Meni
Your Cart

A21-M

A21-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A21-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A21-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A21-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A21-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A21-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A21-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A21-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
PSI AUDIO
A21-M

Popolnoma natančen monitor srednjega polja. Ponovno definirajte način producenstva!

Je osupljiv monitor, ki se uporablja za najzahtevnejše avdio produkcije, ki uporabniku omogoča popoln nadzor nad zvočno sliko v vseh pogledih do najmanjših podrobnosti.

»Kakovost in temeljna natančnost A21-M se razteza skozi ves zvočni pas. Glasovi in akustični instrumenti zvenijo tako, kot bi morali. Stereo slikanje je res ostro fokusirano in natančno. Tudi novi tviter je uspešen ...«
Phil Ward, zvok na zvok

Vaša zgodba o uspehu z A21-M
Samo vi veste, kje se vaša zgodba začne in kdo ve, kam vas bo pripeljala?
Z A21-M zagotovo veste, kaj slišite: natančna replika zvoka, ki naj bi bil.
Prepričajte se, da se majhne podrobnosti med mešanjem ne morejo izmuzniti mimo vas, saj jih A21-M vse odkrije pred vami. Ta kakovost je PSI Audio prislužila spoštovanje strokovnjakov za zvok po vsem svetu. Kot velik monitor bližnjega polja A21-M postavi celotno zvočno kuliso tik pred vaša ušesa z nenavadno natančnostjo, tako realistično in naravno, kot je lahko reprodukcija. Nehajte poslušati majhne napake – z A21-M jih preprosto slišite. Moramo pa vas opozoriti: ko boste izkusili pravo stvar, ne boste mogli sprejeti nič manj.

Popolna stereo slika
Stereo je več kot le razlika v glasnosti med levim in desnim kanalom. Fazna razmerja so najpomembnejša za določitev natančnega položaja signala v akustičnem prostoru – in zato enako pomembna pri razvoju zvočnikov PSI Audio. Natančna fazna poravnava, ki jo zagotavlja tehnologija PSI Audio CPR, poustvari živo prostorsko izkušnjo poslušanja, kot je bilo predvideno. Postavitev inštrumentov, ovojnice odmeva in celo artefakte stiskanja je enostavno prepoznati s fazno popravljeno reprodukcijo zvočnikov PSI Audio.

Razširite nizke frekvence in dodajte moč
Ko se uporablja z enim od naših globokotonskih zvočnikov, se A23-M spremeni v osupljiv 4-stezni sistem z izjemno natančnim nadzorom vseh frekvenc, od zelo nizkih tonov do najvišjih.
Dodajte naš kompaktni Sub A125-M (za doseganje največjega SPL A23-M sta potrebni dve enoti) ali naš Sub A225-M celotnega obsega.

Moč 280 + 45W
Frekvenčni razpon 38Hz – 23kHz
Največji vrh SPL@1m 121dB
Običajna razdalja poslušanja 1 do 3 m
100 % analogno – brez DSP
Ravni frekvenčni odziv
Popolna stereo slika
Ročno izdelan srednjetonec IN visokotonec
Visokotonsko srednjo enoto je mogoče zasukati za 90°
Ojačevalniki razreda G/H
Individualno kalibrirano
5+1 leto garancije
Ročno izdelano v Švici

Maloprodajna cena je za 1 kos v RDEČI barvi.

  • Proizvajalec: PSI AUDIO
  • Model: psi_audio_a21_m
Informativna cena:
€ 3.099,00
(vključuje 22% DDV)