Meni
Your Cart
H30A-Močnostni, HEGEL
H30A-Močnostni, HEGEL
H30A-Močnostni, HEGEL
H30A-Močnostni, HEGEL
H30A-Močnostni, HEGEL
H30A-Močnostni, HEGEL
H30A-Močnostni, HEGEL
H30A-Močnostni, HEGEL
H30A-Močnostni, HEGEL
H30A-Močnostni, HEGEL
H30A-Močnostni, HEGEL
H30A-Močnostni, HEGEL

HEGEL
H30A Močnostni ojačevalnik

H30A je Orkester. S svojo izjemno močjo ujemanje zvočnikov ni več problem. Orkester lahko igra na katerem koli "prizorišču", pa naj gre za velike stadione ali majhne kletne klube, s svojo neprekosljivo spretnostjo in pozornostjo do detajlov pa nobena glasba ni prevelik izziv. Prenaša vso glasbo, kot si nikoli niste mislili, da je mogoče. Ne glede na to, kaj ali kje igra, bo The Orchestra vedno deloval po svojih najboljših močeh. H30A je najboljši orkester, kar jih boste kdaj doživeli.


H30A je naš referenčni ojačevalnik moči. Poimenovali smo ga Orkester, ker to je. Naloga H30A je, da prevzame nadzor nad katero koli glasbo na katerem koli zvočniku in poskrbi, da zveni čim bolje, ne da bi se sploh ozil, in ne moremo si zamisliti zahtevnejše glasbe od velike orkestralne skladbe. H30A je absolutna moč ojačevalca. V svojem mono stanju zagotavlja resnično osupljivih 1100 vatov pri 8 ohmih in je popolnoma stabilen tudi pri obremenitvah z 1 ohmom. Da bi to dosegli, smo uporabili vse svoje sposobnosti in znanje pri načrtovanju ojačevalnikov in to združili z najboljšo elektroniko. Napajalnik H30A uporablja 2 ločena toroidna transformatorja 1000 VA za hiter odziv in minimalno brnenje transformatorja. Z napajalno banko kondenzatorjev 270.000 μF lahko H30A prenese tudi najzahtevnejšo glasbo pri kateri koli glasnosti, vedno ima dovolj moči v rezervi. V izhodni stopnji uporabljamo 56 kosov 15A 200W bipolarnih tranzistorjev visoke hitrosti z ultra nizkim popačenjem. S tako veliko močjo, ki je pripravljena v danem trenutku, stvari, kot so občutljivost zvočnikov in razlike v obremenitvah, ne pridejo več v poštev. S H30A lahko samozavestno poganjate kateri koli zvočnik, ki vam je všeč.

Moč pa ni nič brez ustreznih podrobnosti. V velikem ojačevalniku moči, kot je ta, je vhodna stopnja še posebej občutljiva na električne motnje, ki popačijo glasbeni signal. Ena težavna vrsta popačenja je harmonično popačenje višjega reda. To je vrsta popačenja, ki je daleč stran od izvirnih glasbenih frekvenc in lahko pogosto povzroči, da ojačevalnik zveni ostro in nemuzikalno. V vhodni stopnji H30A to odpravimo z uporabo enoparnih FET tranzistorjev. To so skrbno ročno usklajeni tranzistorji, ki imajo popolnoma enake vrednosti in zato nimajo harmoničnega popačenja višjega reda. Druge vrste popačenja izničimo z našo patentirano tehnologijo SoundEngine. To aktivno spremlja glasbeni signal za popačenje in popravlja za popačenje z uporabo zasnove za naprej. SoundEngine učinkovito odstrani popačenje v realnem času, ko se signal ojača. Zaradi teh ukrepov H30A zveni zelo gladko in naravno, brez kompromisov glede podrobnosti.

H30A je zasnovan kot mono ojačevalnik moči, vendar se lahko uporablja tudi kot stereo ojačevalnik moči. Ima tako uravnotežene (XLR) kot neuravnotežene (RCA) vhode in 12V sprožilni vhod. Za najboljšo možno povezavo ima H30A visokokakovostne, pozlačene sponke za pritrditev zvočnikov. Običajno pri prehodu z enega ojačevalca na močnejšega doživiš vsega več. Več basov, več podrobnosti, več vpletenosti – vse je preprosto več. S H30A smo dosegli povsem novo raven razlik. Ker je H30A tako izjemno močan in podroben, koncept "več" preprosto postane nepomemben. V H30A so nizki toni izjemno globoki, a nikoli prevladujoči. Visoke frekvence so izjemno podrobne, a nikoli utrujajoče. In artikulacija vokalov v srednjih tonih je naravnost vzvišena. Na tej ravni je to, kar doživljate, preprosto popoln nadzor. H30A je ojačevalnik, ki lahko z avtoriteto in lahkoto poganja skoraj vse znane zvočnike. Nikoli ne zveni prisiljeno, le sproščeno in muzikalno. H30A je vrhunec naše tehnologije ojačevalcev. To je velik orkester, ki oživi vsako glasbo na katerem koli prizorišču.


Tehnične specifikacije
Izhodna moč: Več kot 1100 W pri 8 ohmih (mono)
Min. impedanca obremenitve: obremenitev 1 ohm
Vhodi: RCA neuravnotežen in XLR uravnotežen
Izhodi za zvočnike: en par pozlačenih terminalov za težke obremenitve
Vhodna impedanca: uravnotežena 20 kohm, neuravnotežena 10 kohm
Razmerje med signalom in šumom: Več kot 100 dB
Preslušavanje: manj kot -100 dB
Popačenje: manj kot 0,003 % pri 100 W pri 8 ohmih
Intermodulacija: manj kot 0,01 % (19 kHz + 20 kHz)
Faktor dušenja: več kot 500 (mono)
Napajanje: 2000 VA dual mono, 270.000 μF kondenzatorji
Izhodna stopnja: 56 kosov 15 A 200 W bipolarnih tranzistorjev z visoko hitrostjo in ultra nizkim popačenjem
Poraba energije: 120 W v stanju mirovanja
Zaključek: Črna
Dimenzije/teža: 24 cm x 43 cm x 57,5 cm (VxŠxG), teža 47,4 kg
Mere/teža ZDA: 9,4" x 17" x 25,6" (V x Š x G), 104,5 lbs

  • Proizvajalec: HEGEL
  • Model: hegel_h30a

Informativna cena:
€ 17.995,00
(vključuje 22% DDV)