Meni
Your Cart

DAC215

DAC215-Predojačevalniki, COPLAND
DAC215-Predojačevalniki, COPLAND
DAC215-Predojačevalniki, COPLAND
DAC215-Predojačevalniki, COPLAND
DAC215-Predojačevalniki, COPLAND
DAC215-Predojačevalniki, COPLAND
DAC215-Predojačevalniki, COPLAND
DAC215-Predojačevalniki, COPLAND
COPLAND
DAC215

UNIVERZALNI DAC VISOKE LOČLJIVOSTI, PREDOJAČEVALNIK, OJAČEVALEC ZA SLUŠALKE


Digitalna revolucija je naredila glasbo lahko dostopno. Zahvaljujoč priročnosti in impresivni kakovosti zvoka digitalnih glasbenih datotek, pridobljenih z računalnikom, mnogi avdiofili svoj osebni računalnik ali prenosni računalnik obravnavajo kot svoj primarni vir zvoka. Povezan z računalnikom bo DA215 obdeloval zvočne podatke izjemno visoke ločljivosti, kakovost predvajanja pa bodo določali predvsem podatki sami.

Povezan z računalnikom bo DA215 obdeloval zvočne podatke izjemno visoke ločljivosti, kakovost predvajanja pa bodo določali predvsem podatki sami.

Srce DA215 je odličen D/A pretvornik z več vhodi S/PDIF, zmožnostmi PCM in DSD z uporabo referenčnega 32-bitnega DAC ES9018 v quad-mono konfiguraciji, 8 mono na 2 stereo konfiguraciji.

S kombiniranjem štirih sofaznih in štirih nasprotnofaznih pretvornikov na kanal se izkoristijo statistične lastnosti signalov; moč signala faz korelira in sešteva v konstruktivnem seštevanju, medtem ko je moč šuma faz dekorelirana, kar izboljša razmerje med signalom in šumom nastale analogne valovne oblike.

Tehnologija medpomnjenja razreda A analognih filtrirnih odsekov je izposojena iz zelo cenjenih CD-predvajalnikov Copland in je sestavljena iz diskretnih tranzistorjev, ki proizvajajo osupljivo kakovost zvoka z neomejeno mobilnostjo in pospeševanjem.

DAC215 vključuje asinhroni vhod USB, tri digitalne vhode S/PDIF, analogni vhod, dva analogna izhoda (fiksni in spremenljivi) in celoten predojačevalnik z analognim nadzorom glasnosti in izhodom za slušalke na sprednji plošči s stopnjami ojačanja vakuumske cevi.

DAC215 lahko uporabite za predvajanje s slušalkami. Vendar pa ga lahko uporabite tudi kot vrhunski predojačevalnik z nadzorom glasnosti z uporabo RCA izhodov ojačevalnika.

Nadzor glasnosti in funkcijo predojačevalnika je mogoče zaobiti za čisti način DAC. Izvedba vhoda USB DA215 vključuje USB 2.0 PCM 24/32 bitni prenos podatkov do 384 kHz, vključno z izvornim DSD64 in DSD128 visoke ločljivosti.

Vhod je pretvorjen v i2s in je povezan neposredno s čipom DAC. Ko je računalnik povezan, prepozna DAC in usmeri digitalne zvočne podatke vanj, mimo notranjega zvočnega vezja izvorne naprave.

Asinhrona vrata USB-B se povežejo z vrati USB-A računalnika. Računalnik se ne napaja. Regulirano napajanje za vhodni del USB ima lastno navitje močnostnega transformatorja in hrupna računalniška linija je popolnoma prekinjena z uporabo digitalnih izolatorjev.

  • Proizvajalec: COPLAND
  • Model: copland_dac215

Informativna cena:
€ 2.200,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti