Meni
Your Cart
No. 32-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
No. 32-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
No. 32-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
No. 32-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
No. 32-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
No. 32-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
No. 32-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
No. 32-Nizkotonski, REL ACOUSTICS

REL ACOUSTICS
No. 32

No.32 uživa v redkem položaju, da povzdigne naš referenčni obseg v še višjo orbito. No.32 ohranja izjemno lepoto naših ukrivljenih referenčnih omaric, posodobljen 15-palčni (380-milimetrski) gonilnik iz pravih ogljikovih vlaken, ki se ponaša s 4-palčnim (100-milimetrskim) skupnim hodom in našim izjemno zanesljivim 1000-vatnim ojačevalnikom, opremljenim s tankoslojnimi kondenzatorji, večjim ojačanjem in vrhunsko omejevanje.

Končni rezultat je vodilni model, ki je še bolj raztegnil rob umetnosti z vrhunsko dinamiko, bogatejšo tonsko barvo in svobodnejšim, izrazitejšim značajem, ki odpira srednje in visoke tone na način brez primere.


Ko ne bo uspelo nič drugega kot najboljše

No.32 predstavlja vsoto naših prizadevanj, raziskav in znanja, pridobljenega v zadnjih treh desetletjih kot vodilni proizvajalec zvoka in globokotonskih zvočnikov. Nič, kar smo zgradili, se ne kosa s hitrostjo, okretnostjo, odsotnostjo teksture in živahnimi dinamičnimi kontrasti, ki jih ponuja No.32. Predstavlja vrhunec precejšnjih izkušenj REL in je naš standard za prihodnje inovacije. Izjemen zvočni dosežek presega svojega slavnega predhodnika, ki je bil pred nekaj leti imenovan za izdelek desetletja. Ima 1000 vatov, ima 15-palčni (380 mm) gonilnik iz čistih ogljikovih vlaken in ima izvrstno omarico, ki zahteva tri tedne dela, da se dokonča. Vendar pa vsaka od teh lastnosti le namiguje na to, kaj je potrebno za bivanje na vrhu ponudbe REL, in No.32 je pripravljena, da bo dizajn za stoletja.


Lepa oblika sledi funkcionalni popolnosti

Pogosto se reče, da oblika sledi funkciji. Če je to res, kako čudovito funkcijo spremljamo. Kabinet sledi ukrivljeni poti, vzpostavljeni pred več kot desetletjem na prvotnem Gibraltarju. Tukaj se zgornja površina na zadnjih vogalih spusti navzdol – obdelava, ki jo je težko izvesti, vendar povzroči edinstveno lep učinek.

Trojno prevlečeni jekleni ročaji so vstavljeni v elipse, ki omogočajo varen oprijem, kar je potrebno pri dvigovanju predmeta nad 200 funtov. V notranjosti je zadnja podložna plošča debela več kot pol palca in oblikovana tako, da sledi notranji površini, kar daje masivno močno strukturo.

Nova obdelava značke No.32 združuje materiale, ki se najpogosteje pojavljajo v njenem dizajnu; ogljikova vlakna, uporabljena v celotnem pogonu, so vstavljena v košaro iz polirane lite zlitine, ki je obdelana s 3 sloji prevleke, da se doseže bleščanje kot dragulj. Celoten dizajn govori o izjemnem trudu, vloženem v zagotavljanje, da je No.32 tako osupljiv vizualno kot tehnično.


Pripravljen za boj

Št. 32 omogoča enako navpično zloženo vrstico kot končna št. 31. Zagotavlja transformativno zmogljivost, ki je ni zmogla nobena konkurenca. Za tiste, ki so iskali vrhunsko glasbeno in gledališko izkušnjo, Line Arrays odklenejo zadnjo dimenzijo sistemske reprodukcije. Avdiofili že leta lovijo tridimenzionalni zvok, vendar so spregledali preprosto dejstvo, da je višina – ne globina – slike manjkajoči člen. Z ustvarjanjem izdelkov, ki so zasnovani za zlaganje 3 (ali v izjemno visokih prostorih, 5) enot visoko, pri čemer ohranijo posamezno kretnico in pridobijo nadzor nad vsakim nizkotoncem v nizu, je REL ustvaril mojstrovino, ki končno prinaša tisto, kar so najbolj izkušeni avdiofili dosegli. lovijo zadnjih 40 let.


Popolnoma zanesljiva zver

1000-vatni ojačevalnik No.32 je bil uporabljen tudi v njegovem predhodniku več kot sedem let. Na tisoče teh ojačevalnikov je v uporabi po vsem svetu; so vzor zanesljivosti. Njegova izvedba v št. 32 združuje nov limiter z veliko širšo ovojnico, ki omogoča najširša možna dinamična nihanja. Dvojni parametrični izenačevalnik No.32 prav tako omogoča robusten in raven odziv v najnižjih območjih, ki segajo pod 20 Hz. Ko je njegov drugi izenačevalnik nastavljen na frekvence nad točko križanja, se No.32 popolnoma ujame z glavnimi zvočniki, hkrati pa zmanjša resonance v prostoru.


Drive On

Kot pri vseh REL je srce in duša št. 32 njegov 15-palčni (380 mm) gonilnik. Voznikov stožec je v celoti izdelan iz ogljikovih vlaken. Poleg tega je na površini primarnega stožca prekrit sredinski pokrov iz ogljikovih vlaken. Rezultat te stožčaste zasnove je veliko trši gonilnik, ki ima vrhunske lastnosti samodušenja, odstranjuje celo manjše resonance, ki lahko zakrijejo iskanje podrobnosti, hkrati pa ohranja premikajočo se maso na absolutnem minimumu. Voznikovo vzmetenje št. 32 omogoča polnih 4" (100 mm) hoda naprej in nazaj, kar je ogromen hod za tako velikega voznika. To je nekaj skrivnosti njegove učinkovitosti. Rezultat je preglednost v povezavi z izjemno dinamiko.


Daljinski upravljalnik kot noben drug

Prevzemite nadzor nad svojim No.32 tako, da primete daljinski upravljalnik REL Reference. Takoj vas bo presenetilo popolno prileganje vaši dlani, rezultat skrbnega premisleka in številnih generacij vgradnje s poskusi in napakami med razvojem prototipa. Druga reakcija nanj je zavedanje njegove množičnosti, ki izraža njegovo kakovost, trajnost in nespremenljivost. Pove vam: »Sem stvar vsebine, kakovosti. Bodi pozoren, pomembno je, kaj boš naredil naslednje.” Če ste v preteklosti imeli lastnika REL (in je 90 % lastnikov Rel Reference), so vsi znani kontrolniki pri roki, točno tam, kjer bi jih želeli. Ojačenje visokega (ali nizkega, če uporabljate aktivne zvočnike) je udobno nameščeno na desni strani, kretnica je na sredini, ojačenje .1/LFE pa je izklopljeno na levi.

Spodaj so tri ljubka kovinska preklopna stikala za kritične nastavitvene funkcije. Stikalo za vklop/izklop daljinskega upravljalnika je na dnu. Oboje je čim manj v napoto in ostane vklopljen, ko je vklopljen in v uporabi med nastavitvijo, ne da bi se pomotoma izklopil. Na sredini je krmilnik faze. To se uporablja le na začetku za določitev pravilne faze 0 ali 180 stopinj. Poleg tega zgornji dostop do dvojnega parametričnega izenačevalnika, označenega z A in B, omogoča najploskejšo, najglobljo nizkotonsko frekvenco in na drugi strani nizkotonskih frekvenc fino nastavitev vedenja crossoverja. To vam omogoča popolno mešanje nizkotonskega zvočnika z glavnimi zvočniki in morebitne ostanke bobna in resonance, ki jih povzroča prostor, je mogoče nežno odstraniti.

Referenčni daljinski upravljalnik REL vas spomni na popolnega butlerja – vedno brezmadežnega, nepogrešljivega, ko ga pokličete, nato pa tiho odloženega do prihodnjega časa, ko bodo morda dodatki ali nadaljnje izboljšave vašega sistema dodatno zahtevale njegove storitve.


Informativna cena:
€ 11.799,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti