Meni
Your Cart

A23-M

A23-M-Profesionalni Avdio, PSI AUDIO
A23-M-Profesionalni Avdio, PSI AUDIO
A23-M-Profesionalni Avdio, PSI AUDIO
A23-M-Profesionalni Avdio, PSI AUDIO
A23-M-Profesionalni Avdio, PSI AUDIO
A23-M-Profesionalni Avdio, PSI AUDIO
A23-M-Profesionalni Avdio, PSI AUDIO
A23-M-Profesionalni Avdio, PSI AUDIO
PSI AUDIO
A23-M

Popolnost trismernega studijskega monitorja

A23-M je kombinacija naše napredne analogne tehnologije in razvoja edinstvenega srednjetonskega gonilnika. Rezultat je natančnost, ki še nikoli ni bila dosežena na 3-smernem monitorju. Spraševali se boste, kako vam je sploh uspelo delati brez njega.

“Švicarski zvočniški guruji PSI Audio nas nikoli niso uspeli navdušiti s svojimi tehničnimi inovacijami in njihov najnovejši model ni izjema!
Naravne podrobnosti ženskih glasov in visokotonskih akustičnih instrumentov, če so preživeli postopke sledenja in mešanja, so reproducirane spektakularno. In če niso preživeli procesov sledenja in mešanja, so težave očitno razkrite.
Phil Ward, Sound on Sound UK

Vaša zgodba o uspehu z A23-M
Samo vi veste, kje se vaša zgodba začne in kdo ve, kam vas bo pripeljala? Toda z A23-M ste pripravljeni na vse. Visokotonski in srednjetonski gonilnik lahko celo zavrtite, da se popolnoma prilega vašemu studiu!
Potem je tu še zvok, ki je PSI Audio prislužil spoštovanje zvočnih profesionalcev po vsem svetu. Na podlagi priznanega A25-M je PSI Audio ustvaril bolj kompakten A23-M, ki ohranja izjemno natančno reprodukcijo zvoka na ravni masteringa. Brez truda ocenite celotno frekvenčno območje tudi brez globokotonca – seveda pa se lahko odločite, da A23-M izboljšate s sub A225-M. Ne glede na zgodbo, ki jo želite povedati, vam A23-M pomaga na poti – in ko jo enkrat slišite, se zagotovo ne boste vrnili nazaj.

Ročno izdelan visokotonec + srednjetonec
Ročno izdelan visokotonec, ki se uporablja na A23-M, je že dosegel uspeh našega največjega 3-steznega studijskega monitorja, A25-M.
Da bi dosegli vrhunsko natančnost tega kompaktnega 3-steznega, je bilo potrebno izdelati tudi lasten gonilnik srednjega tona.
Po več kot 2 letih analiz in razvoja s ponosom izdajamo trenutno različico: najbolj natančno in pregledno sredino, kar jih lahko najdete na trgu.
A23-M je vrhunski aktivni kompaktni 3-sistemski studijski monitor s tremi močmi in našimi lastnimi analognimi ojačevalci (razred G/H za bas + srednjetonec in razred A/B za visokotonec). Posvečen je snemanju glasbe, mešanju in masteringu, predvajanju in postprodukciji.

Razširite nizke frekvence in dodajte moč
Ko se uporablja z enim od naših globokotonskih zvočnikov, se A23-M spremeni v osupljiv 4-stezni sistem z izjemno natančnim nadzorom vseh frekvenc, od zelo nizkih tonov do najvišjih.
Dodajte naš kompaktni Sub A125-M (za doseganje največjega SPL A23-M sta potrebni dve enoti) ali naš Sub A225-M celotnega obsega.

Moč 310 + 120 + 55W
Frekvenčni razpon 34Hz – 23kHz
Največji vrh SPL@1m 122dB
Običajna razdalja poslušanja 1,2 do 3,5 m
100 % analogno – brez DSP
Ravni frekvenčni odziv
Popolna stereo slika
Ročno izdelan srednjetonec IN visokotonec
Visokotonsko srednjo enoto je mogoče zasukati za 90°
Ojačevalniki razreda G/H
Individualno kalibrirano
5+1 leto garancije
Ročno izdelano v Švici

Maloprodajna cena je za 1 kos v RDEČI barvi.

  • Proizvajalec: PSI AUDIO
  • Model: psi_audio_a23_m

Informativna cena:
€ 4.499,00
(vključuje 22% DDV)