Meni
Your Cart
PRECISION P3.0-Samostoječi, WILSON BENESCH
PRECISION P3.0-Samostoječi, WILSON BENESCH
PRECISION P3.0-Samostoječi, WILSON BENESCH
PRECISION P3.0-Samostoječi, WILSON BENESCH
PRECISION P3.0-Samostoječi, WILSON BENESCH
PRECISION P3.0-Samostoječi, WILSON BENESCH
PRECISION P3.0-Samostoječi, WILSON BENESCH
PRECISION P3.0-Samostoječi, WILSON BENESCH
PRECISION P3.0-Samostoječi, WILSON BENESCH
PRECISION P3.0-Samostoječi, WILSON BENESCH
PRECISION P3.0-Samostoječi, WILSON BENESCH
PRECISION P3.0-Samostoječi, WILSON BENESCH

WILSON BENESCH
PRECISION P3.0

SERIJA PRECISION, ZASNOVANA ZA VAS.

P3.0, ki sedi na vrhu razpredelnice, je vodilni model serije Precision. P3.0 združuje namensko srednjetonsko pogonsko enoto Tactic 2.0 z dvema pogonskima enotama Tactic 2.0 Bass. S kombinacijo pogonske enote za zgornje base in pogonske enote za nizke base se P3.0 ponaša z resno nizkofrekvenčno močjo in pogonom, vendar vedno z absolutnim nadzorom. Z namensko pogonsko enoto srednjega tona Tactic II in visokotoncem Leonardo je P3.0 sposoben artikulirati izjemne podrobnosti in poustvariti občutljivo čustveno izvorno gradivo, kar omogoča izjemno angažirano in vznemirljivo izkušnjo poslušanja.


POGONSKA ENOTA TACTIC 2.0
Wilson Benesch je ustvaril prvo ponovitev svoje dinamične pogonske enote leta 2002. Od takrat se je enota Tactic Drive razvijala skozi tri generacije, da je prišla v sedanjo obliko. Wilson Benesch je bilo prvo podjetje na svetu, ki je razvilo potrošniški izdelek, ki je uporabljal izotaktični polipropilen. Njegovo edinstveno ravnovesje visoke specifične togosti z izjemnim dušenjem nudi priložnost za ustvarjanje reduktivne minimalne zasnove križanca.

LEONARDO VISOKOTONEC
Nova tehnologija visokofrekvenčnih pretvornikov Wilson Benesch, Leonardo Tweeter. Razvit neposredno s pristopom iterativnega oblikovanja, ki je pred njim rodil Fibonaccijeve in Semisphere visokotonce. Kot pri Fibonaccijevem visokotoncu, ki ga najdemo v referenčnem zvočniku Wilson Benesch Eminence, ima Leonardov visokotonec geometrično optimizirano in ločeno prednjo ploščo iz polimernih in ogljikovih vlaken. Ta popolnoma lastniška komponenta je proizvedena v podjetju z uporabo najsodobnejše tehnologije 3D tiskanja. Prednja plošča deluje kot valovod, ki zagotavlja optimalno disperzijo in fazne značilnosti za visokotonec Leonardo.

HIBRIDIZIRANO OHIŠJE
Osrednji del oblikovanja serije Precision je filozofija, da je treba pri načrtovanju ohišij uporabiti več materialov za ustvarjanje hibridnih struktur. Ohišje serije Precision predstavlja inženirsko rešitev za problem zasnove izdelka, ki je nadzor nad strukturno rojeno resonančno energijo v ohišju zvočnika, da se čim bolj zmanjša Q-faktor ohišja. Izrazite zgornje in spodnje "pokrovčke" serije Precision so, čeprav elegantne oblike, pravzaprav ključne komponente pri uresničevanju tega cilja. Natančni CNC strojno obdelani iz trdnih aluminijastih gredic, pokrovi zaklenejo sprednjo in zadnjo aluminijasto loputo z lesenimi stranskimi ploščami. Pokrovčki so nato privezani vzdolž navpične osi ohišja serije Precision s pomočjo 13 mm jeklenih palic, ki podpirajo ohišje in stisnejo celotno strukturo, da zagotovijo, da je čim bolj zvočno inertna in toga. Poleg tega se cevaste strukture vzdolž vodoravne osi zaklenejo v vnaprej napeljane utore, da zagotovijo večjo togost in blaženje ohišja serije Precision v tej osi.

NEPOSREDNA SKLOPKA OJAČEVALNIKA SREDNJEGA RAZVOJA
Edinstveno ravnovesje visoke specifične togosti z izjemnim dušenjem znotraj membrane iz izotaktičnega polipropilena nudi priložnost za ustvarjanje reduktivne minimalne zasnove prehoda. Ta filozofija je nadalje razvita in podprta s popolnim nadzorom nad vsako posamezno komponento v zasnovi pogonske enote in, kar je kritično, nad samo zasnovo ohišja, ki omogoča elektro-akustično premikanje pogonskih enot. To je eleganten pristop k oblikovanju zvoka, izveden v zvočniku podjetja Eminence in zdaj v zvočnikih P2.0 in P3.0, kjer je srednjetonska pogonska enota neposredno povezana z ojačevalnikom brez komponent crossoverja v signalni poti. Naraven, lahkoten in odprt - zvok Wilson Benesch je zdaj dobro prepoznaven po vsem svetu.

POGONSKA TEHNOLOGIJA
Srednjetonec 170 mm (7") Wilson Benesch Tactic 2.0
Visokotonec 25 mm (1”) Wilson Benesch Leonardo Silk Dome visokotonec
Bas 170 mm (7”) Wilson Benesch Tactic 2.0

TEHNOLOGIJA KRETNICE
Srednjetonski ojačevalnik neposredno povezan znotraj akustično optimiziranega ohišja, vrata nastavljena s 500Hz Roll-off
Visokotonec drugega reda, visokofrekvenčni filter 5kHz
Bass prvega reda, z laminiranimi induktorji z železno jedro visoke gostote in visokim razmerjem pakiranja tuljav. Pritrjena spodnja stran ohišja

TEHNOLOGIJA OHIŠJA
Hibridizirana konstrukcija materialov iz aluminija, brezove plasti, jekla in stisnjenega papirja visoke gostote
Vezi in kompresijski U-prerez, 13 mm jeklene dušilne palice z visoko torzijo v navpični osi
Prečno oporo Cevasto prečno oporo in blaženje v vodoravni osi
Pregrada Aluminijasta pregrada, zadnje ohišje, zgornja in spodnja plošča - vse je povezano z jekleno palico
Ohišje visokotonca Zatesnjeno ohišje

MERITVE
Tip 2,5-smerni
Impedanca 6 ohmov nominalna / 4 ohmi minimalna
Občutljivost 89 dB @ 1 meter na osi, 2,83 V vhod
Frekvenčni odziv 34Hz - 24kHz +/- 2dB

DIMENZIJE IN ZAKLJUČKI
Višina 1105 mm (43,5”)
Širina 205 mm (8,07") pregrada // 269 mm (10,6") najširša točka na nogi
Globina 472 mm (18,6”)
Teža 50 kg (110 lbs) enojno ohišje
Zaključki Enožični, nameščeni na zadnji strani ohišja

Navedena maloprodajna cena velja za osnovno izvedbo izdelka, to je za 1 par.


Informativna cena:
€ 19.990,00
(vključuje 22% DDV)