Meni
Your Cart
BASS 08-Profesionalni Avdio, HEDD AUDIO
BASS 08-Profesionalni Avdio, HEDD AUDIO
BASS 08-Profesionalni Avdio, HEDD AUDIO
BASS 08-Profesionalni Avdio, HEDD AUDIO

HEDD AUDIO
BASS 08

BASS 08, izjemno kompakten nizkotonec, poln zvočnih inovacij

Zelo kompakten BASS 08 je HEDD-ova vstopnica v svet vrhunskih globokotonskih zvočnikov. Popolnoma se prilega našim dvosmernim sistemom HEDD TYPE 05 MK2 in TYPE 07 MK2, saj razširi njihov frekvenčni razpon na 24 Hz, kar zvoku doda globino in fizičnost. Toda kljub temu, da je odličen in sodoben globokotonec za vse vrste aplikacij, se ponaša z nekaj edinstvenimi in zelo praktičnimi novimi funkcijami.

V povezavi s parom monitorjev HEDD MK2 je mogoče zgraditi popolnoma linearno fazno satelitsko nastavitev nizkotonskega zvočnika, s čimer odpravite tipično razmazanost, ki se pogosto pojavi, ko se zvočniki in nižji zvočniki uporabljajo brez posebne obdelave prostora. In za vse vas, ki ste navdušeni nad nadzorom zvoka, smo dodali celo nadzor Satellite OFFSET, ki pomaga kompenzirati težave z zvokom, ki izhajajo iz neidealne postavitve med monitorji in nizkotoncem. Uporabite ga za dodajanje ali odštevanje ± 2 m satelitske razdalje glede na podlokacijo.

Dodatne funkcije vključujejo več filtrov X-over, ki vam omogočajo izbiro med različnimi točkami križanja (vključno s prilagodljivim LFE za domači kino), način LF, ki omogoča, da BASS 08 znižate še nižje (20Hz!) za ceno nekaj skupni SPL.

Analogne in digitalne povezave AES so na voljo v tej kompaktni in inovativni napravi.


HEDD Lineariser®
S prenosom naše priznane tehnologije HEDD Lineariser® v svet globokotonskih zvočnikov je možno fazno korekcijo sinhronizirati med monitorji HEDD MK2 in nizom nizkotonskih zvočnikov HEDD BASS za kompenzacijo skupinskih zakasnitev. Rezultat je fantastična jasnost in integrirana zvočna izkušnja med HEDD sub in sateliti.

Zaprto ali preneseno
Tako kot naši monitorji tudi nizkotonski zvočniki HEDD uporabljajo posebej zasnovane nizkotonske priključke, ki omogočajo voluminozen nizkotonski odziv z impresivno razširitvijo. Vendar pa se nizkotonski zvočniki lahko spremenijo v funkcionalno nov dizajn s preklopom stikala in uporabo priloženih vtičev. Na novo uveden zaprt način delovanja ima koristi od obsežnih raziskav, ki so bile izvedene v našem referenčnem sistemu za spremljanje, HEDD Tower Mains. Z zapiranjem nizkotonskih vrat BASS 08 stopi na naslednjo raven natančnosti in točnosti.

Skupinska kompenzacija zamude
Da bi dosegli resnično zvočno integracijo in sistemsko fazno linearnost med monitorji MK2 in nizkotonskimi zvočniki BASS, smo ustvarili orodje, ki kompenzira daljši skupinski zamik nizkotonskih zvočnikov. To nam omogoča, da dobesedno izbrišemo standardne težave, kot sta madež in dezorientacija, ki sta pogosto neločljivo povezani z uporabo tradicionalnih globokotonskih zvočnikov.


Informativna cena:
€ 1.299,00
(vključuje 22% DDV)