Meni
Your Cart
HT/1205 MKII-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
HT/1205 MKII-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
HT/1205 MKII-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
HT/1205 MKII-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
HT/1205 MKII-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
HT/1205 MKII-Nizkotonski, REL ACOUSTICS

REL ACOUSTICS
HT/1205 MKII

HT/1205 MKII vzpostavlja nov standard zmogljivosti za cenovno dostopne globokotonce za domači kino. Izogibanje elektronskim trikom v korist pravilno uravnoteženih prioritet; omare, ki so prave velikosti, trdno podprte in lepo obdelane. Bleščeča nova zasnova ojačevalnika, ki brez truda zagotavlja 500 W v povsem novem CarbonGlas™ 12-palčnem (300 mm) gonilniku. Privlačna nova zgornja plošča v črnem laku ima subtilen logotip REL, ki lebdi na vrhu, medtem ko je drago kovan kompozit črnih linij za omarico videti poslovno.
HT/1205 MKII igra 50 % glasneje kot njegov predhodnik, hkrati pa zagotavlja večjo natančnost in subtilnost. Zmožen je doseči ravni izhoda, ki jih pogosteje najdemo pri modelih, ki presegajo 1000 $/1000 £. Fantastičen za glasbo in razpoložljiv HT-Air zaokrožuje popolno ponudbo.

 

Ponovno premislite, kaj je mogoče

PREDSTAVA DOMAČI KINO
Serie HT je zasnovan posebej za odgovor na izziv ustvarjanja cenovno ugodnih, izjemno dinamičnih nizkotonskih zvočnikov, ki jih napaja čisti domači kino. HT/1205 MKII je idealna kombinacija lahkega, sodobnega 12-palčnega gonilnika CarbonGlas™ (300 mm), povezanega z močnim 500 W ojačevalnikom razreda D, ki deluje hladno in proizvaja izjemno dinamiko. Interno smo v dvajsetih letih prejšnjega stoletja razvili posebej prilagojene vhodne filtre za domači kino, ki proizvajajo izjemno ravne nizke tone.

Zadali smo si izdelati najglasnejšo, razmeroma kompaktno 12-palčno enoto, ki je na voljo za čisto uporabo v domačem kinu, in po resnično privlačni ceni. Sami boste presodili, kako dobro smo dosegli ta cilj, kritiki pa se že vrstijo za kritike. Verjamemo, da je modelu HT/1205 MKII usojeno, da postane sodobna klasika z vitkimi dimenzijami ohišja, ki so zaključena v privlačnem, a namenskem linijsko zrnatem videzu črnega aluminija in na vrhu z 12 mm debelim čudovito poliranim zgornjim delom, ki služi za blaženje tresljajev na kritični zgornji površini. kabineta.
Za lastnike REL, ki že uživajo v naših nizkotonskih zvočnikih Reference, Serie S in T/i, ki so zasnovani tako za 2-kanalno uporabo kot za kino, je HT/1205 MKII zasnovan tako, da dopolnjuje izhod .1/LFE njihovega sistema za ustvarjanje izjemno visokega izhoda za ropotanje doma gledališki posebni učinki.

 

Dizajnerska zunanjost

Čudovita nova omara je narejena po meri; ima nove teksture, proporce in zaključne dodatke, ki jih prej ni bilo v tej kategoriji. Nižje, elegantnejše omarice so si izposodile proporce, ki so povzeti po naših novih referenčnih modelih. Z leti smo z našimi poskusi ugotovili, da to povzroči hitrejšo in globljo predstavitev nizkih tonov – vse to pa je videti osupljivo. Vaše oko takoj pritegne zgornja plošča, katere celotna površina je prevlečena s 5 nanosi ročno poliranega klavirsko črnega laka. Diskreten logotip REL lebdi v zgornjem sloju laka, medtem ko je telo omarice oblečeno v kompozit z vodoravnimi črtami. Celotna zadeva je videti draga, po meri in okusno zadržana. Poleg tega ga lahko elegantno kombinirate s Serie T/x ali Serie S v velikih, popolnoma poglobljenih nastavitvah REL HT/3D™.*

 

Poganjajte, kot mislite

Gonilnik HT/1205 MK II je 12-palčna (350 mm) konstrukcija CarbonGlas™, kot je vedno bila, vendar so bile vse njegove komponente okrepljene. Izboljšan je v velikih in majhnih pogledih, kar mu omogoča, da zagotavlja največjo možno zmogljivost. Kombinacija primarnih stožcev iz steklenih vlaken in sredinskih pokrovov iz pravih ogljikovih vlaken, lahka, toga in tiha, povzroči stroškovno učinkovito, a batno stožce. Večji, močnejši magneti proizvajajo več energije. Nadgrajena zasnova vzmetenja nadzoruje izhod HT/1205 MKII vse do meja ojačevalnika in gonilnika. Rezultat je nora proizvodnja, medtem ko HT/1205 MKII ostaja hiter in tekoč.

 

Zdaj poslušajte to!

Ojačevalci opravljajo težko delo v gledališkem globokotoncu. Obrnili smo se na pravega dobavitelja ojačevalnikov prve stopnje, da bi za nas izdelal naš najnovejši dizajn – niso razočarali. Vključili so debelejše plošče, nadgradili napajalnike in naredili vse, kar je povzročilo brutalno močan ojačevalnik z izjemno dolgo življenjsko dobo. Poleg tega napajalni moduli MOSFET z nazivno močjo 800 vatov pomenijo, da ta ojačevalnik kar potuje s svojo močjo 500 vatov. Proizvaja res osupljiv zvok. Medtem ko gledališče dobi vse naslovnice, je velika skrivnost HT/1205 MKII ta, da v glasbenih aplikacijah zveni vzvišeno. Velik in z robustnim zvokom bo zagotovo takoj postal klasika.

 

PerfectFilters™: kjer se vse začne – ojačevalnik

Vhodni filtri REL so znani po vsem avdio svetu. Združujejo ultra hitre kretnice, filtre višine, ki razširijo ravnost globokih nizkih tonov, in eksplozivno zveneče integrirane omejevalnike. Ta kompaktna serija analognih vezij je skrivni recept družbe REL tako za glasbo kot filmski zvok. Izpopolnjeni v tej drugi generaciji so sekundarni filtri veliko višje frekvence; zaradi njih je redčenje zraka v zvoku eksplozije veliko bolj realistično. Poleg tega naše najnovejše vezje vključuje povsem analogni podzvočni filter, ki se začne že pri 8 Hz, da zmanjša učinke infrašuma iz zvočnih posnetkov, ki sega precej pod resonančno točko gonilnika. Rezultat je neverjetna predana moč z zmožnostjo predvajanja vse do voznikovih meja brez popačenja.

 

Žično za zvok: HT-Air

Ožičen za zvok, ki se uporablja za dolge kable, raztresene po tleh. Z našim izbirnim HT-Air™ je odličen zvok postal "brezžičen". Žico sta nadomestila majhen oddajnik in ustrezni sprejemnik, ki pošiljata neverjetno hiter brezžični signal 5,8 Ghz do 60 čevljev brez digitalne kompresije. To cenovno ugodno vezje vključuje isti čip LSIC, ki poganja naš najsodobnejši AirShip II, brez dragih analogno-digitalnih in digitalno-analognih (DAC) pretvornikov. HT-Air je kot nalašč za signale .1/LFE z uporabo priključkov RCA, ki so primarna naloga HT/1205 MKII.
Originalni HT/1205 je bil s 6 dB glasnejši od vseh prejšnjih REL znotraj 50 % svoje cene izjemna vrednost.


Informativna cena:
€ 999,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti