Meni
Your Cart
H600-Integrirani, HEGEL
H600-Integrirani, HEGEL
H600-Integrirani, HEGEL
H600-Integrirani, HEGEL
H600-Integrirani, HEGEL
H600-Integrirani, HEGEL
H600-Integrirani, HEGEL
H600-Integrirani, HEGEL

HEGEL
H600 Integrirani ojačevalnik

H600 je naš referenčni integrirani ojačevalnik. S svojimi 303 wati pri 8 ohmih, faktorjem dušenja 4000 in zmogljivostjo pogona 2 ohmov lahko ta močan ojačevalnik z zaupanjem in lahkoto poganja kateri koli zvočnik.


Ojačevalnik ima dvojno mono zasnovo, ki ga kar najbolj približa zmogljivosti dveh mono ojačevalnikov v eni škatli. Ponaša se tudi z najsodobnejšim predojačevalnikom z izjemno natančnim dušilcem glasnosti, ki ga najdemo v našem referenčnem ojačevalniku P30A. Vsa elektronska vezja so zasnovana v podjetju in uporabljamo samo komponente najboljše kakovosti. To nam omogoča nadzor nad postopkom ojačanja brez primere. Ko to združimo z našo korekcijsko tehnologijo SoundEngine2, nam ostane zvočni signal, ki je čim bližje izvirnemu posnetku. Rezultat je izjemno široka in globoka zvočna kulisa z neverjetnim dinamičnim razponom in izjemnim nadzorom nizkih tonov. Ta ojačevalnik razkriva vse podrobnosti in nianse v glasbi. Vse kar morate storiti je, da povežete par res dobrih zvočnikov po vaši izbiri.

D/A pretvornik H600 je do bitov popoln dizajn, ki ponuja čisto zvestobo zvoka brez ponovnega vzorčenja ali povečanja vzorčenja. DAC ima velik, namenski napajalnik, ki zagotavlja nekontaminirano in stabilno delovanje, in je zaščiten z debelo jekleno ploščo, tako da ni motenj druge elektronike znotraj ojačevalnika. Rezultat je vrhunski D/A pretvornik z neverjetno ločljivostjo in gladkostjo. Ohišje je izdelano iz aluminija za boljšo zvočno zmogljivost. Vključuje trdno spodnje ohišje in zgornji pokrov z zračniki, rezkanimi v dveh slojih za dodatno togost in pretok zraka. Velike aluminijaste noge z zasnovo proti praskam zagotavljajo odlično stabilnost in zmanjšane vibracije, medtem ko visokokakovostni priključki RCA in optimizirano pozicioniranje analognih in digitalnih priključkov zagotavljajo manj hrupa in boljše ločevanje kanalov. Veliki gumbi za upravljanje so opremljeni z upravljanjem na dotik, zaradi česar je upravljanje tega ojačevalnika preprosto in intuitivno. Imajo tudi zelo prijeten otip, zaradi česar je vsaka prilagoditev užitek.

Pri Heglu verjamemo, da odličen zvok ne bi smel priti na račun enostavne uporabe. Zato ima H600 obsežen seznam možnosti pretakanja. Podpira pretakanje UPnP, Spotify Connect, Airplay 2, Tidal Connect in Roon Ready (v teku). To pa je šele začetek. Ta izjemno napreden pretočni mehanizem bo zagotovil, da bo ojačevalnik vedno posodobljen z najnovejšimi možnostmi za pretakanje glasbe. H600 je tudi zelo prilagodljiv, da zagotovi, da ustreza vsakemu okolju. Vsi digitalni vhodi razen USB imajo zaznavanje signala. To pomeni, da lahko katera koli naprava, povezana s temi vhodi, prebudi ojačevalnik in ga nastavi na pravi vhod. Poleg tega lahko glasnost omejite tako, da ustreza vašim željam glede največje glasnosti. Z našo funkcijo daljinskega upravljanja lahko programirate ojačevalnik tako, da mu upravljate z običajnimi TV daljinci, s čimer odpravite potrebo po uporabi dveh daljinskih upravljalnikov in vsem članom gospodinjstva olajšate doseganje odličnega TV zvoka. Večino vhodov je mogoče nastaviti tudi kot fiksni visokonivojski vhod za domači kino, kar olajša kombiniranje H600 s prostorskimi sprejemniki ali napravami za več prostorov. Tako kot pri pretakanju bo v prihodnosti na voljo več funkcij. Te posodobitve vdelane programske opreme so seveda vedno brezplačne in ojačevalnik jih bo samodejno namestil, ko jih zaženete, kar zagotavlja, da je vaš H600 vedno posodobljen.

Ojačevalnik se ponaša z velikim naborom analognih in digitalnih priključkov za prilagajanje različnih zvočnih virov. Obstajata dva para vhodov True Balanced XLR in dva para vhodov RCA. Na digitalni sprednji strani ima omrežna vrata LAN, vhod USB 32/384 (podpira DSD256/DoP), tri optične vhode, koaksialni vhod in pravi 75-ohmski vhod BNC. Za analogne izhode ponuja par RCA izhodov s fiksnim nivojem in par RCA izhodov s spremenljivim nivojem. Poleg tega zagotavlja 75-ohmski digitalni izhod BNC s fiksnim nivojem. H600 je izjemno zmogljiv in odlično zveneč ojačevalnik. Je zelo vsestranski in zagotavlja vrhunski zvok ter enostavno uporabo, vse v visokokakovostnem in minimalističnem ohišju, ki se prilega vsakemu notranjemu stilu. H600 je središče vaše digitalne glasbe, dom za vse vaše povezane vire, z zvokom, primernim za dvorce. H600 je močan.


Tehnične specifikacije
Izhodna moč: 2 x 303 W pri 8 ohmih, Dual Mono
Najmanjša obremenitev: 2 ohma
Analogni vhodi: 2 x uravnotežen (XLR), 2 x neuravnotežen (RCA)
Digitalni izhodi: 1 x Koaksialni (BNC) S/PDIF - 24/192
Digitalni vhodi: 1 x koaksialni (BNC) S/PDIF - 24/192, DSD64 (DoP), MQA 8x, 1 x koaksialni (RCA) S/PDIF - 24/192, DSD64 (DoP), MQA 8x, 3 x optični S/PDIF - 24/96, MQA 8x, 1 x USB -32/384, DSD256 (DoP), MQA 8x, 1 x omrežje - 24/192, DSD64, MQA 8x
Izhodi ravni linije: 1 x neuravnotežen fiksni (RCA), 1 x neuravnotežen spremenljiv (RCA)
Pretakanje: AirPlay 2, Spotify Connect, Roon Ready (v teku), Tidal Connect, UPnP
Formati pretakanja: MP3, WAV, FLAC, ALAC, AIFF, DSF, DFF, AAC, PCM, MQA, Ogg
Frekvenčni odziv: 5Hz-100kHz
Razmerje med signalom in šumom: več kot 100 dB
Preslušavanje: manj kot -100 dB
Popačenje: Manj kot 0,005 % @ 50 W 8 Ohmov 1 kHz
Intermodulacija: manj kot 0,01 % (19 kHz + 20 kHz)
Faktor dušenja: več kot 4000 (glavna izhodna stopnja moči)
Dimenzije/teža: 17,1cm x 43cm x 44,5cm (VxŠxG), 22kg
Mere/teža ZDA: 6,74" x 16,93" x 17,52" (V x Š x G), 48,51 lbs

  • Proizvajalec: HEGEL
  • Model: hegel_h600

Informativna cena:
€ 11.499,00
(vključuje 22% DDV)