Meni
Your Cart

Znamke

v naši ponudbi

REL ACOUSTICS

NAŠA ZGODBA
Že od začetka je bilo to delo ljubezni, rojeno iz želje po popolnejši zvočni izkušnji. Začelo se je z nezadovoljstvom enega človeka nad zmogljivostjo nizkotonskih zvočnikov, ki so bili takrat na voljo. To iskanje boljšega, to prizadevanje za popoln zvok ostaja gonilna sila za REL. Vztrajala je skozi spremembe v lastništvu, spodbudila ogromen napredek v tehnologiji in inovacije v oblikovanju. Izgubite moč, dramo in zabavo, ki se skriva v odlični glasbi in filmih.


NAŠ NAMEN
Izdelujemo subwooferje. To je to. Nič drugega. Brez motenj. Nič, kar bi nam ukradlo fokus. Brez šale, da smo lahko dobri v vsem. Brez poskušanja osvojiti ves svet. Dajemo vse od sebe, da osvojimo svoj delček.

Vsak dan pridemo na delo v zasledovanju samo enega namena, proizvesti čim bolj surov, popoln, čist zvok, ujeti surovo namero umetnika. Uporabljamo najkvalitetnejše materiale, upoštevamo najzahtevnejše gradbene zahteve. Problem razmišljamo celostno. Z obsesivno strastjo in močjo si prizadevamo za popolno izkušnjo zvoka.

To počnemo, ker obožujemo zvok. Verjamemo, da lahko zvok ljudi premakne bolj kot katera koli druga čutila. Verjamemo, da je integracija nizkih tonov prek popolnega globokotonca tista, ki naredi vse ostalo boljše. In navsezadnje je veliko zadovoljstva, če to počnete dobro, ustvarjate nekaj edinstvene kakovosti, za kar veste, da vas bo navdihnilo. Zaradi tega sta trdo delo in obsedenost z vsako podrobnostjo vredna vsega truda. To je naša nagrada.


NAŠA POT
Obsedeni smo s podrobnostmi, nikoli zadovoljni, nikoli dokončani, nenehno izpopolnjujemo, poenostavljamo, gradimo iterativno na tem, kar je bilo prej. To je pot do popolnosti, neskončno prizadevanje za boljše.

Na izziv gledamo preprosto kot na potrebo po preoblikovanju električnih tokov v zvočne valove, ki lahko razširijo zmogljivosti zvočnikov. Nato se situacije lotimo celostno, pri čemer pogledamo vsak vidik nizkotonca in izboljšamo vse slabosti ali pomanjkljivosti. Nenehno preizkušanje in eksperimentiranje z novimi materiali, inženiringom ali oblikovanjem. Vedno si prizadeva dodati večjo vrednost z vsako izboljšavo z zagotavljanjem zvočnih izkušenj, brezčasne lepote in zanesljivosti, ki odtehtajo njihove stroške.

Ta pristop uporabljamo pri vsakem modelu, ne glede na njegovo velikost ali ceno. Ker verjamemo, da je iskanje popolnega zvoka vredno prizadevanje, ki se lahko začne kjer koli in traja vse življenje. Upamo, da se nam boste pridružili.


NAŠA OBSESIJA SE SREČA VAŠO OBSESIJO
Izdelujemo električne subwooferje. To je to. Nič drugega. Brez motenj. Nič, kar bi nam ukradlo fokus. Brez šale, da smo lahko dobri v vsem. Ker smo ugotovili, da lahko popoln nizkotonec preoblikuje celoten sistem domačega kina, tako da zagotovi globoko talno ropotajočo osnovo nizkih tonov, hkrati pa doda globino in jasnost srednjim tonom, kar omogoči, da zvočniki oživijo in razširijo celotno zvočno kuliso.

Od št. 25, našega največjega nizkotonskega zvočnika referenčne ravni, do Serie T/i, naše najbolj dostopne linije, je vsak nizkotonec zasnovan tako, da se celostno integrira s sistemom sorazmerne moči; nikoli ne žrtvuje kakovosti in izdelave, le prilagaja velikost in inovacije materialov, da doseže popolno ravnovesje hitrosti, moči in dosega.


Izdelki


Proizvajalec: REL ACOUSTICS
212/SX gradi na prednostih legendarnega 212/SE. Nadgrajeni zvočniki iz zlitine z rezili iz ogljikovih vlaken so močnejši, nov ploski pasivni radiator sega še globlje in naš PerfectFilter™ zagotavlja osupljivo nizke nizke tone z večjo hitrostjo in zrakom, s čimer 212/SX precej presega svojega slavneg..
€ 5.199,00
Brez DDV:€ 4.261,48
Proizvajalec: REL ACOUSTICS
Airship II povzdiguje sloves REL-a za vrhunsko brezžično povezavo v avdio industriji na nove višine. Z izkoriščanjem prednosti novega DAC/ADC instrumenta Texas se hrup v sistemu zmanjša za 12 dB. Vendar je učinek tega transformativen. Zvok je jasen, oster, dinamičen in ima bogato nasičene tonske bar..
€ 349,00
Brez DDV:€ 286,07
Proizvajalec: REL ACOUSTICS
Arrow Wireless prinaša veliko obljub in povezljivosti ožičenih REL s prilagodljivostjo postavitve in čistim kul faktorjem odličnega brezžičnega omrežja. Združljivo s Serie T/x in T/i. Ni združljivo s Tzero.   Svoboda ARROW™ BREZŽIČNA POVEZLJIVOST Arrow™ je naša metoda brez kompresije za distribuc..
€ 229,00
Brez DDV:€ 187,70
Proizvajalec: REL ACOUSTICS
Posebne in edinstvene lastnosti naše filtrirne plošče poznajo samo naši inženirji in znotraj tega vezja je ključ do oblikovanja kablov, optimiziranih za sisteme REL Sub Bass. Na voljo v dolžinah 3M, 6M in 10M. Kabli Bassline Blue, združljivi z ojačevalnikom Naim, so na voljo v dolžinah 3M in 6M.   ..
€ 399,00
Brez DDV:€ 327,05
Proizvajalec: REL ACOUSTICS
Konektorji Bassline Blue™ Line Array so enake kakovosti in izdelave kot naši znani standardni kabli BassLine Blue™, vendar so zasnovani tako, da omogočajo lepo oblečene povezave med navpično zloženimi Line Arrays of Reference in modeli serije S. Te imajo posebno ceno, da ohranijo razumne stroške las..
€ 299,00
Brez DDV:€ 245,08
Proizvajalec: REL ACOUSTICS
Carbon Special je nov model z omejeno razpoložljivostjo, ki združuje naš najnovejši inženiring z vrhunskimi komponentami iz naše referenčne linije, vse pa je nameščeno v ohišju srednje velikosti. Vsebuje naš 12-palčni gonilnik tretje generacije iz ogljikovih vlaken z novim, prilagojenim pasivnim gon..
€ 4.299,00
Brez DDV:€ 3.523,77
Proizvajalec: REL ACOUSTICS
Obstaja brezžično in obstaja brezžično REL. Po vzoru Arrow™ in Longbow™ Wireless, HT-Air prinaša veliko obljub in povezljivosti ožičenih REL-ov s prilagodljivostjo postavitve in neverjetnim faktorjem odličnega brezžičnega zvoka.   Zasnovan za Serie HT Združljiv z vsemi nizkotonskimi zvočniki REL,..
€ 199,00
Brez DDV:€ 163,11
Proizvajalec: REL ACOUSTICS
HT/1003MKII (aka The Hammer) Nora zmogljivost glede na velikost in ceno Kupite HT/1003 MKII, če nimate prostora ali ne potrebujete dodatnega izhoda naših večjih modelov. Tako preprosto je. Bolj kompakten, prav tako lep, zagotavlja enako kakovost izdelave kot njegovi bratje in sestre. S svojim slogom..
€ 849,00
Brez DDV:€ 695,90
Proizvajalec: REL ACOUSTICS
HT/1205 MKII vzpostavlja nov standard zmogljivosti za cenovno dostopne globokotonce za domači kino. Izogibanje elektronskim trikom v korist pravilno uravnoteženih prioritet; omare, ki so prave velikosti, trdno podprte in lepo obdelane. Bleščeča nova zasnova ojačevalnika, ki brez truda zagotavlja 500..
€ 999,00
Brez DDV:€ 818,85
Proizvajalec: REL ACOUSTICS
HT/1510 ponastavi pričakovanja glede standardnega nosilca REL s samozavestnim, seksi novim videzom, ki se popolnoma ujema s tradicionalno družino REL, hkrati pa zagotavlja znatno povečano moč in izboljšano, no, skoraj vse. Predator II zagotavlja nadgrajeno zmogljivost v vseh kategorijah zmogljivosti..
€ 2.099,00
Brez DDV:€ 1.720,49
Proizvajalec: REL ACOUSTICS
No.32 uživa v redkem položaju, da povzdigne naš referenčni obseg v še višjo orbito. No.32 ohranja izjemno lepoto naših ukrivljenih referenčnih omaric, posodobljen 15-palčni (380-milimetrski) gonilnik iz pravih ogljikovih vlaken, ki se ponaša s 4-palčnim (100-milimetrskim) skupnim hodom in našim izje..
€ 11.799,00
Brez DDV:€ 9.671,31
Proizvajalec: REL ACOUSTICS
No.31 ni nič manj kot čisti referenčni model, izklesan iz bokov izjemnega No.32, vendar z uporabo na novo razvitega 12″ (350 mm) gonilnika iz karbonskih vlaken. Vsak vidik No.31 je bil v primerjavi s predhodnikom celovito nadgrajen in izpopolnjen. No.31 prinaša klasičen referenčni filter, uporabljen..
€ 8.199,00
Brez DDV:€ 6.720,49
Prikazujem 1 do 12 od 18 (2 strani)