Meni
Your Cart
ADVAR-Slušalke, MEZE AUDIO

MEZE AUDIO
ADVAR

ADVAR, ki spominja na sijoč dragulj, ki vas popelje skozi mistično ljudsko pravljico, skriva močan, podroben, resničen zvok za edinstveno oblikovanim ohišjem iz nerjavečega jekla. ADVAR je uravnotežena mešanica funkcije in lepote IEM kot noben drug.


»Ko smo razvili ADVAR, je bil naš cilj ustvariti nekaj pomembnega. Zvok, ki je prefinjen, duhoven in brezčasen. Mislim, da rezultat, ki smo ga dosegli, tako dobro odraža duh Meze Audio.”
– Antonio Meze, glavni oblikovalec in ustanovitelj Meze Audio


NAVDIH OD ROMUNSKEGA IZROČILA

Za arhaične civilizacije v Romuniji je bil ADVAR podoben talismanu ali amuletu – za katerega so verjeli, da je vsemogočen, je bil simbol absoluta, ki naj bi prinašal blagoslov tistim, ki ga nosijo.

Kot potomci starodavnih civilizacij smo si zadali poslanstvo ohraniti bistvo naše kulture in ga posredovati naprej. Ta IEM, ki zajame prav to bistvo, je pripravljen vnesti ravnovesje v vsakdanje življenje v obliki harmonično uglašenega zvoka.

ADVAR je samostojna vizualna in zvočna umetnost, ki je pripravljena razkriti svoje skrivnosti del za delčkom, z vsakim poslušanjem.


ZVOK, KI PRESEGA OBIČAJNO

S prikupno kakovostjo zvoka, ki se ujema z različnimi preferencami poslušanja, ADVAR zagotavlja zvočno prefinjenost, ki ne pušča prostora za kompromise.

Znotraj ohišja natančno uglašen 10,2 mm enojni dinamični gonilnik ustvarja toplo, dinamično predstavitev, ki ostaja zvesta že uveljavljenemu značilnemu zvoku Meze Audio. Membrana nudi impresiven nadzor po celotnem frekvenčnem območju in pušča prostor gladkemu, žametnemu zvoku.

Podrobnosti niso bile žrtvovane – ADVAR bo razkril posebnosti z neverjetno natančnostjo in dal življenje novim, presenetljivim notam, ki čakajo, da jih odkrijete v vaših najljubših pesmih.

ADVAR je enostaven za upravljanje in se dobro ujema s katero koli napravo, zahvaljujoč visoki občutljivosti in nizki impedanci. Zagotavlja natančnost in zvestobo od 10hZ do 30kHz, kar vam ponuja očarljivo izkušnjo poslušanja.


SILUETA, NAVDIHNJENA Z NARAVNIMI VZORCI

Z obliko, ki jo navdihuje zaobljena površina surovega hematita in skrbno izklesanimi zapletenimi krivuljami, ima lupina iz nerjavečega jekla ergonomsko oblikovan dizajn, ki omogoča preprosto vstavljanje in odstranjevanje slušalk.

Naše dolgotrajno iskanje optimalnega prileganja je privedlo do kot skala trdne oblike, ki zagotavlja največjo stabilnost. Ohišje se rahlo nasloni na uho in skupaj z nadušesnimi kaveljčki zmanjša nelagodje med daljšim poslušanjem. Vijugasta zasnova pomaga izboljšati lastnosti izolacije hrupa slušalk.


IZRAZ NAŠE STOLETNE DEDIŠČINE

Posvetni gozdovi iz Maramureša, razgledi z gorskih vrhov, šepet naravnih izvirov so tisto, kar nas navdihuje pri ustvarjanju. Skozi zgodovino so rojaki iz te dežele za zaščito svojega svetega prostora uporabljali zapletene simbole prednikov, izrezljane v les, ki so se prenašali iz roda v rod.

Zunanji krogi so podobni naši predstavitvi »hore«, tradicionalnega plesa, ki za Romune nosi kozmično simboliko – krog ljudi, združenih v rokah, predstavlja ples planetov okoli Sonca, čarobno združitev oprijemljivega z duhovno. V središču kroga je Sonce samo. Zaščitnik pred temo, vir svetlobe, ki omogoča, da vse uspeva in raste.

Ta zaščitni znak, ki spremlja Advar, je postavljen tukaj, da razkrije delček ene stvari, ki nas dela najbolj edinstvene – naše duše, rojene v Maramurešu.Tehnične specifikacije:
Gonilnik: 10,2 mm dinamični gonilnik
Frekvenčno območje: 10 Hz - 30 kHz
Impedanca: 31 Ω
SPL: 111dB/mW
Popačenje: <1% pri 1kHz
Standardni kabel: pleten kabel iz žic po meri SPC (posrebrenega bakra), ki se končajo s pozlačenimi 3,5 mm
Kabli za nadgradnjo (na voljo posebej):
MMCX SPC kabel do uravnoteženega 2,5 mm pozlačenega
MMCX SPC kabel do uravnoteženega 4,4 mm pozlačenega
Materiali: Trdno ohišje iz nerjavečega jekla, izdelano z brizganjem kovine, s CNC končno obdelavo
Končna obdelava: visokosijajna črna kromirana obloga na glavni lupini


€ 699,00
brez DDV: € 572,95