Meni
Your Cart

Znamke

v naši ponudbi


TECHNICS

Technics – tradicija dobrega zvoka v digitalni dobi

Intek Hi-Fi je ponosni premium partner blagovne znamke Technics, ki je z legendarno serijo gramofonov Technics sl 1200 in paleto ostale hi-fi opreme danes sinonim za inovacije v avdio tehnologiji. Od gramofonov, hi-fi komponent do brezžičnih slušalk, Technics izdelki so zasnovani z mislijo na čisto in vrhunsko zvočno izkušnjo. Pri Technicsu razumejo, da prava glasbena izkušnja ni le tehnološka, ampak čustveno bogata interakcija med zvokom in poslušalcem.

Zgodovina inovacij v gramofonih Technics

Technics je verjetno najbolj poznan po gramofonih, ki jih odlikuje direktni pogon za natančno in stabilno vrtenje plošč. Gramofoni Technics so prva izbira za avdiofile in DJ-e po vsem svetu, saj zagotavljajo izjemno zanesljivost in natančnost, ki so ključnega pomena za optimalno reprodukcijo zvoka.

Ojačevalniki in predojačevalniki Technics: sinonim za zmogljivost in čistost

Ojačevalniki Technics prinašajo moč in dinamiko vsaki zvočni sledi, medtem ko predojačevalniki zagotavljajo natančno kontrolo in čistost zvoka. Ta kombinacija zagotavlja, da lahko ljubitelji glasbe izkusijo vse nianse svojih najljubših skladb kot še nikoli prej.

CD predvajalniki Technics: perfekcija v digitalnem formatu

CD predvajalniki Technics ponujajo vrhunsko zvočno kakovost in zanesljivost. Z naprednimi tehnologijami za obdelavo digitalnih signalov omogočajo, da se vsak ton in harmonija predvaja z izjemno natančnostjo, kar daje življenje digitalno shranjeni glasbi.

Zvočniki Technics: pristnost v vsakem tonu

Zvočniki Technics so zasnovani za reprodukcijo zvoka brez kompromisov. Z uporabo naprednih tehnologij, kot je linearna fazna tehnologija, ti zvočniki zagotavljajo čisto in nepopačeno zvočno izkušnjo, ki vas popelje v središče dogajanja.

Slušalke Technics: svoboda brezžičnega, izjemna kakovost

Naj gre za over-ear ali in-ear modele, brezžične slušalke Technics ponujajo izjemno zvočno kakovost in udobje. So idealne za tiste, ki iščejo vrhunsko avdio izkušnjo na poti, z zagotovljenim bogatim basom in kristalno čistimi visokimi toni.

Odkrijte Technics: vrhunska izkušnja zvoka

Technics ni le ena izmdd vodilnih blagovnih znamk v svetu avdio opreme; je partner za vse ljubitelje naprednega inženiringa in glasbene kulture. Kot ekskluzivni premium partner, hi-fi trgovina Intek Hi-Fi ponuja celoten spekter Technicsovih izdelkov, s katerimi lahko ponovno odkrijete svojo ljubezen do glasbe. Vabljeni, da izkusite pristnost in čistost Technics zvoka v naši družbi.


Direktorica MICHIKO OGAWA

Ponovno odkrijte glasbo.
Glasba je brezmejna in brezčasna ter se dotika src ljudi v različnih kulturah in generacijah. Vsak dan vas čaka odkritje resnično čustvene izkušnje iz še neslišanega zvoka. Dovolite nam, da vas popeljemo na vaše potovanje, da ponovno odkrijete glasbo. tehnika.

