Meni
Your Cart
S/812-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/812-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/812-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/812-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/812-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/812-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/812-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/812-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/812-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/812-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/812-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/812-Nizkotonski, REL ACOUSTICS

REL ACOUSTICS
S/812

S/812 dvigne REL-ov koncept srednjega ohišja na referenčno raven zmogljivosti in to s stilom, lepoto in uničujočo močjo. Zagotavlja neverjetne ravni vsestranske zmogljivosti tako za glasbo kot za filmski zvok, strankam daje okus, kaj ponujajo naši referenčni modeli, in to za delček cene.

 

Popolnoma nov S/812

PODIRANJE OVIR ZMOGLJIVOSTI
Za S/812 so bili preučeni vsi vidiki notranjega delovanja prejšnje generacije, ne glede na njegov kritičen in od strank usmerjen uspeh. Na novo smo pogledali na zahteve glede napajanja, izboljšave gonilnikov in posebne filtre ter vsakega nadgradili, da bi pridobili vso možno dodatno zmogljivost. Vse to skupaj z izboljšavami omarice, ki so potrebne, da se te nadgradnje prikažejo čisto. Ta najnovejša serija S je zmagoslaven razvoj, ki je presegel vsa pričakovanja naše oblikovalske ekipe.

Naše zahteve so bile veliko močnejši globoki nizki toni med 19–35 Hz, močno izboljšana gledališka dinamika ter še bolj odprto in prostorno zvočno polje, ki koristi tako glasbi kot filmu. Obrnili smo se na naš ojačevalnik NextGen5, nastavljen na 800 vatov, z ogromnimi zalogami moči, ki presega to, dodali smo lahek film iz ogljikovih vlaken na zadnji del zvočnika za obvladovanje dodatne moči in razvili dva nova niza filtrov po meri za izločanje največ v surovi sili in prostornosti. Nazadnje smo 812 prepojili z možnostjo zlaganja v nize s 4 ali 6 enotami, tako kot naši referenčni modeli.

 

Nevidne nadgradnje bas motorja S/812

PODLOGA IZ ČISTIH KARBONSKIH VLAKEN
S/812 je zahteval nadgradnjo ContinuousCast™ Alloy Cone, da je lahko preživel ogromne nadgradnje moči. Da bi njegov tanek aluminijasti stožec lahko preživel 800 vatov in neverjetno dolg hod, smo dodali ultralahko podlago iz čistih ogljikovih vlaken, ki je strateško nameščena na dele zadnje površine stožca. To ima dve koristi; krepi in utrjuje stožec in tudi odpravlja reverzijo, pri čemer je povratni val znotraj kabineta zdaj preprečen, da bi oviral glavni izstrelek nizkih tonov v prostor. Rezultat je natančnejši in veliko glasnejši globok bas.

 

V teh ni nič pasivnega

KARBONSKI PASIVNI RADIATOR
Naši edinstveno uglašeni pasivni radiatorji uporabljajo posebna vzmetenja, zdaj z dodatnimi 30 mm linearnega hoda, za doseganje zmogljivosti, ki daleč presegajo običajne nizkotonske zvočnike. Naš novi pasivni radiator SuperProgressive™ zagotavlja izjemno dolg hod, kar omogoča zelo glasen izhod, hkrati pa ohranja spremenljivo togost vzmetenja. To mu omogoča, da deluje kot zaprta škatlasta kompaktna 12-palčna zasnova pri nizki glasnosti in 14-palčna zasnova z visoko zmogljivostjo na svoji meji.

 

Opozorilo: ojačevalnik moči na steroidih

800 WATOV IN ŠTEJE
Pri 800 vatih je ojačevalnik NextGen5 izposojen iz naših referenčnih modelov in ustvarja ogromne rezervoarje moči in toka. 45-odstotno povečanje moči (prejšnja različica je bila 500 vatov) je potrebno za zagotavljanje globokih izhodnih ravni, potrebnih za sodobno gledališče, kot tudi za ustvarjanje najglobljih nizkih tonov v vrhunskem 2-kanalnem sistemu. To povečanje moči je potrebno zaradi našega razvoja na glasbeni fronti povsem novega vezja, imenovanega PerfectFilter™, ki uravnava obe frekvenčni skrajnosti.

PerfectFilter izvaja dve na videz različni lastnosti; razširitev močnega, enakomernega odziva ekstremno nizkih frekvenc nizkih frekvenc, hkrati pa odpiranje zraka in nežnosti v srednjih in visokih frekvencah vašega sistema. Poleg tega smo uporabili prilagojene filtre PureTheatre™, da S/812 omogočimo najbolj osupljive gledališke učinke, ki so jih kdaj ponudili v klasični REL.

 

Serie S Line Array

ZLOŽENI ZA VRHUNSKO ZMOGLJIVOST
V resničnem svetu se nizki toni pojavljajo s širino, globino in višino. Z zlaganjem do treh enot na stran (stereo ali gledališki glavni L-R zvočniki) se osvetlita ustrezna perspektiva in višina zvočnih dogodkov. To povzdigne reprodukcijo iz običajnega stereo ali gledališča v panoramsko perspektivo vsakega zvočnega dogodka od tal do stropa v polni velikosti. Recenzenti stojijo v vrsti, da bi se čudili preobrazbi glasbe in filma v celovito predstavitev, ki jo edinstveno zagotavljajo linijski nizi REL.


Informativna cena:
€ 3.199,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti