Meni
Your Cart

Znamke

v naši ponudbi

SONOS

SONOS pri nas že od leta 2011!


INDIVIDUALNO SVETOVANJE ZA INTEGRACIJO SONOS SISTEMA V AMBIENT ALI OBSTOJEČ AVDIO SISTEM
Vsakemu Sonos navdušencu priporočamo in nudimo osebno svetovanje ter tehnično podporo – ne samo v skladu s stopnjo navdušena, ampak tudi glede na prostorske, akustične in sistemske avdio pogoje prostora, ki ga želite nadgraditi s Sonos zvokom.

KONKURENČNE MALOPRODAJNE CENE IN NAJNIŽJE NETO CENE V EVROPI

Naše maloprodajne cene Sonos izdelkov so enakovredne cenam v Evropi, poleg tega ob nakupu Sonosa v poslovne namene (za opremo poslovnih prostorov ali impresivno poslovno darilo), prejmete račun z obračunanim 22-odstotnim DDV-jem. Smotrno, ne?

VAŠA IZBIRA - OSEBNI PREVZEM ALI KURIRSKA DOSTAVA
Dobrodošli ste vaš Sonos izdelek osebno prevzeti našem salonu, če se ravno mudite v naši bližini. Izdelek dostavimo do domačih ali službenih vrat saj izbrana kurirska služba* vozi predvidno in po predpisih ter s paketi ravna über-previdno zato je možnost poškodbe paketa minimalna.
*Prosimo, da nas kontaktirate za opcije transporta in tarife. Za večje nakupe omogočamo brezplačno dostavo po Sloveniji.


Sonos?
Pameten brezžični zvočniški sistem, ki vam ljubo glasbo ponese v vsako sobo bivanjskega prostora, omogoča upravljanje z eno samo preprosto aplikacijo na pametnem telefonu, tablici ali računalniku in navdušuje s čistim, nepopačenim zvokom, uglašenim po meri akustičnih razmer v prostoru.

Večsobna glasba v hiši polni zvoka.
S Sonosom lahko preko ene same pametne naprave istočasno zavrtite internetno radijsko postajo s klasiko v dnevni sobi, poiščete razpoloženjski sentiš ali šlager za spalnico na Tidal-u, se zbudite z iTunes upbeatom v kopalnici ali simultano predvajate jazz skladbo v vseh (največ 32-ih) sobah.

Lagodje brezžičnega.
Sonos temelji na brezžični tehnologiji, zato se odlično zlije z vašim WiFi omrežjem ter zagotavlja neprekinjeno predvajanje glasbe – brez preskokov, zamika ali zastoja.

Sonos glasba
Sonos podpira uporabo široke palete glasbenih platform (vključno z Apple Music, Tidal, Deezer, itn.); omogoča predvajanje internetnih radijskih postaj ter podcastov – z vključenim TuneIn Radio lahko poslušate več kot 100,000 brezplačnih prednaloženih lokalnih in mednarodnih postaj, oddaj in podcastov; dostopa do vaše celotne digitalne glasbene knjižnice shranjene na računalniku, telefonu, tablici ali zunanjih pomnilniških napravah.

Mobilna aplikacija
Vaša celotna glasbena knjižnica je zgoščena v eni sami aplikaciji. Preprosta SONOS aplikacija na enem mestu združuje vse vaše vire predvajanja in personalizirane glasbene platforme ter vam omogoča, da z njimi učinkovito upravljate – nadzirate vse, od izbora skladbe do nastavitve glasnosti.

Trueplay
Sonos Trueplay tehnologija posluša govorico vašega bivanjskega prostora, preko mikrofona na iPhone ali iPad napravi izmeri zvočne odboje in vaš Sonos uglasi tako, da se njegova reprodukcija zvoka optimalno prilagodi akustični klimi izbrane sobe.


Izdelki


Proizvajalec: SONOS
Zmogljiv digitalni ojačevalnik razreda-D (s 125W na kanal), ki napaja majhne ali velike zvočnike.Povežite ga z vgradnimi zvočniki na terasi in uživajte v non-stop glasbi pod milim nebom ali / in zvezdami.Zmogljiv digitalni ojačevalnik razreda-D (s 125W na kanal) napaja majhne ali velike zvočnike.Upr..
€ 779,00
Brez DDV:€ 638,52
Proizvajalec: SONOS
Oživite vso svojo zabavo z briljantno realističnim zvokom Arc, ki vključuje Dolby Atmos. Uživajte v upravljanju z daljinskim upravljalnikom, aplikacijo, glasom in Apple AirPlay2. Z enajstimi visoko zmogljivimi zvočniki za jasne visoke tone, dinamične srednje tone in presenetljive nizke tone je Arco..
€ 979,00
Brez DDV:€ 802,46
Proizvajalec: SONOS
Kinematografski zvok in glasbeni streaming za samostoječe TV sprejemnike. Predvaja glasbo, TV, filme in še več. Izjemna razločnost dialoga s Speech Enhancement funkcijo. Samodejno se poveže z vašim televizorjem in daljinskim upravljalnikom. Govorno upravljanje. AirPlay2 - kompatibilnost z iOS napra..
€ 529,00
Brez DDV:€ 433,61
Proizvajalec: SONOS
Ikona, prenovljena. Akustika naslednje generacije. Nov videz. Zdaj z Bluetooth®. Poslušajte, kaj ste pogrešali. Vrhunska zvočna moč Akustična arhitektura naslednje generacije z dvojnim visokotoncem, ki jo poganja 47 % hitrejši procesor, proizvaja podrobno stereo ločitev, medtem ko 25 % večji srednj..
€ 269,00
Brez DDV:€ 220,49
Proizvajalec: SONOS
Z zvokom naslednje ravni, ki udari iz vseh smeri, vas Era 300 ne samo obkroži, temveč vas postavi v vašo glasbo. Presegnite svojo prostorsko zvočno izkušnjo S šestimi optimalno nameščenimi zvočniki spredaj, ob straneh in na vrhu, ki podpirajo Dolby Atmos Music, prelomna akustična zasnova projektira..
€ 489,00
Brez DDV:€ 400,82
Proizvajalec: SONOS
Brezžični zvočnik, ki s svojim kristalno čistim, globokim in dinamičnim zvokom pričara ultimativno slušno izkušnjo in Apple AirPlay 2 podporo. Šest zvočniških enot s prilagojenimi ojačevalniki. Tehnologija uglaševanja Trueplay zagotavlja zvok, ki je usklajen s prostorom in ostaja zvest glasbi. Upra..
€ 629,00
Brez DDV:€ 515,57
Proizvajalec: SONOS
Izjemen zvok povsod z vodotesnim in odpornim na udarce modelom MOVE. Kontrolirajte ga glasovno, s SONOS aplikacijo in Apple AirPlay 2 ter pretakajte glasbo preko Bluetootha, ko WiFi ni na voljo. Pametni zvočnik z možnostjo glasovnega upravljanja.* Dve zvočniški enoti s prilagojenima ojačevalnikoma...
€ 429,00
Brez DDV:€ 351,64
Proizvajalec: SONOS
Globok, kristalno čist zvok. Kompakten in presenetljivo zmogljiv mrežni zvočnik s glasovnim upravljanjem in Apple AirPlay 2 podporo. Pametni zvočnik z možnostjo glasovnega upravljanja.* Pametni zvočnik z možnostjo glasovnega upravljanja.* Dve zvočniški enoti s prilagojenima ojačevalnikoma. Tehnolog..
€ 219,00
Brez DDV:€ 179,51
Proizvajalec: SONOS
Kompakten, presenetljivo zmogljiv brezžični zvočnik z izredno čistim HiFi zvokom in Apple AirPlay 2 podporo. Dve zvočniški enoti s prilagojenima ojačevalnikoma. Tehnologija uglaševanja Trueplay zagotavlja zvok, ki je usklajen s prostorom in ostaja zvest glasbi. Upravljanje z eno samo preprosto apli..
€ 189,00
Brez DDV:€ 154,92
Proizvajalec: SONOS
Vaš stereo sistem ali domači kino spremenite v sistem za pretakanje glasbe. Apple Air 2 s Siri za povezavo s iPhonom ali iPadom. Svojemu avdio sistemu ali domačemu kinu dodajte vire glasbenega streaminga. Analogni, optični in coaxial digitalni avdio izhodi. Upravljanje z eno samo preprosto aplikaci..
€ 439,00
Brez DDV:€ 359,84
Proizvajalec: SONOS
Nadgradite svoje TV, glasbene in igralne izkušnje s tem osupljivo kompaktnim zvočnikom, ki je preprost za uporabo.Predvaja glasbo, TV, filme in še več.Povežite ga z vašim televizorjem in daljinskim upravljalnikom.AirPlay2 - kompatibilnost z iOS napravamiOdlična izbira za majhne do srednje velike pro..
€ 289,00
Brez DDV:€ 236,89
Proizvajalec: SONOS
Prenosni pametni zvočnik za vse vaše poslušalne dogodivščine. Neverjeten zvok povsod z ROAMom. Uživajte v glasbi, glasovnem nadzoru in poslušanju v več prostorih doma prek Wi-Fi, plus pretakanje Bluetooth®, celodnevno življenjsko dobo baterijein nepremočljivo vzdržljivost na poti. Pametni zvočnik z..
€ 189,00
Brez DDV:€ 154,92
Prikazujem 1 do 12 od 15 (2 strani)