Meni
Your Cart
CLASSIC SCM20PSL-Kompaktni, ATC
CLASSIC SCM20PSL-Kompaktni, ATC
CLASSIC SCM20PSL-Kompaktni, ATC
CLASSIC SCM20PSL-Kompaktni, ATC
CLASSIC SCM20PSL-Kompaktni, ATC
CLASSIC SCM20PSL-Kompaktni, ATC

ATC Loudspeaker Technology
CLASSIC SCM20PSL

Pregled
SCM20PSL je ATC-jev vodilni 2-sistemski zvočnik za samostojno montažo in je idealna izbira v prostorih skromne velikosti, kjer pa zmogljivost ne more biti ogrožena.

Njegova zatesnjena zasnova ohišja zagotavlja odličen časovni razpored, uporaben nizkofrekvenčni izhod pod mejo in da je mogoče zvočnike postaviti relativno blizu sten brez pretiranega nizkofrekvenčnega izhoda ali "boom".

Tako zvočnik srednjega basa kot visokotonec ročno izdeluje ATC. Bas gonilnik je 6”/150 mm del z ogromno 3”/75 mm zvočno tuljavo in masivnim sklopom motorja z dolgimi režami (kratka tuljava), ki vključuje ATC-jevo lastniško tehnologijo motorja 'SL'. Visokotonec je del z mehko kupolo velikosti 1”/25 mm z dvojnim vzmetenjem in zelo visoko energijskim 2,1 tesla motorjem. Skupaj tvorita osnovo za izjemen 2-stezni monitor zvočnik. Vključevanje gonilnikov je križanec 2. reda, ki vsebuje prevelike induktorje z zračnim jedrom, ki jih ATC navija v podjetju. Kondenzatorji so vse vrste visokonapetostnih polipropilenskih filmov, ki zagotavljajo izjemno zanesljivost in minimalne izgube.

Omarica SCM20 je izdelana tako, da je težka in inertna, z bitumenskimi dušilnimi ploščami, nameščenimi na kritičnih mestih, da se zmanjša obarvanje ohišja. Omarice so na voljo v 10 različnih ročno izbranih furnirjih; satenasto črno/belo lakirani zaključki in tudi klavirsko/bel poliester visokega sijaja.

Pasivni SCM20 so idealno združeni s predhodnimi/napajalnimi/integriranimi ojačevalniki ATC. Vendar pa njihova nevtralna zvestoba, izjemna ločljivost in skromna impedanca obremenitve zagotavljajo tudi odlično združljivost z zelo široko paleto kakovostne elektronike.

SCM20 je na voljo tudi kot aktivni talni stojalo z dvojnim ojačanjem v obliki SCM20ASLT, ki nadgrajuje zmogljivost in ponuja zmanjšano število škatel.


Razpoložljive izvedbe
Standardni furnirji – češnja, oreh, hrast in črni jesen.
Standardne barve – satenasto črna, satenasto bela
Vrhunski furnirji (velja doplačilo) – palisander, evropski oreh, oreh, hrast, magnolija, topol.
Visok sijaj (velja doplačilo) – prozoren sijajni furnir, klavirsko črna, klavirsko bela

Maloprodajna cena je za 1 par.


Informativna cena:
€ 5.498,00
(vključuje 22% DDV)