Meni
Your Cart

A225-M

A225-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
PSI AUDIO
A225-M

Natančen nizkotonec celotnega obsega
Za tiste, ki želijo več kot le "nekaj basa": A225-M je idealen dodatek k kateremu koli sistemu za spremljanje zvoka PSI Audio, ki zagotavlja zvestobo enake blagovne znamke najnižjim frekvencam – natančnost do 24 Hz!

»Pravi trik je istočasno zagotoviti čisto nevtralen obdelan signal in zaobiti vse ovire na cesti, da bi ga pridobili. Osebje PSI Audio je izpodbijalo zakone fizike in mehanske omejitve. To umetnost so obvladali inženirji podjetja PSI Audio.«
Estrada iStudio!, Poljska

Popoln nizek nivo v vašem studiu
Glede na dovolj moči nizko zvočnik ni prevelik izziv. Natančna reprodukcija nizkih frekvenc pa je povsem druga stvar. PSI Audio Sub A225-M prinaša povsem novo dimenzijo natančnosti v nizkotonski razred.
PSI Audio je svoj splošni pristop nespremenjene, največje zvestobe reprodukcije prevedel v nizkotonski spekter, kar omogoča prikupno izkušnjo, ki bo spremenila vaš način dela. Brez ugibanja o upravljanju nizkih tonov A225-M omogoča natančno predstavitev tega, kar se v resnici dogaja »spodaj«. Prevzemite nadzor in ustvarite zvočno čudežno deželo, ki sega skozi celoten spekter brez negotovosti in brez potrebe po dvojnem preverjanju vašega dela na drugem sistemu. Kupite nizkotonec, ki mu lahko zaupate.

Dodajte nadzor nad nastavitvijo prostorskega zvoka ali nizkimi frekvencami
Če uporabljate prostorski sistem ali delate z več različnimi zvočniki, vam lahko naš R&B – sistem za upravljanje usmerjevalnika in nizkih tonov – prihrani veliko časa.
R&B je prozorna matrika z 8 v/8 izhodi, ki se prilega A225-M in vam pomaga pri izbiri zvočnikov, s katerimi delate.
Upoštevajte, da je R&B možnost za Sub A225-M in ni standardno vključen.

Nizkotonec za celotno ponudbo
Sub A225-M je popoln dodatek k vsaki postavitvi zvočnikov PSI Audio. Ne glede na to, ali delate z našim kompaktnim A17-M ali velikim A25-M, se bo A225-M brezhibno povezal z vsemi našimi monitorji. Preprosto vključite znižanje nizkih tonov na satelitih in uživajte v sistemu polnega obsega, ki se razteza do 24 Hz z vso linearnostjo frekvence in faze, ki ste je vajeni iz naših monitorskih zvočnikov.

Moč 480W
Frekvenčni razpon 24Hz – 100Hz
Največji vrh SPL@1m 115dB
Običajna razdalja poslušanja od 1,5 m
100 % analogno – brez DSP
Ravni frekvenčni odziv
Popolna stereo slika
Ročno izdelan srednjetonec IN visokotonec
Visokotonsko srednjo enoto je mogoče zasukati za 90°
Ojačevalniki razreda G/H
Individualno kalibrirano
5+1 leto garancije
Ročno izdelano v Švici

Maloprodajna cena je za 1 kos v RDEČI barvi.

  • Proizvajalec: PSI AUDIO
  • Model: psi_audio_a225_m

Informativna cena:
€ 3.790,00
(vključuje 22% DDV)