Meni
Your Cart
Znamke v naši ponudbi
PYLON AUDIO

PYLON AUDIO

Kdo smo.
Nastali smo iz strasti in ljubezni do glasbe. Nenehen stik z zvokom je naš občutljivi sluh izostril do te mere, da smo se odločili poklicno ukvarjati z elektroakustično industrijo. Združili smo svoje moči, vidni rezultat tega je postalo podjetje Pylon SA, ustanovljeno maja 2011. Od takrat nenehno delamo v smeri doseganja najčistejšega zvoka z najbolj prepoznavno barvo. Na osnovi neomajne motivacije in dolgoletnih strokovnih izkušenj oblikujemo zvočnike, zvočniške komplete in sorodne izdelke, ki bodo na najbolj popoln način kos vzvišenemu zvočnemu valovanju.

To je vsa naša čarovnija. Z virtuoznostjo in polno predanostjo ustvarjamo zvočnike, ki vam jih dostavimo, da lahko z veseljem razvijate svojo strast.


Zvok - uho - natančnost.
Filozofija podjetja Pylon temelji le na treh besedah.

Na začetku je bil zvok. Nastala je spontano, popolna sama po sebi, popolnoma odvisna od naše percepcije. Spoznamo ga s sluhom, do nas pride skozi ušesa - izjemno natančen sprejemnik.

Iz sluha smo pridobili določeno znanje. Pri oblikovanju zvočnikov želimo biti enako popolni natančni. Ustvarjamo za čute, glasbo razstavljamo na tone in zvoke, ki jih nato filtrirajo zvočniki. Celoten učinek je vedno odvisen od natančnosti, spretnost pri konstruiranju zvočnika se odraža v ostrini in barvi tonov. Vsemu temu se lahko popolnoma posvetimo. Močna strast, ki jo imamo v sebi, nas vodi v pravo smer, kar potrjuje stalno zanimanje za naše ohišja, pa tudi nova perspektiva v našem delovanju – zvočniški seti, naš velik izziv.

Tako lahko preprosta, nezapletena filozofija le treh besed: zvok - uho - natančnost še vedno uspe ohraniti stabilen položaj temeljev Pylon Audio - vodilne blagovne znamke na tem visoko sofisticiranem področju.


Izdelki


Proizvajalec: PYLON AUDIO
Amber MkII je model zvočnikov z nizkotonci velikega kalibra in kompresijskimi zvočniki. Komplet ponuja širok frekvenčni odziv z visoko učinkovitostjo, hkrati pa zmanjšuje razbarvanje. V dvosteznem sistemu zvočnikov nizke tone ustvarja par 12-palčnih visoko učinkovitih gonilnikov iz celuloze z relat..
€ 5.284,13
Brez DDV:€ 4.331,25
Proizvajalec: PYLON AUDIO
Sodoben, tehnološko napreden zvočnik z močnim, a barvitim in prostorskim zvokom, zavit v okusno, brezčasno ohišje v starinskem slogu – to nas je motiviralo pri oblikovanju Jade 20. Pri tej dvosmerni zasnovi smo nižjo pasovno širino zaupali lastno zasnovanemu 12-palčnemu srednjetonskemu zvočniku s k..
€ 2.978,33
Brez DDV:€ 2.441,25
Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)