Meni
Your Cart
XT-7-Samostoječi, GOLD NOTE
XT-7-Samostoječi, GOLD NOTE
-32 %
XT-7-Samostoječi, GOLD NOTE
XT-7-Samostoječi, GOLD NOTE

GOLD NOTE
XT-7

NEPRIMERLJIV ZVOČNIK

ITALIJANSKI DIZAJN
XT-7 je 3-stezni talno stoječi zvočnik celotnega obsega z aluminijastim zadnjim bas refleksom in ukrivljenimi stranskimi ploščami. Njegova edinstvena zasnova temelji na okrepljenem ohišju iz lesenih "izklesanih" večplastnih plošč, da se doseže izjemen nadzor nad neželenimi resonancami.
Ta zvočnik, razvit po desetih letih raziskav in izdelan s strani najboljših italijanskih lesnih proizvajalcev, združuje vso svojo prvotno lepoto in inovativno tehnologijo. Skrbno izbrane visoko zmogljive komponente omogočajo izjemno nizko popačenje in naravno, dobro uravnoteženo, gladko glasbeno reprodukcijo.

NARAVEN IN MOČAN ZVOK
XT-7, opremljen s SEAS-ovimi tkanimi polipropilenskim nizkotonci za Gold Note, srednjetonce in izjemnim trakastim AMT visokotoncem, poustvari realistično, globoko in široko zvočno kuliso, ki se razširi daleč preko omejitev prostora za poslušanje.
Ti zvočniki imajo moč, da poudarijo kateri koli stereo sistem višjega cenovnega razreda in vam omogočajo, da ponovno odkrijete svojo najljubšo glasbo, kot da je še nikoli niste slišali.


Popust velja na različico OREH (demonstracijski par).


Informativna cena:
€ 9.900,00
€ 14.500,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti