Meni
Your Cart

UPORABLJENO & EX-DEMO

V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.

Uporabljeno in Ex demo - izredna kakovost po ugodni ceni

Pri nas najdete tudi izbor rabljene hi-fi opreme in naprav, ki so ohranjene v mint stanju (kot novo) ter ponujajo vrhunsko avdio izkušnjo za nekoliko nižjo ceno. Vse rabljene hi-fi naprave in ex demo komponente, so bile uporabljene samo v našem hi-fi showroomu, na voljo pa so rabljeni gramofoni, ojačevalniki, zvočniki in še kaj. Vsaka naprava je skrbno preverjena, testirana in uigrana, zato vam lahko zagotovimo, da ponuja izjemno avdio izkušnjo.

Zaupanja vreden nakup

Pri Intek Hi-Fi se zavedamo pomena zaupanja pri nakupu rabljene avdio opreme. Kot ugledni prodajalec, ki se s prodajo avdio naprav ukvarja že od leta 1992, vam zagotavljamo, da je vsaka naprava v ponudbi v izredno dobrem stanju in predstavlja odlično razmerje med ceno in vrednostjo. Možnost ogleda vam omogoča, da se sami prepričate o kakovosti in stanju naprav pred nakupom.

Obiščite nas

Vabimo vas, da obiščete našo spletno trgovino ali hi-fi showroom, kjer lahko na lastne oči (in ušesa) doživite kakovost naše uporabljene in ex demo opreme. Naša ekipa strokovnjakov je tukaj, da vam ponudi personalizirano svetovanje in vam pomaga izbrati najboljšo opremo za vaše potrebe in želje. Doživite vrhunski zvok z opremo, ki je tako dobra kot nova.