Meni
Your Cart

A214-M

A214-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A214-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A214-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A214-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A214-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A214-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A214-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
A214-M-PSI AUDIO, PSI AUDIO
PSI AUDIO
A214-M

Zmogljiv aktivni sredinski monitor
A214-M je zasnovan kot idealen osrednji zvočnik za prostorske sisteme. Njegova neverjetna moč je optimizirana za izpolnjevanje zahtev postprodukcijskih zbirk in paketov za mešanje filmov.

»A214-M je popolna rešitev za sredinski zvočnik v moji postavitvi. Horizontalna oblika pušča dovolj prostora za velik zaslon. Poleg tega je tu seveda izjemna zvočna natančnost, kot bi jo pričakovali od PSI Audio.”
Christian Schäppi, Soundengineer.ch

Popolna potopitev v vaš studio
Samo vi veste, kje se vaša zgodba začne in kdo ve, kam vas bo pripeljala? A214-M vam lahko pomaga definirati tisto »kje« – tako, da izboljša nastavitev prostorskega zvoka z optimiziranim sredinskim zvočnikom.
Zvok, ki si je PSI Audio prislužil spoštovanje avdio profesionalcev po vsem svetu, je v prvi vrsti definiran z natančnostjo in s tem naravno reprodukcijo, ki predvaja zvok brez spreminjanja. A214-M te lastnosti popolnoma prevaja v zvočnik, ki je idealen za osrednji položaj v poglobljenih avdio aplikacijah. Zaznajte vse fine podrobnosti glasov v dialogu, slišite tisto rahlo šumenje, ta pridih šepeljanja, ki ga ustvari kompresor. Takoj začnite slišati, če je karkoli v glasovih le malo drugačno, identificirajte vir in ustvarite boljše rezultate v krajšem času. A214-M vam nudi vse informacije, ki jih potrebujete.

Pravi D’Appolitov dizajn
A215-M uporablja D'Appolito konfiguracijo dveh nizkotoncev, enega nad in enega pod visokotoncem, ki ustvarja sistem točkovnega vira z zmanjšano disperzijo na navpični ravnini.
To je običajno zelo primerno za obvladovanje sob ali dnevnih sob, kjer je odsev na tleh in stropu najboljši, če je zmanjšan.

A214-M – Zmogljiv osrednji del
A214-M je idealen osrednji zvočnik za prostorske sisteme. Zaradi svoje moči in natančnosti je popolna izbira za zahtevne studie za postprodukcijo in komplete za mešanje filmov.
Najpogostejša nastavitev prostorskega zvoka: A21-M kot L+R, A14-M kot prostorski zvok, A214-M kot center, Sub A225-M kot LFE.
Zahvaljujoč naši fazni kompenzaciji na celotnem naboru monitorjev jih je mogoče mešati in uskladiti v kateri koli poglobljeni nastavitvi.

Moč 280 + 45W
Frekvenčni razpon 53Hz – 23kHz
Največji vrh SPL@1m 117dB
Običajna razdalja poslušanja 1,2 do 3,5 m
100 % analogno – brez DSP
Ravni frekvenčni odziv
Popolna stereo slika
Ročno izdelan srednjetonec IN visokotonec
Visokotonsko srednjo enoto je mogoče zasukati za 90°
Ojačevalniki razreda G/H
Individualno kalibrirano
5+1 leto garancije
Ročno izdelano v Švici

Maloprodajna cena je za 1 kos v RDEČI barvi.

  • Proizvajalec: PSI AUDIO
  • Model: psi_audio_a214_m

Informativna cena:
€ 2.499,00
(vključuje 22% DDV)