Meni
Your Cart
ERA-1-Slušalke, QUAD
ERA-1-Slušalke, QUAD
ERA-1-Slušalke, QUAD
ERA-1-Slušalke, QUAD
ERA-1-Slušalke, QUAD
ERA-1-Slušalke, QUAD
ERA-1-Slušalke, QUAD
ERA-1-Slušalke, QUAD

QUAD
ERA-1

Slušalke s planarno membrano
Quad je bil v svoji zgodovini odgovoren za številne pomembne hi-fi izdelke, nobeden ni bolj znan kot zaporedne generacije ESL – najbolj cenjenega elektrostatičnega panelnega zvočnika na svetu, tehnologije, ki jo je izumil ustanovitelj podjetja Quad Peter Walker.
Za ustvarjanje ERA-1 – prvih slušalk v zgodovini podjetja – je Quad razvil ravninski magnetni pogon, ki zagotavlja hitro, odprto in pregledno delovanje. Posledični zvočni realizem in zvestoba viru sta v celoti v skladu z dediščino znamke in prikazujeta lastnosti, podobne slavnim ESL.

Tehnologija
Večina slušalk uporablja masovno izdelane dinamične stožčaste gonilnike, katerih omejitve lahko ovirajo prehodni odziv in povzročijo neenakomeren frekvenčni odziv. Najsodobnejša planarna magnetna tehnologija Quad zagotavlja bolj naraven in natančen zvok, ki zagotavlja, da slišite vsako nianso posnete glasbene izvedbe.
Quad ERA-1 vključuje izjemno tanko, električno aktivno membrano – tanjšo od človeškega lasu, vendar izjemno močno in zelo elastično ter tehta manj kot količina zraka, ki ga izpodrine. To je združeno z natančno razporejenim magnetnim sistemom, zasnovanim tako, da poveča občutljivost in doslednost uporabljene sile v območju voznika.
Patentirana nelinearna tehnologija dušenja tresljajev omogoča, da voznikov brez težav razširjen frekvenčni odziv sliši neomadeženo, kar zagotavlja vrhunsko jasnost. Kovinska votlina za zvočnikom je posebej zasnovana za optimalno akustično delovanje, sama zvočnika pa sta tesno usklajena, da zagotovita prostorno, tridimenzionalno stereo sliko.

  • Proizvajalec: QUAD
  • Model: quad_era-1

Informativna cena:
€ 749,00
(vključuje 22% DDV)