Meni
Your Cart
S/510-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/510-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/510-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/510-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/510-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/510-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/510-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/510-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/510-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/510-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/510-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
S/510-Nizkotonski, REL ACOUSTICS

REL ACOUSTICS
S/510

S/510 dvigne REL-ov koncept kompaktne srednje velike šasije na referenčne ravni zmogljivosti in to s stilom, močjo in neverjetno hitrostjo. Zagotavlja neverjetne ravni vsestranske zmogljivosti. S/510 omogoča tistim z manj prostora ali pri povezovanju z vrhunskimi zvočniki, ki so nekoliko manj robustni, da imajo popolnega plesnega partnerja, medtem ko je S/812 preprosto preveč odlična stvar.

 

Ekstremna zmogljivost
KOMPAKTNI PAKET
Za S/510 so bili pregledani vsi vidiki notranjega delovanja prejšnje generacije, ne glede na njegov kritičen uspeh in uspeh, ki ga vodijo stranke. Na novo smo pogledali zahteve glede napajanja, izboljšave gonilnikov in posebne filtre ter vsakega nadgradili, da bi pridobili vso možno dodatno zmogljivost. Vse to skupaj z izboljšavami omarice, ki so potrebne, da se te nadgradnje prikažejo čisto. Ta najnovejša serija S je zmagoslaven razvoj, ki je presegel vsa pričakovanja naše oblikovalske ekipe.
Naše zahteve so bile veliko močnejši globoki nizki toni med 20–35 Hz, močno izboljšana gledališka dinamika ter še bolj odprto in prostorno zvočno polje, ki koristi tako glasbi kot filmu. Obrnili smo se na naš ojačevalnik NextGen3, nastavljen na 500 vatov z znatnimi zalogami moči, dodali lahek film iz ogljikovih vlaken na zadnji del zvočnika, da prenese dodatno moč, in razvili dva nova sklopa filtrov po meri, da izvlečemo kar največ v surovini. moč in prostornost. Nazadnje smo S/510 prepojili z zmožnostjo zlaganja v nize s 4 ali 6 enotami, tako kot naši referenčni modeli.

 

Nevidno nadgrajen
BAS MOTOR S/510
S/510 je zahteval nadgradnjo ContinuousCast™ Alloy Cone, da je lahko preživel ogromne nadgradnje moči. Da bi njegov tanek aluminijasti stožec lahko preživel 500 vatov in neverjetno dolg hod, smo dodali ultralahko podlago iz čistih ogljikovih vlaken, ki je strateško nameščena čez dele zadnje površine stožca. To ima dve koristi; krepi in utrjuje stožec in tudi odpravlja reverzijo, pri čemer je povratni val znotraj kabineta zdaj preprečen, da bi oviral glavni izstrelek nizkih tonov v prostor. Rezultat je natančnejši in veliko glasnejši globok bas.

 

Nič pasivnega glede tega
PASIVNI RADIATOR SUPERPROGRESSIVE™
Naši edinstveno uglašeni pasivni radiatorji uporabljajo posebna vzmetenja, zdaj z dodatnimi 8 mm linearnega hoda, za doseganje zmogljivosti v nasprotju z običajnimi nizkotonskimi zvočniki. Naš novi pasivni radiator SuperProgressive™ zagotavlja izjemno dolg hod, kar omogoča zelo glasen izhod, hkrati pa ohranja spremenljivo togost vzmetenja. To mu omogoča, da deluje kot zaprta škatlasta kompaktna 12-palčna zasnova pri majhnih količinah in 14-palčna zasnova z visoko zmogljivostjo na svoji meji.

 

500 W monoblok znotraj
OJAČEVALNIK NEXTGEN3
Pri 500 vatih je ojačevalnik NextGen3 izposojen iz našega nekdanjega paradnega modela in proizvaja ogromne rezervoarje moči in toka. Povečanje moči za 20 %+ (prejšnja različica je bila 400 vatov) je potrebno za zagotavljanje visokih izhodnih ravni, potrebnih za sodobno gledališče, kot tudi za ustvarjanje izjemno globokih nizkih tonov v vrhunskem 2-kanalnem sistemu. To povečanje moči je potrebno zaradi našega razvoja na glasbeni fronti povsem novega vezja, imenovanega PerfectFilter™, ki uravnava obe frekvenčni skrajnosti.
PerfectFilter izvaja dve na videz različni lastnosti; razširitev močnega, enakomernega odziva ekstremno nizkih frekvenc nizkih frekvenc, hkrati pa odpiranje zraka in nežnosti v srednjih in visokih frekvencah vašega sistema. Poleg tega smo uporabili prilagojene filtre PureTheatre™, da bi S/510 omogočili, da sledi sodobnim gledališkim učinkom, ne da bi se preznojil.

 

Zloženi za vrhunsko zmogljivost
NIZ SERIJE S
V resničnem svetu se nizki toni pojavljajo s širino, globino in višino. Z zlaganjem do treh enot na stran (stereo ali gledališki glavni L-R zvočniki) se osvetlita ustrezna perspektiva in višina zvočnih dogodkov. To povzdigne reprodukcijo iz običajnega stereo ali gledališča v panoramsko perspektivo vsakega zvočnega dogodka od tal do stropa v polni velikosti. Recenzenti stojijo v vrsti, da bi se čudili preobrazbi glasbe in filma v celovito predstavitev, ki jo edinstveno zagotavljajo linijski nizi REL.


Informativna cena:
€ 2.699,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti