Meni
Your Cart
A25-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A25-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A25-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A25-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A25-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A25-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO

PSI AUDIO
A25-M

Najbolj natančen 3-smerni studijski monitor doslej

Popolnoma nov in inovativen gonilnik srednjega tona, ki je v celoti razvit in izdelan v podjetju, pripelje A25-M še bližje absolutni popolnosti. Predstavljajte si, da slišite zvok tako naravno kot v resničnem življenju. Zvočniki izginejo, zaupate temu, kar slišite, in pustite, da vaša ušesa delujejo s popolnim zaupanjem. To dobite z A25-M!

»Zdi se, da je ta zvočnik sposoben brez napora slišati močan čustveni izraz v glasbi, strast nastopa in strokovnost izkušenega inženirja, jasneje kot mnogi drugi zvočniki, ki bi jim še vedno brez pomisleka podelil certifikat kakovosti. Mislim, da je natančnost A25-M tista, ki lahko predstavi glasbeno kreativnost in tehnično dovršenost v produkcijah kot razlikovalno lastnost s svojo fino dinamiko. “
Fritz Fey, Studio Magazin Nemčija

Vaša zgodba o uspehu z A25-M
Samo vi veste, kje se vaša zgodba začne in kdo ve, kam vas bo pripeljala? A25-M vam ponuja tri poti do vašega cilja; tri poti do popolnosti. In če morate zvočnike postaviti na stran, lahko visokotonec in srednjetonec zasukate po svojih željah.
Potem je tu še zvok, ki je PSI Audio prislužil spoštovanje avdio profesionalcev po vsem svetu. Predstavljajte si, da glasbeniki, inštrumenti, same note oživijo tik pred vašimi očmi, tako živo, da jih skoraj lahko vidite, se jih dotaknete, vonjate les kitare, občutite vibriranje te strune. A25-M se zelo trudi, da bi olajšal vaše delo – lahko se samo premikate po naravnem zvočnem odru in manipulirate z njegovimi elementi, pri čemer imate vedno popoln nadzor nad tem, kar počnete. Postanite eno z glasbo prek najbolj natančnih monitorskih zvočnikov na trgu.

Moč EXD
Naš pogon Extended Dome Driver (EXD) ohranja prednosti kupolastih in stožčastih tipov konstrukcije, medtem ko odpravlja pomanjkljivosti.
Ko se uporabijo za srednjetonce, kupolasti gonilniki ponavadi postanejo nestabilni na sredini kupole ali pretežki zaradi uporabe bolj togega materiala in lahko nudijo le zelo omejeno pasovno širino v nizkem koncu. Po drugi strani stožčasti gonilniki predstavljajo relativno veliko težo v svoji sestavi membrane, protiprašne kapice, pajka in vzmetenja, kar omejuje SPL in lahko povzroči popačenje. Prav tako omejujejo pretok zraka s težkimi oblikami košar. Celo protiprašni pokrov lahko popači reprodukcijo.
Naš gonilnik srednjega tona EXD, razvit za A25-M, pa združuje 4-palčno stožčasto membrano iz papirja, prepojeno z lateksom in grafitom, z lahko polipropilensko kupolo, ki sta neposredno povezani z zvočno tuljavo. Z dimenzijami in razmerjem teže tuljave in membran, optimiziranih na ta način, naš EXD ponuja višji SPL pri nižjem popačenju, s čimer potiska novi A25-M še bližje popolni natančnosti. Za nadaljnje izboljšanje njegove zmogljivosti je novi gonilnik vgrajen neposredno na vrtljivo pregrado brez košare.

Razširite nizke frekvence in dodajte moč
Ko se uporablja z enim od naših globokotonskih zvočnikov, se A23-M spremeni v osupljiv 4-stezni sistem z izjemno natančnim nadzorom vseh frekvenc, od zelo nizkih tonov do najvišjih.
Dodajte naš kompaktni Sub A125-M (za doseganje največjega SPL A23-M sta potrebni dve enoti) ali naš Sub A225-M celotnega obsega.

Moč 330 + 130 + 55W
Frekvenčni razpon 28Hz – 23kHz
Največji vrh SPL@1m 124dB
Običajna razdalja poslušanja 1,3 do 4 m
100 % analogno – brez DSP
Ravni frekvenčni odziv
Popolna stereo slika
Ročno izdelan srednjetonec IN visokotonec
Visokotonsko srednjo enoto je mogoče zasukati za 90°
Ojačevalniki razreda G/H
Individualno kalibrirano
5+1 leto garancije
Ročno izdelano v Švici

Maloprodajna cena je za 1 kos v RDEČI barvi.

  • Proizvajalec: PSI AUDIO
  • Model: psi_audio_a25_m

Informativna cena:
€ 5.999,00
(vključuje 22% DDV)