Meni
Your Cart

Znamke

v naši ponudbi

RESOLUTION AUDIO

Več kot dve desetletji je Resolution Audio prejemal pohvale za svojo natančno pozornost do podrobnosti pri ustvarjanju zelo cenjenih stereo komponent. Vodilna filozofija podjetja je bila vedno izdelava stereo komponent, ki zagotavljajo natančno in privlačno glasbeno reprodukcijo po razumni ceni. Ponosno izdelamo vsako komponento v našem obratu v ZDA in vsako enoto osebno preizkusimo, preden jo pošljemo našim strankam. Ta praktičen pristop zagotavlja najboljšo kakovost in najvišjo možno zanesljivost.

Po diplomi iz elektronskega inženirstva na MIT je Jeff Kalt ustanovil Resolution Audio. Z združevanjem globoke strasti do glasbe s tem strogim izobraževalnim ozadjem je oblikoval nekaj najboljših zvočnih komponent v naši industriji za Resolution Audio in druga znana avdio podjetja. Danes Jeff in ostali člani ekipe Resolution Audio zelo trdo delajo, da bi zgradili in pravilno podprli najboljše zveneče, najbolj zanesljive in nadgradljive izdelke, ki jih je mogoče, hkrati pa ohranjajo trdno zavezanost resnični vrednosti.

Zvesta podpora naših strank jasno pove, da smo na pravi poti.


Izdelki


Proizvajalec: RESOLUTION AUDIO
Manj moči, več glasbe Integrirani ojačevalnik C50 je zasnovan posebej za aplikacije z nizko porabo energije, kjer visoko učinkoviti zvočniki zahtevajo najčistejšo elektroniko. To pomeni manjše napajalnike, manjše odvajanje toplote in enostavnejše vezje, ki ojačevalcu omogoča boljšo komunikacijo bist..
€ 5.000,00
Brez DDV:€ 4.098,36
Proizvajalec: RESOLUTION AUDIO
Resolution Audio s ponosom predstavlja najnovejši dodatek k naši seriji Cantata: mono ojačevalnik m100. Ta ojačevalnik ima enako diskretno, izjemno čisto topologijo vezja razreda A/B kot naš visoko cenjeni integrirani ojačevalnik C50. S povečano močjo 100 vatov. Zdaj lahko uživate v celotnem sistemu..
€ 10.000,00
Brez DDV:€ 8.196,72
Proizvajalec: RESOLUTION AUDIO
Ta vznemirljiva in težko pričakovana nadgradnja našega glasbenega središča ponuja popolnoma novo zasnovo plošče DAC, skupaj z novo zadnjo ploščo, ki omogoča nove možnosti povezovanja. Ta nadgradnja predstavlja naše najnovejše oblikovalsko razmišljanje in napredne tehnike izvedbe vezij. Ponosno zgraj..
€ 10.000,00
Brez DDV:€ 8.196,72
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)