Meni
Your Cart
SL-1200Mk7 DJ Gramofon z direktnim pogonom-Direktni pogon, TECHNICS
SL-1200Mk7 DJ Gramofon z direktnim pogonom-Direktni pogon, TECHNICS
SL-1200Mk7 DJ Gramofon z direktnim pogonom-Direktni pogon, TECHNICS
-5 %
SL-1200Mk7 DJ Gramofon z direktnim pogonom-Direktni pogon, TECHNICS
SL-1200Mk7 DJ Gramofon z direktnim pogonom-Direktni pogon, TECHNICS
SL-1200Mk7 DJ Gramofon z direktnim pogonom-Direktni pogon, TECHNICS

TECHNICS
SL-1200Mk7 DJ Gramofon z direktnim pogonom

Legenda pravi: slavni gramofon z današnjo tehnologijo - v srebrni barvi.

Ponovno lansiran za klubske bitke: DJ gramofon optimizira zmogljivost z novimi funkcijami in preizkušeno tehnologijo.

Natančna, stabilna sinhronizacija in močan pogonski navor

Pri direktnem pogonu se uporablja počasi delujoč motor, ki poganja gramofon neposredno na isti osi. Ta sistem ponuja številne prednosti, kot so optimalna sinhronizacija, visok pogonski navor, prijetna brez vzdrževanja in izjemna zanesljivost v celotni življenjski dobi. Vendar so bili za starejše motorje z direktnim pogonom značilni tako imenovani vrtilni moment, majhne mikrovibracije, ki izvirajo iz procesov obračanja magnetne polarnosti. SL-1200MK7 uporablja nov pogonski motor s statorjem, ki ne potrebuje železnega jedra. Zato je tudi ta motor brez vrtilnega momenta. Vrzel med statorjem brez jedra in rotorjem (pogonski magneti) je bila zmanjšana na minimum, da se poveča pogonski navor. Na ta način je mogoče doseči navor, ki ustreza navoru SL-1200MK5.

Nove funkcije za več ustvarjalnosti

Nastavljivost zagonskega in zavornega momenta
SL-1210MK7 navdušuje z inovativnimi tehnologijami za nadzor motorja. Uporabljeni in izpopolnjeni so bili predvsem v zadnji generaciji predvajalnikov Blu-ray. Zahvaljujoč mikroračunalniku krmilnik zlahka prenese normalno predvajanje kot tudi zahtevnejše DJ aplikacije, kot je scratchanje. Poleg tega je mogoče začetni navor in hitrost zaviranja prilagoditi individualnim željam.

Funkcija višine za natančno nastavitev hitrosti
Hitrost vrtenja SL-1210MK7 je mogoče nastaviti na 33-1/3, 45 ali 78 rpm.* Območje nastavitve višine je ±8%/±16%. To omogoča visoko natančno in stabilno fino nastavitev hitrosti ter popolno ujemanje, npr. B. dve enoti SL-1210MK7 v načinu DJ. *Uporaba 78 RPM se aktivira preko glavnega stikala za vklop/izklop.

Funkcija vzvratnega predvajanja
Če istočasno pritisnete gumb za hitrost in gumb za zagon/ustavitev, se krožnik vrti v nasprotni smeri*. To DJ-ju odpira nove, ustvarjalne možnosti. *Funkcija vzvratnega predvajanja se aktivira preko glavnega stikala za vklop/izklop.
*Pobiralni sistem mora biti zasnovan za delovanje na praske.

Zelo občutljiva ročica

Ročica je statično uravnotežena v obliki črke S - značilno za modele Technics. Cev ročice je izdelana iz lahkega aluminija visoke trdnosti, medtem ko ima kardanski ležajni del strojno obdelano ohišje in visoko natančne nosilne elemente. To zagotavlja odlično sledenje z minimalnim neželenim premikanjem pisala tudi v težkih pogojih, kot je praskanje.

Osvetlitev igle s svetlimi LED diodami z dolgo življenjsko dobo

Teleskopska igla uporablja nov potisni mehanizem in svetlo, dolgotrajno belo LED. Poleg tega je bilo prilagojeno območje osvetlitve in intenzivnost osvetlitve. V primerjavi s prejšnjimi modeli to zagotavlja boljšo vidljivost igle – tudi v zelo temnem okolju.

Odstranljiv napajalni in signalni kabel za večjo prilagodljivost

Napajalni in fono kabel SL-1210MK7 sta snemljiva za hitro zamenjavo. Pozlačene priključne vtičnice za fono zagotavljajo najboljšo kakovost zvoka in kontaktne lastnosti.

Zelo stabilno ohišje in učinkovite blažilne noge

Podvozje SL-1210MK7 je zelo stabilno in ima izjemno malo tresljajev. Ohišje iz tlačno litega aluminija je togo pritrjeno na konstrukcijo iz plastike ABS (akrilonitril butadien stiren kopolimer), ojačane s steklenimi vlakni. Dvoslojna konstrukcija nudi moč in dušenje tresljajev na najvišji ravni ter tako zagotavlja zvesto, dinamično reprodukcijo zvoka. Noge iz vzmetno-gumijaste konstrukcije zagotavljajo optimalno blaženje. Zagotavljajo tudi stabilnost pri horizontalnem gibanju. Ta kombinacija zagotavlja nezapleteno rokovanje, zlasti pri praskanju, in zelo dobro odpornost na motnje - tudi pri zelo visokih ravneh hrupa.

  • Proizvajalec: TECHNICS
  • Model: technics_sl-1200-mk7

Informativna cena:
€ 996,55
€ 1.049,00
(vključuje 22% DDV)