Meni
Your Cart

Znamke

v naši ponudbi

QUAD

Zgodovina Quad je ena od tehničnih dosežkov na področju reprodukcije zvoka. To je zgodba, ki se je začela z ojačevalnikom Quad 1, ki je prinesel prednosti 15-letnega znanja in izkušenj na področju profesionalnih avdio in industrijskih izdelkov k nalogi izdelave najnatančnejšega domačega avdio ojačevalnika svoje starosti.

Nekaj ​​let kasneje, leta 1953, je bil izdelek, ki je postavil standard za ojačevalnike, Quad II Power Amplifier, čas kronanja kraljice Elizabete in leto, ko je bil Mount Everest končno osvojen. Ta ojačevalnik je uvedel načelo katodne sklopitve skozi izhodni transformator za zmanjšanje harmoničnega popačenja na skoraj zanemarljivo raven. Njegova očitna premoč je bila tolikšna, da je ta model ostal v proizvodnji 18 let. Tri leta pozneje, leta 1956, je Quad predstavil prvi pravi elektrostatični zvočnik polnega razpona. Ta izjemen izdelek (kasneje znan kot ESL 57) je uporabljal plastično folijo, ki je skoraj brez mase, kot gibljivo membrano med dvema naelektrenima ploščama. V primerjavi z zvočniki z gibljivo tuljavo je bil ESL 57 brez neželenih barv in popačenj. Ta prelomni izdelek je ostal v proizvodnji, skoraj nespremenjen, 28 let.

Leta 1967 je Quad predstavil svoje prve tranzistorske ojačevalnike, krmilno enoto 33 in ojačevalnik moči 303. Ti ojačevalniki so uvedli novo izhodno stopnjo "Triples", ki je rešila vse težave s toplotno nestabilnostjo, ki so pestile zgodnje tranzistorske zasnove. Radikalni tako v oblikovanju vezij kot v videzu so leta 1969 prejeli nagrado Design Council Award.

Zmogljivost ojačevalnika je naredila še korak naprej leta 1975 s prihodom ojačevalnika Quad 405 'Current Dumping'. Ta izjemna nova topologija vezja ostaja ena redkih resnično izvirnih zasnov ojačevalnikov in je vse od takrat predstavljena v izdelkih Quad. Za to tehnologijo je bil Quad leta 1978 nagrajen s Kraljičino nagrado za tehnološke dosežke. Quadu so bile podeljene številne druge prestižne nagrade z vsega sveta. Leta 1981 je Quad napovedal ESL 63; elektrostatični zvočnik polnega razpona, ki temelji na dveh sklopih koncentričnih obročastih elektrod, ki se napajajo skozi sekvenčno. zakasnilne črte. Ta patentirani sistem proizvaja vzorec zvočnega tlaka, ki je enak teoretičnemu idealu točkovnega izvora. Elektrostatični zvočnik Quad je spet postal referenčni standard po vsem svetu.

Prihod radikalne serije 77 leta 1994 je uvedel koncept popolnoma integriranega zvočnega sistema, ki se upravlja z dvosmernim sistemom daljinskega upravljanja. Sistem se je ponašal s številnimi novimi vrstami tehnologije vezij, pa tudi z nekaj najnaprednejše programske opreme za nadzor v potrošniških izdelkih.

Dve leti po lansiranju je Quad prejel nagrado 'Evropski ojačevalnik leta' za integrirani ojačevalnik serije 77. Leta 1999 je Quad lansiral naslednika serije 77, sedanjo serijo 99, in jo dopolnil z vrsto zvočnikov z gibljivo tuljavo, serijo L in dvema novima elektrostatičnima modeloma – ESL 988 in ESL 989.

Vsak izdelek v našem trenutnem portfelju je prejel mednarodno priznanje. Tukaj so navedeni le nekateri vrhunci iz rodovniške linije tehnoloških dosežkov Quad. Vendar pa se Quad nikoli ni prepustil tehničnemu 'one-upmanship'. Tehnologija obstaja z namenom – ta je skozi leta ostal nespremenjen. Reproducirati glasbo v obliki, ki je najbližja izvirniku.


Izdelki


Proizvajalec: QUAD
QUAD Artera Mono je najnovejši dodatek k najbolje prodajani seriji hi-fi komponent QUAD Artera. Razvit je z uporabo najmočnejših oblikovnih značilnosti, ki izhajajo iz njegovih bratov in sester, vendar ima posodobljene notranje komponente avdiofilskega razreda in večslojna vezja. Zasnova temelji na ..
€ 1.499,00
Brez DDV:€ 1.228,69
Proizvajalec: QUAD
Quad Artera Play združuje eleganten uporabniški vmesnik z najnovejšo avdio tehnologijo HD. Quad Artera Play združuje CD predvajalnik in DAC ter je kot predojačevalnik odlično dopolnilo visoko zmogljivemu močnostnemu ojačevalniku Quad Artera Stereo. Uživajte v glasbi z izjemno visoko ločljivostjo do..
€ 1.699,00
Brez DDV:€ 1.392,62
Proizvajalec: QUAD
QUAD Artera Pre je popolnoma analogni predojačevalec, ki združuje inovativen, sodoben britanski dizajn s tradicijo zvočnega podpisa QUAD. Za filozofijo je značilen čisti, čisti analogni signal. Artera Pre združuje minimalističen dizajn z visokokakovostnimi komponentami, da zagotovi kratke, neposredn..
€ 1.199,00
Brez DDV:€ 982,79
Proizvajalec: QUAD
Quad Artetra Solus, večopravilni hi-fi sistem v eni sami elegantni in prefinjeni škatli, združuje prenos CD-jev, DAC, predojačevalnik in ojačevalnik moči v enem kompaktnem ohišju z obsežnimi možnostmi povezovanja, vključno s povezavo Bluetooth. Ojačevalnik zagotavlja 2x 75 vatov pri 8 ohmih! CD, DA..
€ 1.999,00
Brez DDV:€ 1.638,52
Proizvajalec: QUAD
Integrirani ojačevalnik / DAC / predojačevalnik / CD predvajalnik za brezžično pretakanje QUAD Artera Solus Play je najnovejši dodatek k najbolje prodajani seriji QUAD Artera. Prav tako napoveduje prihod brezžičnega pretakanja zvoka in tehnologije za več prostorov v uveljavljeni portfelj QUAD Artera..
€ 2.099,00
Brez DDV:€ 1.720,49
Proizvajalec: QUAD
Od transformatorja do vhodnih konektorjev je bil vsak del Artere zasnovan od začetka, da zagotovi zmogljivost, muzikalnost in stabilnost. Artera Stereo ustvari 140 vatov RMS na kanal - zadostna moč za delovanje prvovrstnih zvočnikov, ki ostane nespremenjena tudi v zelo dinamičnih in prehodnih pogoji..
€ 1.999,00
Brez DDV:€ 1.638,52
Proizvajalec: QUAD
Slušalke s planarno membrano Quad je bil v svoji zgodovini odgovoren za številne pomembne hi-fi izdelke, nobeden ni bolj znan kot zaporedne generacije ESL – najbolj cenjenega elektrostatičnega panelnega zvočnika na svetu, tehnologije, ki jo je izumil ustanovitelj podjetja Quad Peter Walker. Za ustva..
€ 749,00
Brez DDV:€ 613,93
Proizvajalec: QUAD
Stojalo za slušalke QUAD ERA-1 je posebej zasnovano za večkrat nagrajene slušalke QUAD ERA-1. Elegantno, lepo dovršeno in popolno dopolnilo k ERA-1 je stojalo ERA-1 idealen pripomoček za lastnike slušalk QUAD in maloprodajnih ali razstavnih zaslonov. Hitro in enostavno sestavljanje, brez potrebnega ..
€ 39,00
Brez DDV:€ 31,97
Proizvajalec: QUAD
Najnovejša različica zelo cenjene serije ESL, ESL-2812 in 2912, sta praznovanje klasike. Z uporabo značilne mylar membrane, vendar ob ponovnem ocenjevanju vseh vezij in komponent, je rezultat pristna ESL izkušnja – neverjetna natančnost celotnega obsega in osupljiv realizem. ESL - Elektro statični ..
€ 10.999,00
Brez DDV:€ 9.015,57
Proizvajalec: QUAD
Najnovejša različica zelo cenjene serije ESL, ESL-2812 in 2912, sta praznovanje klasike. Z uporabo značilne mylar membrane, vendar ob ponovnem ocenjevanju vseh vezij in komponent, je rezultat pristna ESL izkušnja – neverjetna natančnost celotnega obsega in osupljiv realizem. ESL - Elektro statični ..
€ 12.999,00
Brez DDV:€ 10.654,92
Proizvajalec: QUAD
To je zvesta reprodukcija izvirnega mono ojačevalnika – novi Quad II Classic ponuja avdiofilom priložnost, da poustvarijo duh in vzdušje, ki ga proizvaja eden najbolj znanih ojačevalnikov v zgodovini zvoka. Petrovo vezje, zlasti zasnova izhodnega transformatorja, je postalo legendarno – analizirali ..
€ 1.639,00
Brez DDV:€ 1.343,44
Proizvajalec: QUAD
Quad II-Eighty, ki ga je oblikoval Tim DeParavicini, črpa navdih iz originalnega ojačevalnika Quad II. To je 80-vatni mono ojačevalnik moči, ki sledi tradiciji in filozofiji Petra Walkerja. Izhodni odsek je sestavljen iz 4 ventilov KT88, ki delujejo kot dva para v sistemu push-pull z značilno topolo..
€ 4.359,00
Brez DDV:€ 3.572,95
Prikazujem 1 do 12 od 23 (2 strani)