Meni
Your Cart
DODATKI-Čistilci vinilnih plošč, AUDIO DESK SYSTEME

AUDIO DESK SYSTEME
DODATKI

Čistilna tekočina za plošče
Tekočina za čiščenje plošč Audio Desk Systeme Vinyl Cleaner je koncentrat, če jo dodate 4,5 litrom (1,2 galone) destilirane vode, ki se uporablja s čistilom plošč Audio Desk Systeme Vinyl Cleaner.
Za čim bolj nežno obdelavo vinila in ustvarjanje najboljšega možnega zvoka, Audio Desk Systeme Record Cleaning Fluid, posebej razvit za Vinyl Cleaner, se izogiba uporabi alkohola, namesto tega se zanaša na blago biološko razgradljivo mešanico z odličnimi čistilnimi lastnostmi. in izjemne antistatične lastnosti. Samo ena posoda koncentrata čistilne tekočine zadošča za čiščenje približno 100-200 diskov (odvisno od stopnje umazanosti diskov).

Par nadomestnih črnih brisalcev
Proizvajalec je sprejel nov črni material za brisalce, ki je nameščen v strojih Vinyl Cleaner PRO letnika 2019, lahko pa tudi nadomesti originalne bele brisalce v prejšnjih strojih. Naročila za nadomestne brisalce bodo vsa napolnjena z najnovejšimi črnimi brisalci.

Nadomestni sodi iz mikrovlaken (komplet 4)
Nadomestni sodi iz mikrovlaken za stroj za čiščenje plošč Audio Desk. Priporočljivo je, da jih zamenjate vsakih 500 pranj.

Nadomestni filter za kopalno tekočino
Nadomestni pravokotni tekočinski filter za čistilni stroj Audio Desk.


Informativna cena:
(vključuje 22% DDV)