Meni
Your Cart
JADE 20-Samostoječi, PYLON AUDIO
JADE 20-Samostoječi, PYLON AUDIO
JADE 20-Samostoječi, PYLON AUDIO
JADE 20-Samostoječi, PYLON AUDIO
JADE 20-Samostoječi, PYLON AUDIO
JADE 20-Samostoječi, PYLON AUDIO
JADE 20-Samostoječi, PYLON AUDIO
JADE 20-Samostoječi, PYLON AUDIO

PYLON AUDIO
JADE 20

Sodoben, tehnološko napreden zvočnik z močnim, a barvitim in prostorskim zvokom, zavit v okusno, brezčasno ohišje v starinskem slogu – to nas je motiviralo pri oblikovanju Jade 20.

Pri tej dvosmerni zasnovi smo nižjo pasovno širino zaupali lastno zasnovanemu 12-palčnemu srednjetonskemu zvočniku s klasično papirnato membrano. Kompresijski pogon BMS, odgovoren za vrh, deluje v kratki cevi s profilom Tractrix, ki so ga posebej oblikovali naši inženirji. Ustrezna izbira in učinkovitost pretvornikov nam je omogočila, da smo dobili pasovno širino pri okoli 1200 Hz. Zahvaljujoč 8-ohmski impedanci in učinkovitosti 91 dB je Jade 20 enostavno nastaviti - zlahka jih poganja cevni ojačevalnik nizke moči, z močnim tranzistorskim ojačevalnikom pa pokažejo svoje kremplje in polni potencial.

Ohišja zvočnikov so izdelana iz masivnih MDF plošč, ki so dodatno ojačane z notranjimi rebri in trakovi, ki zagotavljajo ustrezno togost konstrukcije. Ohišja smo optimizirali za delovanje tako na nizkem nosilcu, ki je vključen v standardno opremo, kot na dodatnem, višjem stojalu. Jade 20 je obdelan z naravnim, z oljem povoščenim furnirjem ameriškega oreha, ki poudarja njihovo vintage estetiko.

Jade 20 je izjemen koncertni izvajalec: kombinacija "močnega zvoka" z neomejeno svobodo in naravno lestvico inštrumentov. Zvočniki zvenijo vitalno, z močno izrazitim ospredjem, ritmičnim in močnim basom ter barvitimi visokimi toni. Ta komplet bi ustvaril prijazno koncertno vzdušje med večurnim poslušanjem, pa tudi sugestivno ozadje za delo in sprostitev.

Stebri so namenjeni uporabi v prostorih s tlorisno površino od 18 do 45 m2.


Impedanca 8 Ohm
Pasovna širina 35Hz - 20kHz
Nazivna moč 140W
Največja moč 220W
Učinkovitost 91dB
Dimenzije [Š x V x G] 386x640x420 mm
- višina z lesenimi stojali in toboganom: ca. 691 mm
- višina z opcijskim kovinskim stojalom in nogami: ca. 857 mm.
Teža 25 kg / kos
Visokotonec Pylon Audio PST 25PO.8
Nizkotonec Pylon Audio PSW 32.8 CS
Rešetka zvočnika Da
Konice Da
Garancija 4 leta
Dobavljive barve: - Ameriški oreh, z oljnim voskom PURE

Navedena maloprodajna cena velja za osnovno različico izdelka in sicer za 1 par.
Maloprodajna cena za JADE 20 stojalo, 1 par, je € 748,00.


Informativna cena:
€ 2.978,33
(vključuje 22% DDV)