Meni
Your Cart
12 CLASSICS V2-Slušalke, MEZE AUDIO

MEZE AUDIO
12 CLASSICS V2

Zaprite zavese za nekaj najboljših ušesnih ušesnih ušes. Meze 12 V2 temeljijo na najbolje prodajani Meze 12 Classics in imajo precej resen zvok s prijetnim videzom in občutkom. Med vsemi slušalkami osnovnega razreda je to izbira št. 1 za avdiofilske poznavalce.

 

Meze praznuje svojo deseto obletnico z neverjetno posodobljeno različico Meze – 12 Classics V2

Leto 2021 zaznamuje 10. obletnico Meze in vračajo klasično in elegantno zasnovo na Meze 12 Classics, stopijo na Ver.2(V2). Podobno kot originalni Meze – 12 Classics V2 je dizajn zlitje lesa in kovinskih materialov. Poleg cilja na zniževanje resonančnih frekvenc. In ne ogroža zvoka in dizajna, tudi po zelo dostopni ceni.

 

Vsaka slušalka ima svoje vzorce in je čudovito videti.

Nadgrajen 8 mm dinamični gonilnik iz Mylar vlaken, prevlečen s titanom, zagotavlja zelo nizko popačenje, veliko podrobnosti je tudi na telefonih in prenosnikih. Material trdne membrane lahko daje napačen vtis, da zveni hladno ali ostro. Toda Mezeju uspe doseči, da 12 Classics V2 zveni zelo nevtralno in uravnoteženo.

Presenečeni boste nad tem, kako zračen, energičen in ko je dobro nabit, ima vokal veliko polnost. 12 Classics V2 zmore dobro avtoritativno obvladati moške ali ženske vokale in se dobro obnese pri vseh žanrih, ki jih vključite. Zagotovite si nekaj skladb višje ločljivosti in močnejšo izhodno moč. In ne boste verjeli, koliko muzikalnosti lahko dobite s tem dizajnom, ki je vreden denarja!

 

Trdna konstrukcija

12 Classics V2 je z ravnim prileganjem v uho, elegantnim dizajnom in solidno zvočno zmogljivostjo idealen za vsak življenjski slog. Izvedba 8-milimetrskega gonilnika, prevlečenega s titanom, reproducira razločen, naraven in dobro artikuliran zvok ter ponuja poglobljeno, zračno izkušnjo. Z omogočanjem dobrega prostora za razkritje vseh frekvenc je 12 Classics V2 izraz muzikalnosti in realizma.

 

Meze – 12 Classics V2 je pripravljen na potovanje

Ko se življenje zgodi, je Meze – 12 Classics V2 najboljši spremljevalec, ki igra melodijo, na ulicah, doma, kjer koli že ste. Zanesljiv tekstilni kabel z bakrenim pridihom, opremljen z udobnimi ušesnimi nastavki. In čudovito oblikovana prenosna torbica EVA, pripravljena na različna potovanja.

 


Tehnične specifikacije:
Frekvenčni odziv: 16Hz – 24KHz
Impedanca: 16Ω
Občutljivost: 101dB (+/- 3db)
Skupno harmonično popačenje: < 0,5 %
Dušenje hrupa: do 26dB
8 mm milar gonilnik, prevlečen s titanom
3,5 mm pozlačen jack vtič
6N OFC kabel, dolžina: 1,2 m
Brez mikrofona in daljinca

  • Proizvajalec: MEZE AUDIO
  • Model: meze_12_classics_v2
Informativna cena:
€ 89,00
(vključuje 22% DDV)