Meni
Your Cart
109 PRO PRIMAL-High-End, MEZE AUDIO
109 PRO PRIMAL-High-End, MEZE AUDIO
109 PRO PRIMAL-High-End, MEZE AUDIO
109 PRO PRIMAL-High-End, MEZE AUDIO
109 PRO PRIMAL-High-End, MEZE AUDIO
109 PRO PRIMAL-High-End, MEZE AUDIO
109 PRO PRIMAL-High-End, MEZE AUDIO
109 PRO PRIMAL-High-End, MEZE AUDIO
109 PRO PRIMAL-High-End, MEZE AUDIO
109 PRO PRIMAL-High-End, MEZE AUDIO
109 PRO PRIMAL-High-End, MEZE AUDIO
109 PRO PRIMAL-High-End, MEZE AUDIO

MEZE AUDIO
109 PRO PRIMAL

Odkrijte izkušnjo Primal – naše povabilo v svet, kjer se vrhunski zvok sreča s surovostjo narave. Primal, rojen iz zapuščine originalnega 109 PRO, je raziskovanje organskih oblik in oblik, ki pripovedujejo zgodbo o neomajni predanosti, umetnosti in izdelavi.

Prve dinamične odprte slušalke Meze Audio, 109 PRO, so dokaz naše zavezanosti, da presežemo zvesto reprodukcijo zvoka in zagotovimo čista čustva.

"V jedru vsega je glasba izraz čustev, praznovanje življenja in znamenje večnih spominov. Vsak del 109 PRO, od vrhunskih materialov, ki smo jih uporabili, do zapletenega inženiringa, uteleša isto čustvo, ki je naše najljubše glasba nam daje občutek."
- Antonio Meze, glavni oblikovalec in ustanovitelj Meze Audio.


DIZAJN MEMBRANE

V svetu hitre tehnologije stavimo na preizkušene osnove. Naš novi 50-milimetrski dinamični gonilnik, sestavljen in nastavljen z vrhunsko natančnostjo, nam je omogočil premikanje meja hitrosti, natančnosti in dinamičnega razpona.

Da bi izpolnili akustične cilje, ki smo si jih zastavili za 109 PRO, smo naša prizadevanja za raziskave in razvoj usmerili v raziskave materialov za vsako komponento gonilnika.

Prizadevanje za maksimiranje zvočnih zmogljivosti slušalk se je začelo z membrano, kjer smo se osredotočili na iskanje popolnega ravnovesja med maso in togostjo.

Naloga izboljšanja absorpcije tresljajev je stabilizacijski obroč iz zlitine bakra in cinka, kjer izbira materialov prispeva k znatnemu zmanjšanju popačenja.

Poleg obeh ležita lahek in učinkovit neodimski magnet in bakrena tuljava. Skupaj sta vgrajena v visoko natančen aluminijast okvir, obdelan s CNC strojem, ki je dokazano izjemno zanesljiv.

 

AKUSTIČNA OBLIKA

Z odprto zasnovo smo želeli, da je 109 PRO živ in vznemirljiv ter poslušalcu omogoča, da se poveže z glasbo na globlji ravni.

Skrbno uglašen s strani naše hišne inženirske ekipe ponuja čustveno privlačen zvok z odličnimi podrobnostmi, jasnostjo in ravno pravšnjo mero prodornosti. Njegov organski značaj, združen z vrhunsko dinamiko, odlično sliko in polnim vokalom, oživi podrobnosti, ki vznemirjajo dušo. Poleg tega je enostavno voziti iz večine naprav, ne glede na to, ali govorimo o prenosnih virih ali zapletenih domačih nastavitvah.

Struktura v obliki pajka in akustično prozorna rešetka znotraj ušesne školjke razkrivata voznika z obeh strani, kar ustvarja naš najbolj odprt vzorec doslej. Po načelih antropometrije smo gonilnik postavili pod natančnim kotom in razdaljo od ušesa, da bi dosegli idealno anatomsko prileganje.109 profesionalna risba

109 profesionalna risba Pogonska enota, nameščena pod natančnim kotom in oddaljenostjo od ušesa, doseže idealno anatomsko prileganje za čim bolj naravno izkušnjo poslušanja.

Velur blazine udobno obdajajo ušesa in zagotavljajo optimalno tesnjenje za ustvarjanje naravnega zvoka. Ker je velur veliko mehkejši in bolj zračen kot usnje, prav tako preprečuje potenje in pregrevanje med dolgotrajnim poslušanjem.

Samonastavljiv naglavni trak porazdeli težo, da zagotovi enakomeren pritisk za vsako obliko in velikost glave.

 

VRHUNSKA ZGRADBA JE ENAKO – VRHUNSKA IZKUŠNJA

Pri 109 PRO gre predvsem za udobje – od strukturne zasnove slušalk do izbire materialov, vse odločitve so bile skrbno sprejete, da bi zagotovili, da končni izdelek dosega naš najvišji standard v smislu ergonomije. Ko slušalke enkrat namestite na glavo, morajo postati neopazne, tako da vam ostane le glasba.

S to perspektivo v mislih smo združili orehov les, cink, manganovo jeklo in vegansko usnje v udobno, lahko, a zelo vzdržljivo strukturo.

 

TRAJNOSTNO POSEKAN LES

Les črnega oreha, ki ga uporabljamo za naše slušalke, izvira izključno iz virov s potrdilom o poreklu, pridelan iz zrelih dreves, ki so dosegla konec svojega življenjskega cikla. Tako varujemo okolje, puščamo prostor za novo življenje, medtem ko stara drevesa spet zasijejo v obliki Meze slušalk.Tehnične specifikacije:
Velikost pretvornika: 50 mm
Frekvenčni odziv: 5Hz - 30KHz
Občutljivost: 112dB SPI pri 1KHz, 1mW
Impedanca: 40 Ω
Teža: 375 gr (13 oz) brez kablov
Ušesne školjke iz črnega orehovega lesa

DODATKI
Etui: trda EVA torbica
Priložena dva kabla:
     - 1,5 m mehak TPE kabel s 3,5 mm priključkom
     - 3m mehak TPE kabel s 3,5 mm priključkom
Adapterji:
     - 6,3 mm jack adapter

Garancijska doba: 2 leti


Informativna cena:
€ 999,00
(vključuje 22% DDV)