Meni
Your Cart

A215-M

A215-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A215-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A215-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A215-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
PSI AUDIO
A215-M

Compact Mastering Monitor
Inovativna arhitektura A215-M omogoča njegovo izjemno zmogljivost za profesionalno obvladovanje in avdiofilsko poslušanje. Optimiziran za sedeče ali stoječe poslušanje reproducira zvočne prostore z osupljivo natančnostjo.

»A215-M preseneča s svojo zmogljivostjo zagotavljanja zelo široke pasovne širine z neverjetnim SPL, zaradi česar je dodatek globokotonca popolnoma neuporaben.
V območju nizkih tonov se je A215-M izkazal za samozavestnega, s konturiranimi, suhimi globinami, ki so kljub zasnovi bas refleksa pustile vtis podpisa zaprtega monitorja.”
Fritz Fey, Studio Magazin – Nemčija

Popolno potovanje v vašem studiu
Samo vi veste, kje se vaša zgodba začne in kdo ve, kam vas bo pripeljala? Čeprav je pot morda zavita v skrivnost, je vsaj zvok jasen kot beli dan – z A215-M.
Pomislite na obvladovanje monitorjev. Zdaj odstranite njihovo maso, vendar ohranite kakovost zvoka in zmanjšajte njegov videz na eleganten talno stoječi zvočnik. To, kar si zdaj predstavljate, je A215-M, zelo kompakten, a neskončno zmogljiv nadzorni monitor. Zagotavlja zvok, ki je PSI Audio prislužil spoštovanje zvočnih profesionalcev po vsem svetu z vso natančnostjo in podrobnostmi, potrebnimi za mastering. Morda je kriva njegova elegantna zunanja zasnova, a ob poslušanju A215-M zvočnik izgine in glasba ostane sama – pripravljena, da se vanjo poglobite.

Pravi D’Appolitov dizajn
A215-M uporablja D'Appolito konfiguracijo dveh nizkotoncev, enega nad in enega pod visokotoncem, ki ustvarja sistem točkovnega vira z zmanjšano disperzijo na navpični ravnini.
To je običajno zelo primerno za obvladovanje sob ali dnevnih sob, kjer je odsev na tleh in stropu najboljši, če je zmanjšan.

Razširite nizke frekvence in dodajte moč
Ko se uporablja z enim od naših globokotonskih zvočnikov, se A23-M spremeni v osupljiv 4-stezni sistem z izjemno natančnim nadzorom vseh frekvenc, od zelo nizkih tonov do najvišjih.
Dodajte naš kompaktni Sub A125-M (za doseganje največjega SPL A23-M sta potrebni dve enoti) ali naš Sub A225-M celotnega obsega.

Moč 290 + 55W
Frekvenčni razpon 36Hz – 23kHz
Največji vrh SPL@1m 115dB
Običajna razdalja poslušanja 1,2 do 3,5 m
100 % analogno – brez DSP
Ravni frekvenčni odziv
Popolna stereo slika
Ročno izdelan srednjetonec IN visokotonec
Visokotonsko srednjo enoto je mogoče zasukati za 90°
Ojačevalniki razreda G/H
Individualno kalibrirano
5+1 leto garancije
Ročno izdelano v Švici

Maloprodajna cena je za 1 kos v RDEČI barvi.

  • Proizvajalec: PSI AUDIO
  • Model: psi_audio_a215_m

Informativna cena:
€ 3.699,00
(vključuje 22% DDV)