Meni
Your Cart
Znamke v naši ponudbi
TITAN AUDIO

TITAN AUDIO

Ste bili kdaj tako prekleto dobri, da je bilo za konkurenco katastrofalno slabo? Pri Titan Audio smo tega navajeni, stvari ne delamo na pol, vsaka podrobnost v naših izdelkih je natančno izdelana in oblikovana.

Izdelan do popolnosti
Vsak posamezen izdelek, ki ga izdelamo, je narejen po izjemnih standardih, ki jih v industriji še nismo videli.

Vse je v podrobnostih...
Na naših izdelkih ne spregledamo ničesar, od osupljivih vezenih nalepk do ročno privitih vijakov, vsak izdelek postavlja nov standard v ročno izdelanem inženirstvu.


Izdelki


Proizvajalec: TITAN AUDIO
Popolnoma nov kabel Eros je še en izdelek Titan Audio, ki je združljiv z našo lastniško novo tehnologijo FORCEFIELD (patent v teku), ki bo ponudil zmožnost zaščite, ki je še ni bilo v nobeni industriji. Edinstveno zasnovana tehnologija je bila dodana našim novim kablom po letih raziskav in razvoja, ..
€ 539,00
Brez DDV:€ 441,80
Proizvajalec: TITAN AUDIO
Kabel Eros Signature je na voljo v dolžini od 1,5 metra in je zasnovan za uporabo z omrežnimi bloki in visokotokovnimi ojačevalniki ter ponuja fenomenalen tokovni tok in je drugi model v seriji Titan Audio z OCC (enokristalno bakreno) konstrukcijo...
€ 779,00
Brez DDV:€ 638,52
Proizvajalec: TITAN AUDIO
Popolnoma nov kabel Helios je prvi izdelek Titan Audio, ki je združljiv z našo lastniško novo tehnologijo FORCEFIELD (patent v postopku), ki bo nudila zmožnost zaščite, ki je še ni bilo v nobeni industriji. Edinstveno zasnovana tehnologija je bila dodana našim novim kablom po letih raziskav in razvo..
€ 270,00
Brez DDV:€ 221,31
Proizvajalec: TITAN AUDIO
Helios Signature je na voljo od dolžine 1,5 metra in je zasnovan za uporabo z omrežnimi bloki in ojačevalniki ter ima precejšnjo moč toka s štirijedrno 4 mm konfiguracijo, ki ponuja znatno izboljšavo v primerjavi z modelom Nyx Signature. Konstrukcija je bakreni kabel OFC visoke čistosti z dodatnim j..
€ 390,00
Brez DDV:€ 319,67
Proizvajalec: TITAN AUDIO
Novi napajalni kabel Nyx proizvajalca Titan Audio je prvi model v popolnoma novi seriji in je izdelan za vire ali komponente nizkega toka.Zasnovan kot začetni omrežni kabel, kljub temu vključuje vso tehnologijo svojih večjih bratov in sester, vendar po zelo dostopni ceni in ponuja izjemno vredno..
€ 150,00
Brez DDV:€ 122,95
Proizvajalec: TITAN AUDIO
Novi omrežni kabel Nyx Signature proizvajalca Titan Audio je prvi High Current model v novi ponudbi in je zasnovan za komponente z visokim tokom, kot so ojačevalniki in omrežni bloki.Signature Nyx je zasnovan tako, da deluje skupaj z omrežnim kablom Nyx in je eden najbolj stroškovno učinkovitih viso..
€ 210,00
Brez DDV:€ 172,13
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)