Meni
Your Cart
T/7x-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
T/7x-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
T/7x-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
T/7x-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
T/7x-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
T/7x-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
T/7x-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
T/7x-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
T/7x-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
T/7x-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
T/7x-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
T/7x-Nizkotonski, REL ACOUSTICS

REL ACOUSTICS
T/7x nizkotonski zvočnik

T/7x je popoln odgovor za resnični svet. Dovolj kompakten (in dovolj lep), da prekine prepire, še preden se začnejo; hkrati dovolj močan, da enostavno zadovolji večino potreb, in dovolj uravnotežen, da se lepo združi z mnogimi kakovostnimi zvočniki, ter še dovolj prilagodljiv, da deluje v specializiranih aplikacijah.

Filtriran za čistost
SKORAJ POPOLN REL

Relova legendarna povezava na visoki ravni in hitri filtri predstavljajo pomemben del zgodbe o REL. Povezovanje prek izhodov zvočnikov vašega ojačevalnika, pri čemer ne potrebuje dodatne moči, se zdi kot magija, toda prava magija se skriva v načinu, kako zvok dobi naraven značaj in se brezhibno zlije z vašimi zvočniki. Edinstveno uglaševanje in posebni omejevalniki pomenijo, da zvok T/7x zveni sveže, hitreje in dinamičneje kot kdajkoli prej. T/7x je, brez zadržkov, eden najbolj uravnoteženih REL zvočnikov vseh časov. Da bi dosegli popolno ravnotežje, mora podomogočiti hitrost in težo, hkrati pa zagotoviti pravo globino in to storiti v fizično harmoničnem ovoju. T/7x mu uspe narediti vse to videti enostavno. Hiter in nežen za popolno združitev, lahko odda izjemno globok, melodičen bas, ki ne izdaja svoje velikosti in igra glasneje, kot večina ljudi kdaj potrebuje.

Oblikovan, da bi bil boljši Mnogi ne prepoznajo tesne povezave med zmogljivostjo in oblikovanjem pri REL. Zmogljivost je za nas vse, kar vodi do fizičnih oblikovalskih rešitev. Zato so naši inženirji, ob prepoznavanju potrebe po večjem prostorninskem ohišju za doseganje večje fluidnosti in moči, obrnili k oblikovalcu. Ta je dimenzije oblikoval tako, da oko zavede in vidi manjšo, bolj kompaktno sled, čeprav se prostornina ohišja povečuje. Uporabili so nežne zaobljene robove, ki omogočajo, da oko preide čeznje in vidi manj vizualne mase. Rezultat je moderen in čist brez nepotrebnih okraskov.

Pogon naprej
INOVATIVNI MOTORJI IZ ZLITINE/VLAKNA

8-palčni aktivni in 10-palčni pasivni gonilniki so tisti, ki T/7x zagotavljajo neverjetno hitrost in čist zaključek. Temeljita revizija ključnih sestavnih delov vzmetenja je odgovorna za okretnost in prožnost T/7x. Pričakovati je, da bo T/7x zvenel glasneje in močneje, toda malo bi kdo napovedal, da je tudi hitrejši, bolj odziven in prozoren kot naša prejšnja generacija, ki je že sama po sebi vrhunska. Trša vzmetenja, ki so bolj primerna za napredno delo, pomenijo, da lahko vsak gonilec sledi najmanjšim podrobnostim, hkrati pa prepotuje večjo razdaljo in obvlada več moči.

Preizkušeni in zanesljivi ojačevalniki
MOČ ZA REL

Zadržali smo svoje prepoznavne razrede A/B ojačevalnikov, ki se uporabljajo v vsaki generaciji serije T od leta 2006. Zanesljivost je ključ do zadovoljnega lastništva, z več kot 200.000 in štetjem teh dolgih srečnih življenjskih dobov, lastniki serije T/x lahko z zaupanjem računajo na zanesljivost, ki jo postavlja REL. Močan 200-vatni mosfet ojačevalnik, ki se uporablja v T/7x, ostaja ikona zvoka in zanesljivosti z ogromnimi rezervami toka. Uporablja se velike napajalnike in majhne nadgradnje so prisotne povsod. Novi gonilni mosfeti, ki odprejo zmogljivost in prosojnost, in nove metode za pritrditev toroidnih transformatorjev pomenijo boljšo zmogljivost in večjo zanesljivost. Najboljše postane še boljše. Stikalo za način pripravljenosti je vključeno samo pri 220V enotah.

Brez kompromisna brezžična povezava
NEOMEJENE MOŽNOSTI

Pri REL smo razvili odličen ugled za izdelavo najboljših zvenečih, najhitrejših brezžičnih sistemov, ki so na voljo v industriji. REL nikoli ne zanaša na digitalno stiskanje, saj to povzroča tanek, brezživljenjski zvok. Namesto tega smo izpopolnili (neobvezni) brezžični sistem Arrow™; tako hiter in dinamičen, da smo udobni pri uporabi brezžične povezave na enem kanalu para REL zvočnikov, medtem ko je drugi kanal povezan s trdim kablom.


Informativna cena:
€ 1.149,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti