Meni
Your Cart

Znamke

v naši ponudbi

PSI AUDIO

FILOZOFIJA OBLIKOVANJA
Od leta 1977 razvijamo in izdelujemo zvočnike.
Naš cilj nikoli ni bil ustvarjanje lepega zvoka, temveč popolna reprodukcija zvoka.
Umetniki in zvočni inženirji celo življenje izboljšujejo svojo umetnost in oblikujejo najboljše možne zvoke, v katerih lahko drugi uživajo. To spoštujemo.
Zato želimo le čim natančnejšo pretvorbo električnega signala v akustični signal, da lahko poslušalec sliši in ceni vso lepoto in podrobnosti.


RES EDINSTVENA TEHNOLOGIJA
V več kot 40 letih izdelave profesionalnih monitorskih zvočnikov smo pridobili veliko izkušenj in znanja ter to znanje destilirali v sofisticirano, povsem analogno tehnologijo. Ojačevalniki razreda G/H, CPR, AOI, ALG, namenski gonilniki – vse te tehnologije nam pomagajo doseči največjo natančnost za vaše potrebe poslušanja.


PODJETJE
Relec SA je podjetje, ki ima v lasti in proizvaja PSI Audio. Naše delavnice in pisarne so na idealni lokaciji v Yverdon-les-Bains v Švici sredi hitro razvijajočega se tehnološkega parka.

Relec SA je specializirano za načrtovanje in proizvodnjo zelo kakovostnih zvočnikov. Poleg PSI Audio izdelujemo tudi Rowen www.rowen.ch ter nekatere po meri izdelane zvočnike. V preteklosti smo razvili in proizvedli vrsto studijskih monitorjev za Studer
www.studer.ch
Naši prostori na 1.000 kvadratnih metrih obsegajo vse delavnice, potrebne za proizvodnjo zvočnikov: mehanika, lesarstvo, navijanje, kabliranje, PCB laboratorij, PCB montaža, magnetizacija, montažne delavnice, faze preverjanja kakovosti, 150 kubičnih metrov brezehoične komore, pakiranje, skladiščenje itd.

Naše edinstveno in multidisciplinarno strokovno znanje na področju akustike, vibracijske mehanike, elektronike in instrumentacije nam je omogočilo tudi razvoj naprav za druge industrije: seizmografe, ki opremljajo številne mostove in jezove v Evropi, visoko precizni ojačevalnik za precizne mehanske naprave, merilne instrumente za uro industrijo, akustične mize za medicinsko industrijo itd.


Izdelki


Proizvajalec: PSI AUDIO
Kompakten natančen globokotonec S svojo izjemno akustično zasnovo je A125-M enako primeren za uporabo kot mono nizkotonec ali LFE v prostorskih zvočnih aplikacijah ali kot podaljšek nizkih tonov v stereo sistemu. Ker deluje v popolnem sozvočju z vsemi zvočniki iz naše ponudbe, A125-M ponuja vso moč ..
€ 2.499,00
Brez DDV:€ 2.048,36
Proizvajalec: PSI AUDIO
Vsa naša tehnika v kompaktnem paketu A14-M je zasnovan tako, da proizvaja najvišji možni SPL in široko pasovno širino v izjemno kompaktnem ohišju. Popoln je za aplikacije z omejenim prostorom, ki še vedno zahtevajo najboljše v smislu natančnosti in zanesljivosti. Nič drugega ni blizu. "To je slušni..
€ 1.349,00
Brez DDV:€ 1.105,74
Proizvajalec: PSI AUDIO
Ljubezen radijcev A14-M je zasnovan tako, da proizvaja najvišji možni SPL in široko pasovno širino v izjemno kompaktnem ohišju. Popoln je za aplikacije z omejenim prostorom, ki še vedno zahtevajo najboljše v smislu natančnosti in zanesljivosti. Nič drugega ni blizu. »A14-M je v najboljšem smislu ne..
€ 1.369,00
Brez DDV:€ 1.122,13
Proizvajalec: PSI AUDIO
Zmogljiv studijski monitor bližnjega polja A17-M je REFERENCA monitorjev bližnjega polja. Zmogljiv glede na svojo velikost zagotavlja brezkompromisno kakovost v smislu stereo slike, nizkega nadzora in preglednosti po celotni pasovni širini. Ste pripravljeni stopiti naprej? »Ugotovil sem, da je zgo..
€ 1.899,00
Brez DDV:€ 1.556,56
Proizvajalec: PSI AUDIO
Popolnoma natančen monitor srednjega polja. Ponovno definirajte način producenstva! Je osupljiv monitor, ki se uporablja za najzahtevnejše avdio produkcije, ki uporabniku omogoča popoln nadzor nad zvočno sliko v vseh pogledih do najmanjših podrobnosti. »Kakovost in temeljna natančnost A21-M se raz..
€ 3.099,00
Brez DDV:€ 2.540,16
Proizvajalec: PSI AUDIO
Zmogljiv aktivni sredinski monitor A214-M je zasnovan kot idealen osrednji zvočnik za prostorske sisteme. Njegova neverjetna moč je optimizirana za izpolnjevanje zahtev postprodukcijskih zbirk in paketov za mešanje filmov. »A214-M je popolna rešitev za sredinski zvočnik v moji postavitvi. Horizonta..
€ 2.499,00
Brez DDV:€ 2.048,36
Proizvajalec: PSI AUDIO
Compact Mastering Monitor Inovativna arhitektura A215-M omogoča njegovo izjemno zmogljivost za profesionalno obvladovanje in avdiofilsko poslušanje. Optimiziran za sedeče ali stoječe poslušanje reproducira zvočne prostore z osupljivo natančnostjo. »A215-M preseneča s svojo zmogljivostjo zagotavljan..
€ 3.699,00
Brez DDV:€ 3.031,97
Proizvajalec: PSI AUDIO
Natančen nizkotonec celotnega obsega Za tiste, ki želijo več kot le "nekaj basa": A225-M je idealen dodatek k kateremu koli sistemu za spremljanje zvoka PSI Audio, ki zagotavlja zvestobo enake blagovne znamke najnižjim frekvencam – natančnost do 24 Hz! »Pravi trik je istočasno zagotoviti čisto nevt..
€ 3.790,00
Brez DDV:€ 3.106,56
Proizvajalec: PSI AUDIO
Popolnost trismernega studijskega monitorja A23-M je kombinacija naše napredne analogne tehnologije in razvoja edinstvenega srednjetonskega gonilnika. Rezultat je natančnost, ki še nikoli ni bila dosežena na 3-smernem monitorju. Spraševali se boste, kako vam je sploh uspelo delati brez njega. “Švi..
€ 4.499,00
Brez DDV:€ 3.687,70
Proizvajalec: PSI AUDIO
Najbolj natančen 3-smerni studijski monitor doslej Popolnoma nov in inovativen gonilnik srednjega tona, ki je v celoti razvit in izdelan v podjetju, pripelje A25-M še bližje absolutni popolnosti. Predstavljajte si, da slišite zvok tako naravno kot v resničnem življenju. Zvočniki izginejo, zaupate t..
€ 5.999,00
Brez DDV:€ 4.917,21
Proizvajalec: PSI AUDIO
Aktivni bas trap Edinstven: enostaven za postavitev in premikanje, kalibracija ni potrebna, enako učinkovit kot pasivni absorberji, 25-krat večji od njegove velikosti, AVAA C20 običajno skrajša resonančni čas vseh sobnih načinov med 15 Hz in 150 Hz do 50 %*. »Skratka, v basu ni bilo dovolj »BOO..« ..
€ 2.599,00
Brez DDV:€ 2.130,33
Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)