrežno pretočno glasbo.

Povzetek naslednjih lastnosti postavlja A200 pred svoje vrstnike:
Ojačevalnik z močjo 2x150W pri 8 ohmih in 2x250W pri 4 ohmih
Wi-Fi 24-bit/192kHz in Bluetooth 5.0 aptX HD pretakanje (ponovno pretakanje v druge pretočne naprave Nuprime za združevanje je omejeno na 16-bitno/44,1kHz)
Podpira optične/Bluetooth/omrežne in analogne vhode
Podpira vse večje spletne pretočne storitve (Amazon Music, iHeartRadio, Qobuz, QQ Music, Spotify*, TIDAL*, TuneIn, Napster, Ximalaya), AirPlay* in omrežni DLNA
* Podprt je Spotify Connect.
* Deezer HiFi ni podprt. TIDAL Connect in AirPlay2 nista podprta.
** Mobilne naprave lahko pretakajo glasbo Bluetooth v Omnio A200, ne morejo pa pretakati v slušalke Bluetooth.
Brezplačna aplikacija za iOS in Android vam omogoča enostavno upravljanje vašega pametnega glasbenega sistema ter izbiro izvorne glasbe in skupinskih ciljnih zvočnikov (vključno s sprejemnimi streamerji).

Optimizacija poslušanja
Zaradi linearne in nevtralne zvočne prednapetosti A200 je primeren za široko paleto zvočnikov in virov. Prednastavitve EQ in izbire glasnosti (izboljšanje nizkih tonov), uglašene prek hitrega DSP-ja, omogočajo nadaljnje prilagajanje zvoka sistemu in glasbi.

Tehnični poudarki
NuPrime Omnia A200 dosega svoje navidezno nezdružljive cilje, da je najmočnejši, kompakten in hkrati nizkošumni pretočni ojačevalnik z naslednjimi inovativnimi oblikovalskimi značilnostmi:

NuPrime Dynamic Low Noise Switching Power Supply (DLN PS) Design:
Napajalnik ima vgrajen dvojedrni dvojni sistem, ki se odziva na povpraševanje po izhodni moči ojačevalnika. Tri ravni nadzora z uporabo majhnega transformatorja med nizko porabo energije, ki mu sledi velik transformator, ko se povpraševanje po energiji poveča, in nazadnje dva napajalnika, ki delujeta skupaj, da povečata dobavo energije.
Preklopne frekvence napajalnika se samodejno prilagodijo med 60 kHz in 180 kHz glede na povpraševanje po izhodni moči ojačevalnika.
Ojačevalnik A200 razreda D je dosegel nizek šum prek sekundarnega povratnega signala, kar je povzročilo jasne in podrobne zvočne značilnosti.
Izhod zvočnika A200 vključuje dvostopenjski izhodni filter za zmanjšanje visokofrekvenčnega kodranja za bolj pregleden zvok z manj utrujenosti pri poslušanju.
Poleg tega A200 uporablja silicijevo olje z ultra visoko toplotno prevodnostjo in bakrene bloke visoke čistosti za hitro prevajanje toplote. Omnia A200 uporablja kompakten in močan ojačevalnik razreda D. Največja izhodna moč lahko doseže 250 W stereo izhod (@4ohm zvočnik) in uporablja integrirano povratno zasnovo in popravljanje napak, kar zagotavlja izjemno nizek šum in popačenje. Edinstveno dinamično nizkošumno stikalno napajanje (DLN PS) zagotavlja odlično zvočno zmogljivost na ravni sistema.
Avdiofilske komponente in filter hrupa


Informativna cena:
€ 1.099,00
(vključuje 22% DDV)