Meni
Your Cart
T/5x-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
T/5x-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
T/5x-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
T/5x-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
T/5x-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
T/5x-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
T/5x-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
T/5x-Nizkotonski, REL ACOUSTICS

REL ACOUSTICS
T/5x nizkotonski zvočnik

Noben model v dolgi zgodovini REL ni prodal več enot niti vzbudil več naklonjenosti kot naš T/5. Poslanstvo T/5x, prenovljeno v sodobni, elegantni, novi obliki, ostaja enako: narediti izjemen bas, ki daleč presega njegovo skromno velikost, storiti to na način, ki dopolnjuje slog vsake notranjosti, in odstraniti vse vizualne motnje. Naloga opravljena.


Zasnovan za eleganco
OSUPLJIVO PREPROSTO

Kot nalašč za majhne in srednje prostore, sedeži T/5x se odlično podajo v vsak dekor. Talno kurjenje je del njegove skrivnosti; energija nizkih tonov udari ob tla in se enakomerno razširi po celotnem prostoru, zaradi česar deluje kot večji model. Za tiste, ki ste izbirčni glede stila, je skriti bonus ta zasnova, da izloči celo rešetko, zaradi česar ima najčistejše oblike.
Po prostornini je nekoliko večji od svojega predhodnika, vendar se zdi, da je manjši zaradi subtilnih oblikovnih sprememb, ki zmanjšujejo njegovo vizualno prisotnost. Nazadnje, 5 ročno poliranih slojev laka v visoki sijajni beli ali klavirsko črni barvi doda sijaj mehko zaobljeni omarici.
360-STOPINJSKA NADGRADNJA
Mnogi se ne zavedajo intenzivne povezave med zmogljivostjo in dizajnom tukaj na REL. Zmogljivost je za nas vse, zato poganja revizije fizičnega dizajna. Naši inženirji, ki priznavajo potrebo po večji akustični glasnosti za doseganje ciljev večje pretočnosti in moči, se obrnejo na oblikovalca, ki dela z dimenzijami, da zavede oko v manjši, kompaktnejši odtis, čeprav se prostornina omare poveča. Uporaba nežno zaobljenih polmerov vogalov, ki očesu omogočajo, da se prelivajo in vidijo manj vizualne mase. Rezultat je sodoben in poznan brez nepotrebnih okraskov.

Hitreje in globlje
HITROST

T/5x si je izposodil enojni nizkotonski 8” (200 mm) motor od starejšega brata, T/7x. Ta stožec, razvit s kombinacijo aluminija in lahkega papirja, zajame podrobnosti, ki bodo presenetile, hkrati pa zagotavlja dovolj energije, da se potopite globlje, kot bi pričakovali glede na njegovo velikost. V T/5x je bil njegov met – zmožnost glasnejšega igranja – povečan. V notranjosti je vzmetenje prejelo številne nadgradnje, podobne preoblikovanju upravljanja avtomobila iz družinske limuzine v pravi športni avtomobil. Več moči, večja prefinjenost.

Povečana moč
REL-OVI ZANESLJIVI MOŽGANI IN MIŠČINE

T/5x gradi na zanesljivih, dragih 125 W ojačevalnikih razreda A/B svojega predhodnika. Interno so bili ključni elementi, pomembni za nadgradnjo preglednosti in hitrosti, brezplačno nadgrajeni za legendarno zanesljivost REL. Ločeni vhodi za vhode visokega nivoja, vhod nizkega nivoja (potrebni za naraščajoče število aktivnih zvočnikov, ki se pojavljajo na trgu) omogočajo naraven, popoln prehod od zvočnika do nizkotonca. V gledališču pa ločen namenski vhod .1/LFE za gledališko predstavo omogoča samodejni prehod med glasbo v visokokakovostnih 2-kanalnih aplikacijah in domačim kinom, ne da bi bilo treba spremeniti eno samo nastavitev. Čarovnija? Ne, vrhunski inženiring.
Stikalo za način pripravljenosti je vključeno samo pri 220 V enotah.

Brezžična povezava brez kompresije
NEOMEJENE MOŽNOSTI

Pri REL smo razvili odličen sloves pri izdelavi najboljšega zvoka in najhitrejših brezžičnih sistemov, ki so na voljo v industriji. REL se nikoli ne zanaša na digitalno stiskanje, saj ima za posledico tanek, brez življenja zvok. Namesto tega smo izpopolnili (izbirni) brezžični sistem Arrow™; tako hiter in dinamičen, da nam je udobno spodbujati uporabo brezžične povezave na enem kanalu para REL, medtem ko je drugi kanal lahko povezan ožičeno s kablom.


Informativna cena:
€ 799,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti