Meni
Your Cart
RAI PENTA-Slušalke, MEZE AUDIO

MEZE AUDIO
RAI PENTA

S 5 zvočniki, ki se harmonično dopolnjujejo, in domiselno oblikovanim ergonomskim ohišjem je Rai Penta vse v podrobnostih, organski tonaliteti in brezhibnem prileganju.

“Rai Penta je vrhunec 3-letnega raziskovanja najbolj ergonomske oblike in najbolj živega zvoka za univerzalni IEM. Lahko bi ga izdali že prej, vendar smo se spet, kot pri vseh drugih naših izdelkih, želeli prepričati, da je resnično najboljše, kar lahko dosežemo.«
Antonio Meze, glavni oblikovalec in ustanovitelj Meze Audio

 

TEHNOLOGIJA VOZNIKA PENTA HYBRID

Tehnologija Penta Hybrid nam omogoča zagotavljanje harmoniziranih zvočnih frekvenc brez prekrivanja faznih težav. Da zvok gonilnikov doseže vaše bobniče, mora preiti skozi sklop ohišja/šobe/ušesne konice. Brezhibno delovanje 5 zvočnikov omogoča zelo specifična in natančna dolžina vsake zvočne cevi, ki v bistvu določa količino zraka pred vsakim zvočnikom posebej.
Naša zasnova odpravlja nepopolnosti, ki jih lahko najdete v običajnih plastičnih sistemih cevi in blažilnikov, ki se običajno uporabljajo v sklopih z več gonilniki.

 

ANATOMSKO PRILAGANJE

Ergonomija v najboljšem primeru. Čisto udobje. Občutek zračnosti in brezšivnega prileganja.
Udobnejši kot je IEM, boljša je izkušnja poslušanja, to je dejstvo. Resni avdiofili bodo preživeli ure in ure ob njihovi glasbi.
Ušesne monitorje RAI smo zasnovali tako, da zagotavljajo udobje in dolgotrajne seje poslušanja, kar omogoča resnično poglobljeno izkušnjo za vas in vašo glasbo.
Pozornost do skrajnosti do detajlov: okrogli, mehki robovi, oblikovani tako, da objamejo naravne obline od ušesa in se popolnoma prilegajo.

 

ZDRUŽLJIV Z ZVOKOM SUPER VISOKE LOČLJIVOSTI

Rai Penta brez težav deluje s katero koli napravo zaradi svoje nizke impedance in visoke občutljivosti, a če želite resnično uživati v potencialu skrbno nastavljenega niza gonilnikov, priporočamo vir visoke ločljivosti. Odziv je super visoke ločljivosti in je nad katerim koli certifikatom ali standardom.
Uravnotežen zvočni podpis z brezhibnimi mikropodrobnostmi zagotavlja neprimerljivo realističnost v celotnem širokem frekvenčnem območju, od 4Hz do 45 kHz.

 


Tehnične specifikacije:
Gonilnik: PENTA-HYBRID DRIVER (4 x Customized Balanced Armature in 1 x Dynamic
Voznik deluje harmonično skupaj)
Frekvenčni razpon: 4Hz – 45kHz
Impedanca: 20Ω
Občutljivost: 100dB SPL/1mW
Največja vhodna moč: 30mW
Popačenje: <1%
Standardni kabel: pleteni kabel iz SPC
(posrebrene bakrene) žice po meri, ki se končajo s prevleko iz rodija 3,5 mm
Kabli za nadgradnjo (na voljo posebej):
MMCX SPC kabel do uravnoteženega 2,5 mm pozlačenega
MMCX SPC kabel do uravnoteženega 4,4 mm pozlačenega
kot dodatna oprema


€ 1.099,00
brez DDV: € 900,82