Zagotavljanje ultimativne čustvene glasbene izkušnje vsem.
Pri Technicsu razumemo, da izkušnja poslušanja ni zgolj povezana s tehnologijo, temveč s čarobnim in čustvenim odnosom med ljudmi in glasbo. Želimo, da ljudje izkusijo glasbo, kot je bila prvotno zamišljena, in jim omogočimo, da občutijo čustveni učinek, ki jih navduši in razveseli. Z zagotavljanjem te izkušnje želimo podpreti razvoj in uživanje številnih svetovnih glasbenih kultur. To je naša filozofija. S kombinacijo naše ljubezni do glasbe in obsežne vrhunske avdio izkušnje ekipe Technics smo zavezani graditi blagovno znamko, ki ljubiteljem glasbe zagotavlja vrhunsko čustveno glasbeno izkušnjo za ljubitelje glasbe.

Nova srečanja z zvokom
Zvočna pokrajina je v preteklih letih doživela številne spremembe. Od snemalnih tehnik in opreme do naprav za predvajanje in vrst medijev se avdio okolje nenehno razvija in diverzificira, pri čemer udobje poslušanja postaja osrednja potreba. Vzpon interneta in zlasti širokopasovnih hitrosti je omogočil pošiljanje in prejemanje ogromnih količin podatkov, kar omogoča digitalno pridobivanje glasbe v kakovosti brez izgub. Zdaj je čas, da vstopimo v dobo digitalnih omrežij, ne samo da uveljavimo naše desetletja zvočne izkušnje, ampak premaknemo meje reprodukcije zvoka in omogočimo nova srečanja z zvokom za ljubitelje glasbe.

Technics - Življenjski partner
V več kot 100-letni zgodovini analognega zvoka je kakovost zvoka dosegla raven, na kateri so ljudje zadovoljni s svojo izkušnjo poslušanja. Vendar pa digitalna doba ponuja veliko več. Uporabili bomo naše desetletja izkušenj, ki si prizadevajo za najboljšo možno reprodukcijo zvoka, tako s tehnologijo kot z zasnovo, da bi na trg prinesli izdelek z vrhunsko kakovostjo zvoka. Vendar je to le en korak v našem končnem cilju, da ljubiteljem glasbe ponudimo najvišjo zvočno izkušnjo na svetu, ki se ne bodo zadovoljili z nič manj kot izkušnjo poslušanja Technics.


Vodja proizvodnje KOICHI MIURA

Neskončno iskanje dokončnega zvoka.
Dinamika živahne glasbe, dih jemajoča tišina in napetost glasbenih nastopov. Energija instrumentalistov in navdih pevskega glasu. Nikoli se ne bomo nehali truditi doseči dokončnega bistva glasbe.

Brez omejitev ali kompromisov pri dobrem razvoju.
Da bi dosegli 'Technics Sound', smo vzpostavili interna pravila, ki nas spodbujajo in izzivajo na vsakem koraku. Predani strokovnjaki za zvok so vključeni v strog razvojni proces, ki vključuje odbor za zvok, ki izvaja stroge ocene zvoka, postopna preverjanja zagotavljanja kakovosti in številna ocenjevanja fizične zmogljivosti. Poleg tega izberemo najboljše materiale za ustvarjanje optimalnega zvoka. Šele ko so izpolnjene vse te zahteve, se lahko pojavi edinstven in navdihujoč "Technics Sound". Da bi to dosegli, nikoli ne bo kompromisov.

Zvok je v naši DNK.
Pri ponovnem zagonu Technicsa bomo lahko uporabili skoraj pet desetletij zvočnih izkušenj in prenesli ta DNK v digitalno dobo, z zagotavljanjem inovativnih tehnologij digitalne obdelave signalov, zavitih v nove oblikovne oblike.

Čutna izkušnja, ne samo zvoki.
Izdelki Technics ne proizvajajo le zvokov. Igrajo pomembno vlogo v okolju ljubitelja glasbe, saj poslušalca ovijejo v živo in dinamično glasbo. Ostati zvest zvestobi zvoka je ključnega pomena in jamčimo, da bomo zvočne signale čim bolj zvesto reproducirali, hkrati pa ohranili čist in oster zvok. Da bi uresničili 'Technics Sound', smo vzpostavili nič manj kot 100 internih pravil. Ta pravila ne vključujejo le številčne zmogljivosti, ampak tudi preglede dizajna, izbiro materiala in komunikacijo z avdiofili za vzpostavitev in vzdrževanje pravega "Technics Sound". To je kultura tehnike, pod katero bodo ljubitelji glasbe, za ljubitelje glasbe, poskrbeli za resnično odličnost.


Glavni inženir TETSUYA ITANI

Neskončno prizadevanje za popolnost z inovacijami.
Obljubljamo, da bomo izzivali meje reprodukcije zvoka z inovativnimi tehnologijami, ki si jih bomo prizadevali nenehno izboljševati.

Inovativnost je v naši DNK.
Od rojstva podjetja Technics leta 1965 smo si prizadevali in dosegli veliko 'svetovnih novosti' ter svetu dostavili privlačne, inovativne zvočne izdelke. Pomlajena ekipa Technics se bo neutrudno trudila za izboljšave, ki bodo presegle dosedanje dosedanje, in si bo prizadevala zagotoviti reprodukcijo zvoka čim bližje načinu, kot si ga je zamislil umetnik.
Inovacije ohranjajo tehnologijo Technics v gibanju.
Naše podjetje je v Technics vložilo obsežne raziskovalne vire, kar je vodilo do pojava edinstvenih tehnologij, kot so gramofoni z direktnim pogonom, zvočniki z linearno fazo in zmanjšanje popačenja preklapljanja za ojačevalnike. Te tehnologije so pomagale zgraditi novo dobo in vzbudile občudovanje blagovne znamke. Tudi odkar je Technics začasno zapustil trg, so jedro DNK podedovali drugi izdelki, kot so predvajalniki DVD in Blu-ray. Zdaj smo prepričani, da imamo močan temelj za novo tehnologijo, ki podpira vrnitev Technicsa.

Technicsova tehnologija za čustveno izkušnjo poslušanja.
Po našem mnenju je tehnologija le sredstvo za zagotavljanje optimalnih glasbenih izkušenj. Novi izdelki Technics bodo želeli dokazati, kako daleč lahko tehnologija premakne meje kakovosti zvoka. Uvedba naših novih tehnologij nam je omogočila, da smo rešili problem šuma in popačenja, ki ga prejšnji digitalni ojačevalniki niso mogli popolnoma odpraviti. Omogočil nam je oddajanje signalov višje ločljivosti v zvočnike, ki lahko zdaj reproducirajo zvok, ki je čim bližje dejanskemu izvajalcu, ki nastopa v sobi z vami. To je bilo še izboljšano s konceptom koaksialnega zvočnika Technics za zoženje fokusa zvoka. Nove tehnologije, kot je obdelava signalov za optimizacijo karakteristik zvočnega signala do zvočnika, se bodo prav tako nenehno razvijale za izpolnjevanje novih zahtev zvoka visoke ločljivosti. Technics ne bo prenehal z inovacijami avdio tehnologije, da bi ustvaril najbolj čustveno glasbeno izkušnjo, ki jo lahko uživajo ljubitelji glasbe, za ljubitelje glasbe.


Glavni oblikovalec RYOICHI YAGI

Technics Design in okolja za poslušanje v popolni harmoniji.
Oblikovali bomo dolgotrajne izdelke, ki ne bodo le poudarjali poslušalnega okolja ljubitelja glasbe, ampak bodo tudi ostali zvesti tradicionalni oblikovalski identiteti Technics.

Brezčasen dizajn v vsaki podrobnosti.
Naši novi izdelki Technics imajo brezčasen dizajn, ki ostaja zvest čistim, elegantnim linijam naših tradicionalnih izdelkov Technics, obenem pa omogoča uporabo vrhunske akustične tehnologije. Visokokakovostni materiali, natančna konstrukcija, strokovna izdelava, kot tudi dostojanstvene barve in tekstura se združijo, da ustvarijo prestižni osrednji kos glasbenega okolja za poslušanje.

Zasnovan za zvok in harmonijo.
Novi izdelki Technics so bili zasnovani z dvema ključnima konceptoma oblikovanja v svojem jedru. Prvi je dizajn, ki odmeva v srcu ljubitelja glasbe. To ni le kos električne opreme, ampak bistven element v popolni izkušnji poslušanja in izdelek, ki ga ljubitelji glasbe s ponosom posedujejo in razstavljajo v svojem domu. Drugi je dizajn, zvest tradicionalni identiteti Technics brez površinskih elementov. Izdelek je bil natančno zasnovan tako, da vključuje le bistvene elemente, ki omogočajo visoko raven zahtevane zmogljivosti.

Povezovanje dediščine in novih inovacij za ustvarjanje temeljnih oblikovalskih vrednot podjetja Technics.
Strast in podrobnosti, ki se nanašajo na ustvarjanje izdelkov Technics, niso omejene samo na tehnološke inovacije. Ko gre za oblikovanje, je strast ohranjena z osredotočanjem na dobro zasnovano konstrukcijo karoserije, ki dopolnjuje in izboljšuje tehnologijo v notranjosti. Visokokakovostne komponente so uporabljene tudi za najmanjše elemente, kot so otipljivi, minimalistični gumbi. Vendar pa se preteklost sreča tudi s sedanjostjo, da vrnete občutek analognih čustev s stikali in pogledom na merilnike VU, ki poskakujejo med poslušanjem. Poleg tega bodo dostojne barve in oblika opreme zagotovo pripomogle k ustvarjanju prestižne avre, kjer koli bo postavljena. Technics ima ponosno in raznoliko dediščino, ki smo jo uporabili za vzpostavitev nove oblike oblikovalske identitete, za katero upamo, da bo z leti enako priljubljena. Kakšno prisotnost mora imeti Technics v čustvenem dejanju poslušanja visokokakovostnega zvoka? Naš novi dizajn bo zagotovo ponudil odgovor na en sam pogled.


Izdelki


EAH-A800 EAH-A800
-14 %
Proizvajalec: TECHNICS
Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov in mikrofonom Slušalke EAH-A800, podprte z legendarno kakovostjo zvoka Technics, ponujajo vrhunski zvok, izjemno udobje nad ušesi in iskrivo jasnost klicev za dom, službo in potovanje. Sprostite pravo izkušnjo zvoka visoke ločljivosti v udobnih slušalkah. P..
€ 298,90 € 349,00
Brez DDV:€ 245,00
Proizvajalec: TECHNICS
Kristalno čist zvok. Zdaj tudi brezžično. Za delo, uživanje v življenju in vse vmes. Zaradi 8-mm zvočniških enot, posebne akustične strukture in vrhunskega odpravljanja šumov vam AZ60M2 zagotavljajo prednost čistega zvoka, ne glede na to, kam vas vodi naporen dan. Z udobno obliko, brezhibnim preklap..
€ 229,00
Brez DDV:€ 187,70
Proizvajalec: TECHNICS
Omrežni CD-sprejemnik SA-C100 vam prinaša bogastvo glasbene vsebine z eno samo napravo – vse od plošč, CD-jev in radia do pretakanja glasbe in še več – z razkošnim zvočnim okoljem, ki ga zagotavlja vrhunski zvočni inženiring podjetja Technics. Popoln digitalni ojačevalnik, motor JENO (odprava trese..
€ 899,00
Brez DDV:€ 736,89
SA-C600 Premium Class Omrežni CD sprejemnik SA-C600 Premium Class Omrežni CD sprejemnik
-5 %
Proizvajalec: TECHNICS
Omrežni CD-sprejemnik SA-C600 vam prinaša bogastvo glasbene vsebine z eno samo napravo – vse od plošč, CD-jev in radia do pretakanja glasbe in še več – z razkošnim zvočnim okoljem, ki ga zagotavlja vrhunski zvočni inženiring podjetja Technics. Popoln digitalni ojačevalnik, motor JENO (odprava trese..
€ 949,05 € 999,00
Brez DDV:€ 777,91
Proizvajalec: TECHNICS
Sistem zvočnikov za knjižno polico, ki omogoča jasno lokalizacijo zvočne slike in zvočni oder v polni velikosti Napredni gonilnik z natančno fazo Za reprodukcijo glasbe s kar najboljšo prostorsko izraznostjo zvoka morajo biti valovne fronte zvoka, ki ga oddaja zvočniška enota, usklajene ne glede n..
€ 999,00
Brez DDV:€ 818,85
Proizvajalec: TECHNICS
Zmogljivost naslednje generacije: samostoječi zvočnik za 3D zvočni prostor. Gonilnik Advanced Phase Precision Driver Za reprodukcijo glasbe z izboljšano prostorsko zvočno izraznostjo je potrebno, da so vse valovne fronte zvokov, ki prihajajo iz zvočniške enote, poravnane, ko dosežejo poslušalca, ne..
€ 5.398,00
Brez DDV:€ 4.424,59
SC-C70MK2 Premium Class Glasbeni sistem SC-C70MK2 Premium Class Glasbeni sistem
-12 %
Proizvajalec: TECHNICS
Nova generacija večnamenskega glasbenega sistema C70 s CD-jem, radiem, predvajalnikom USB, vgrajenim Bluetoothom in Chromecastom, vse v elegantnem in brezčasnem dizajnu. Na novo razvite zvočniške enote in akustične leče 8-cm nizkotonec nudi občutno boljše osnovne lastnosti kot rezultat različnih iz..
€ 878,40 € 999,00
Brez DDV:€ 720,00
Proizvajalec: TECHNICS
Postavlja nov standard visoke zmogljivosti za digitalne ojačevalnike z uporabo najsodobnejših komponent in inovativnih tehnologij. JENO Engine (odprava tresenja in optimizacija oblikovanja šuma) Tresenje je glavni vzrok za popačenje v digitalnih sistemih in je posledica napačne časovne nastavitve v..
€ 12.999,00
Brez DDV:€ 10.654,92
Proizvajalec: TECHNICS
Redefiniranje gramofonov visoke ločljivosti za novo doboSistem gramofona referenčnega razreda z motorjem z direktnim pogonom brez jedra in težkim krožnikom za stabilno vrtenje. Z ločeno krmilno enoto in visoko občutljivo ročico ter podstavkom, nameščenim na izjemno stabilno togo ohišje. Motor z dir..
€ 20.999,00
Brez DDV:€ 17.212,30
Proizvajalec: TECHNICS
Sistem gramofona vrhunskega razreda z najnovejšim motorjem z neposrednim pogonom brez jedra za visoko natančno stabilno vrtenje. Najnovejši motor z neposrednim pogonom brez jedra dosega visoko natančno stabilno vrtenjeTehnologije, pridobljene z razvojem serije SL-1200 in vrhunskega modela SL-1000R,..
€ 1.049,00
Brez DDV:€ 859,84
Proizvajalec: TECHNICS
Gramofon velikega razreda z neposrednim pogonskim motorjem brez jedra in troslojnim krožnikom za gladko in stabilno delovanje. Motor z direktnim pogonom brez jedra Običajni analogni gramofoni imajo težave s poslabšanjem kakovosti zvoka, ki ga povzročajo dejavniki, kot so vibracije minutne hitrosti ..
€ 4.499,00
Brez DDV:€ 3.687,70
Proizvajalec: TECHNICS
Novi standardni model, ki podeduje tehnologijo SL-1200G, ki je bil razvit kot referenčni gramofon z direktnim pogonom za naslednjo generacijo Tradicionalne analogne in vrhunske digitalne tehnologije Fusing Technics SL-1200G, predstavljen leta 2016, je združil tradicionalno analogno tehnologijo podj..
€ 1.749,00
Brez DDV:€ 1.433,61
Prikazujem 1 do 12 od 26 (3 strani)